Dün gece biriyle seviștim bu ikinci sevișmemiz, ve sevișirken bana dedi ki aramızdaki ten uyumu çok iyi, 10 yıllık karı koca gibiyiz sanki. Sizce neden böyle söyledi? Sonuçta adam çok yakışıklı birisi illa ki çok daha iyilerini görmüştür yaşamıştır, sonuçta benim ilk seviștiğim kişi o ve bu ikinci sevișmemiz. Baya da tecrübesiz biriyim sizce çok mu hoşuna gitti?
Bir erkekle sevișirken neden aramızdaki ten uyumu çok iyi, sanki 10 yıllık karı koca gibiyiz der?
Olabilir bu nadir denk gelen bir şey ama olabiliyor bunu diyerek anlatmak istediği şey insanların çok uzun sürede yakaladığı uyumu 2 günde yakaladık özel bir uyum var aramızda diyor.
Ten uyumu gerçekten çok önemli bir erkeğ ya da kadını sıkı sıkı bağlayacak kadar önemli hatta eğer aynı şeyleri sende hissediyorsan söylediği dorğudur, daha sana dokunduğu anda alev alev yakar seni nefesi tenine değdiği anda kalbin hızlanıyor ve bittiğinde bile hala onu arzuluyorsan dedikleri doğrudur yoksa samimi değildir kendini kandırmadan analiz edecek sensin bu sözlerin doğruluğu tek kişiye göre olamaz ten uyumu çift kişiliktir..
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen ten uyumu çift kişilik ve sürekli onu istiyorum, hatta bittikten sonra bi daha onu istedim doyamadım ona
Iste sen zaten iyi acıdan bakarak herşeye inanıyorsun. Çok yakışıklı böyle hissetmese neden benim her davet ettiğimde gelsin diyorsun. Şimdi disarida cok yakışıklı görünce kızlar sıraya mi giriyor 😂😂
Bakireyim tabi ki öyle seks yapmıyoruz tam ilişkiye girmiyoruz sadece çıplak bi şekilde sevișiyoruz, ve sevgili filan da değiliz sadece sevişmek için buluşuyoruz en başından böyle bu. O ilişki tarzı şeyler istemediğini söyledi bende kendimi ona göre ayarladım ve ilişkimiz yok, sadece sevişmek istediğimiz zaman buluşuyoruz ve 2. görüşmemiz
Boşalma gibi bişey olmadı bende, sadece onunla yakın olmak çok güzel. Ayrıca normalde ben hiç istekli biri değilimdir hatta Östrojen düşüklüğüm var ama onu görünce istek oluyo bende, bide onunla uzun uzun öpüşmeyi çok seviyorum. Çünkü çok istekli bi şekilde 1 saat boyunca beni öpüyo bende onu öpüyorum ve çok güzel oluyo