Cinsel Yaşam Evli bir erkeği öpmek çok mu yanlış olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Öpüşmek istiyorum başka bisey degil o daha fazlasını istiyor gibi gerçi Evli bir erkeği öpmek çok mu yanlış olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
huseyinozen92 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Evli erkekle muhatap olmak bile çok yanlış. Uzak dur, sonu sadece üzüntü olur senin için. 1 16 Yorumla Soran 1 yıl Bekar sevdim daha beter üzüldüm aman neyse Yorumla huseyinozen92 1 yıl Bekardı sevdiğinde, evlendi yani. Ve hala konuşuyosun onla öyle mi? O kadının yerine kendini koy, öyle bak konuya lütfen. Yorumla Soran 1 yıl Hayır bekar olan başkasiydi. Yorumla huseyinozen92 1 yıl Evliden uzak dur, o kadının yerine koy kendini. Bi sürede kimseyi almaya hayatına. Önce iç dünyanı toparla, içinde biriken onca şeyi bi at içinden. Bi de merak ettiğim bişe var. Ailenle aran nasıl? Yorumla Soran 1 yıl Ailemle aram iyi gayet. Yanlış değil mi çok yanlış hem de Yorumla huseyinozen92 1 yıl Evli biriyle konuşmak için mi yanlış dedin? Öylese evet, çok yanlış bi durum. Artık yapma o yanlışı. Yorumla Soran 1 yıl Aynı iş yerindeyiz sürekli birbirimizi görüyoruz içim akıyor onu arıyor gözlerim sürekli Yorumla huseyinozen92 1 yıl Daha önce bi soruda konuşmuş olabilir miyiz? Yorumla Soran 1 yıl Yok valla Yorumla huseyinozen92 1 yıl Tanıdık geldin de o yüzden sordum. Neyse ne yaptın bu konuda peki? Yorumla Soran 1 yıl Tövbe yapmam öyle bişey kim okuduysa beni gerçekler yüzüme çarptı bi anda Yorumla huseyinozen92 1 yıl Uzak duracaksın yani dimi? Artık konuşmak görüşmek yok. Yorumla Soran 1 yıl Ya aynı isyerindeyiz hani ne biliyim Yorumla huseyinozen92 1 yıl İşle ilgili konular hariç muhabbet yok. Koy sınırını, kendini kötü duruma düşürme kuzu. Yorumla Soran 1 yıl Aynen Yorumla huseyinozen92 1 yıl Takip etsene beni 😊 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin kocan da başka bekar kızları öpüp dolaşsın. Eğer sen normal kabul ediyorsan, yaptığın işte devam edebilirsin. 0 0 Yorumla
Berk9696 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yok ayol doya doya öpüş başka şeyler asla yapma git yapış dudaklarına 1 0 Yorumla
sk_0634 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Sevişme olabilir mi peki? Neden başbaşa kalmıyorsunuz? 0 0 Yorumla
4fakir Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Kullanılacak biri daha 😅 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka ya sadece öpüşmekten ne olur Yorumla 4fakir 1 yıl Öyle başlar devamı gelir hem kendin diyorsun onun daha farklı istekleri var diye Yorumla
burabiaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Sonra pisman olabilirsin 2 2 Yorumla yargan35 1 yıl Sen oldun mu Yorumla burabiaa 1 yıl @yargan35 ben böyle bir şey yasamadim Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. çok heyecanlı olur bence 1 1 Yorumla johnrocco44 1 yıl Hümeyra hanım :) Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dikkatli ol, tehlikeli işler bunlar 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oylr kadın bulmakta doyasıya öpüşsek 0 0 Yorumla
Açılındoktorgeldii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Sen öp canım boş ver yanlışı doğruyu 0 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evliyle ne de en öpüşmek istiyosun 0 0 Yorumla
Ciimeyilnoktakom0 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Sen daha fazlasını istemiyor musun 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Olabiliyo bazen böyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Devamı da gelecek biliyorsun dimi sfshj 2 1 Yorumla Mrt230991 1 yıl Netttt Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Neden böyle bişeye ihtiyaç duyuyosun 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Hoşlanıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öpüşmeyle sınırlı tutabilicek misin Yorumla Soran 1 yıl Evet tutabilirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Karşı taraf tutabilicek mi Yorumla Soran 1 yıl Tutar zaten evde ya da otelde olmayacağız Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Öyle bi hamle yapar ki ne olduğunu bile anlamazsın Yorumla Soran 1 yıl Hamile kalmak istemiyom Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sorun buysa bu en basiti Yorumla Soran 1 yıl Yok daha ileriye gitmem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Umarım Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Devami gelmiycekmi saniyosun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Gelmez ayak üstü biraz öpüşmekten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen oyle zannet ayak ustu Neler oluyo Neler emin ol Yorumla Soran 1 yıl Ama başka bisey yapmak ıstemiyorum şimdiye kadar yapmadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam da Burdan bunu sana Nasil anlatayim ki simdi yani Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Fazlası olur, devamlı yaparsınız sonra 1 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Devamı kesin gelir sadece öpüşmeyle bitmez o 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ver gitsin 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Yanlış tabi 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bekar birini bul 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yolun sonu belli 😀 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nereye çıkacak söyle bakalım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Burada açık açık yazıp sansür mü yiyelim 😀 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Alır o istediğini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Evli erkekle muhatap olmak bile çok yanlış. Uzak dur, sonu sadece üzüntü olur senin için.
Bekar sevdim daha beter üzüldüm aman neyse
Bekardı sevdiğinde, evlendi yani. Ve hala konuşuyosun onla öyle mi? O kadının yerine kendini koy, öyle bak konuya lütfen.
Hayır bekar olan başkasiydi.
Evliden uzak dur, o kadının yerine koy kendini. Bi sürede kimseyi almaya hayatına. Önce iç dünyanı toparla, içinde biriken onca şeyi bi at içinden. Bi de merak ettiğim bişe var. Ailenle aran nasıl?
Ailemle aram iyi gayet. Yanlış değil mi çok yanlış hem de
Evli biriyle konuşmak için mi yanlış dedin? Öylese evet, çok yanlış bi durum. Artık yapma o yanlışı.
Aynı iş yerindeyiz sürekli birbirimizi görüyoruz içim akıyor onu arıyor gözlerim sürekli
Daha önce bi soruda konuşmuş olabilir miyiz?
Yok valla
Tanıdık geldin de o yüzden sordum. Neyse ne yaptın bu konuda peki?
Tövbe yapmam öyle bişey kim okuduysa beni gerçekler yüzüme çarptı bi anda
Uzak duracaksın yani dimi? Artık konuşmak görüşmek yok.
Ya aynı isyerindeyiz hani ne biliyim
İşle ilgili konular hariç muhabbet yok. Koy sınırını, kendini kötü duruma düşürme kuzu.
Aynen
Takip etsene beni 😊
Senin kocan da başka bekar kızları öpüp dolaşsın. Eğer sen normal kabul ediyorsan, yaptığın işte devam edebilirsin.
Yok ayol doya doya öpüş başka şeyler asla yapma git yapış dudaklarına
Sevişme olabilir mi peki? Neden başbaşa kalmıyorsunuz?
Kullanılacak biri daha 😅
Ne alaka ya sadece öpüşmekten ne olur
Öyle başlar devamı gelir hem kendin diyorsun onun daha farklı istekleri var diye
Sonra pisman olabilirsin
Sen oldun mu
@yargan35 ben böyle bir şey yasamadim
çok heyecanlı olur bence
Hümeyra hanım :)
Dikkatli ol, tehlikeli işler bunlar
öpüştükten sonra gelir gerisi
Oylr kadın bulmakta doyasıya öpüşsek
Sen öp canım boş ver yanlışı doğruyu
Evliyle ne de en öpüşmek istiyosun
Sen daha fazlasını istemiyor musun
Olabiliyo bazen böyle
Öpersen devamı gelir zatennn
Kolay aslında istersen çok kolay
Devamı da gelecek biliyorsun dimi sfshj
Netttt
Neden böyle bişeye ihtiyaç duyuyosun
Hoşlanıyorum
Öpüşmeyle sınırlı tutabilicek misin
Evet tutabilirim
Karşı taraf tutabilicek mi
Tutar zaten evde ya da otelde olmayacağız
Öyle bi hamle yapar ki ne olduğunu bile anlamazsın
Hamile kalmak istemiyom
Sorun buysa bu en basiti
Yok daha ileriye gitmem
Umarım
Devami gelmiycekmi saniyosun
Gelmez ayak üstü biraz öpüşmekten
Sen oyle zannet ayak ustu Neler oluyo Neler emin ol
Ama başka bisey yapmak ıstemiyorum şimdiye kadar yapmadım
Tamam da Burdan bunu sana Nasil anlatayim ki simdi yani
Fazlası olur, devamlı yaparsınız sonra
Metres olmak için çaba harcıyorsun
Bence sorun değil
Yok ne olacak
Devamı kesin gelir sadece öpüşmeyle bitmez o
Ver gitsin
Karakerini öpeyim
Öppp öpp mk
Yanlış tabi
istediğin gibi öpebilirsin. İstiyorsan durma.
Bekar birini bul
Öpüşürsen onla seni altında inletir
Bu adam senin yakınındamıı
Ya git uyu
Yolun sonu belli 😀
Nereye çıkacak söyle bakalım
Burada açık açık yazıp sansür mü yiyelim 😀
Alır o istediğini
İğreniyorum sizden
öpersen devamı gelir