Cinsel Yaşam Daha önce oral seks yapmış birini dudağından öper misin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Daha önce oral seks yapmış birini dudağından öper misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Seks esnasında erkek de kadın da biribirine oral yapar ve orayı yalamaktan iğrenmediğim için veya iğrenmediği için ağıza bulaştığında iğrenmek saçma olur. tabi ki öpüşürüm... 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. öperimbu insan hiç mi temizlik yapmadı3 yıl önce oral seks yapmış hiç mi 3 yıldır yıkanmadıbu ne saçmalıktır yahu 0 0 Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Jajcjed nası soru la bu. 2 dk önce sakç.. so çekse bile öperim 0 0 Yorumla
Liim10 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl ağzından yalan akanları öpüyorsunuz da bundan mı diskiniyorsunuz 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Oooo böyle her şeyi kafamıza takarsak birbirimize dokunmamalıyız elimize bile 0 0 Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet öperim 3 1 Yorumla biralexolanadam +1 yıl Bende öperim😀 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. başkasının teşekkür tadını almak istemezdim :) 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapmayan kız var mı acaba 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet zaten yapan kişi o an dudağada geliyordu 😅 0 0 Yorumla
malimüşavir35 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Evet öperim yabımda yapsada öperim 0 0 Yorumla
Muscovite Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Evet, böyle takıntıları saçma buluyorum :) 0 0 Yorumla
GovanıAli Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 972 cevap paylaştı. Öpülür. Bu nasıl soru ki 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bana yapmışsa, o an da öperim zaten. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Seks esnasında erkek de kadın da biribirine oral yapar ve orayı yalamaktan iğrenmediğim için veya iğrenmediği için ağıza bulaştığında iğrenmek saçma olur. tabi ki öpüşürüm...
öperim
bu insan hiç mi temizlik yapmadı
3 yıl önce oral seks yapmış hiç mi 3 yıldır yıkanmadı
bu ne saçmalıktır yahu
Jajcjed nası soru la bu. 2 dk önce sakç.. so çekse bile öperim
ağzından yalan akanları öpüyorsunuz da bundan mı diskiniyorsunuz
Niye sordun birinin yrrgini mi yaladin ahlaksiz rezil
Oooo böyle her şeyi kafamıza takarsak birbirimize dokunmamalıyız elimize bile
Evet öperim
Bende öperim😀
Öperler canım öperler. Sen rahat ol...
neden öpmesinler
başkasının teşekkür tadını almak istemezdim :)
Yapmayan kız var mı acaba
Evet zaten yapan kişi o an dudağada geliyordu 😅
Evet öperim yabımda yapsada öperim
Evet, böyle takıntıları saçma buluyorum :)
Öpülür. Bu nasıl soru ki
Orali bana taptıysa evet
Öperim.. bana oral yaptıktan sonra da öperim
Bana yapmışsa, o an da öperim zaten.
Evet öperim sonuçta soğan da yemiş o ağzıyla
Hemde nasıl emrimm
Daha yeni mi yapmış
iğrenç
Öptüm.
Öperim