Cinsel Yaşam Size oral yapıldıktan sonra öpüşür müsünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Ben öpüşürüm bana yaptıktan sonraEşim öpüşmez ben ona oral yaptıktan sonra Size oral yapıldıktan sonra öpüşür müsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. önemli olan oral yapılması bence. 0 0 Yorumla
turnisol Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yani temizlikle alakali bir sey oral yapiyorsan temiz olsugunu dusunup yapiyorsun sonrasinda opusulur bencede 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çoğu erkek tiksinir ama ben sorun etmem sonuçta sevdiğim kadın 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben öpüşürüm ona ben oral yapincada oda benimle öpüşmesini beklerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl aaa cok sinir oldum sen onun pis seyini yaliyonda senle opusmuyo mu ne ladar assagilayici 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Partnerimi mutlubetmek icin evet.Hm bi anlik istek tamamen gittigi icin erkek de ondan istemiyodur.Yontemi var ama 0 0 Yorumla
xsarinx Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabiki öpüşürüm, oral yaparken zaten temiz olunur. 1 0 Yorumla
hihiaynisindan Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Evet ne alaka ki yani. O an zaten düşünmüyosun o zevkle :) 0 0 Yorumla
mehmetkrc19 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Seksde sınır tanımam üst dudakla sevistiqim qibi alt dudaklada sevişirim ☺️ 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Korkarım ben, yaptırmam😨 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyden oraldan mı? Niye? Yorumla BloodyGamer +1 yıl Rahatsız hissederdim, karşı tarafı aşağılıyormuş gibi his verir. Yorumla
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Öpüşürüm neden öpüşmeyim gayet güzel öpüşme olur 0 0 Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı. Evet büyük bir zevkle 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Neden opusmeyimki bence eşin sadece bencil 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Öpüştüm, öpüşürum. 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hemde nasıl öpüşürüm 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bencil bir eşin var maalesef öküzleşmiş 😀😃🙂🙃 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. öpüşürüm 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öpüşürüz 0 0 Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapma o zaman 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
önemli olan oral yapılması bence.
Yani temizlikle alakali bir sey oral yapiyorsan temiz olsugunu dusunup yapiyorsun sonrasinda opusulur bencede
Çoğu erkek tiksinir ama ben sorun etmem sonuçta sevdiğim kadın
Ben öpüşürüm ona ben oral yapincada oda benimle öpüşmesini beklerim
aaa cok sinir oldum sen onun pis seyini yaliyonda senle opusmuyo mu ne ladar assagilayici
Partnerimi mutlubetmek icin evet.
Hm bi anlik istek tamamen gittigi icin erkek de ondan istemiyodur.
Yontemi var ama
Tabiki öpüşürüm, oral yaparken zaten temiz olunur.
Evet ne alaka ki yani. O an zaten düşünmüyosun o zevkle :)
Seksde sınır tanımam üst dudakla sevistiqim qibi alt dudaklada sevişirim ☺️
Eveettt tabiki 🫦 💋 @S1F1R-B1R
Korkarım ben, yaptırmam😨
Neyden oraldan mı? Niye?
Rahatsız hissederdim, karşı tarafı aşağılıyormuş gibi his verir.
Öpüşürüm neden öpüşmeyim gayet güzel öpüşme olur
Evet büyük bir zevkle
Neden opusmeyimki bence eşin sadece bencil
Öpüştüm, öpüşürum.
Bizde de tam tersi ya
hemde nasıl öpüşürüm
Bencil bir eşin var maalesef öküzleşmiş 😀😃🙂🙃
öpüşürüm
Yanlış bir şey ayıp ediyor
Öpüşürüm.
Evet
Öpüşürüm