Cinsel Yaşam Oral seks sonrası öpüşür müsünüz? Sevimli09999 Takip Et Xper 3 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Oral seks sonrası öpüşür müsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
akdenizgüneşi3 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Oo oral seks sonrası neler yaptım öpüşmek de ne var 😂 0 2 Yorumla Sevimli09999 5 ay Tiksinc Yorumla akdenizgüneşi3 5 ay Neden cinsellik de utanma tiksinme olmaz Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öpüşürüm neden öpüşmeyim kendi bedenimi yalamış kendime temas etmiş sonuçta 0 0 Yorumla
Estetikli_Pinokyo Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 5 ay ben öpüşüyorum da son ex ona oral yapınca ağzımı yıkamadan öpüşmüyordu 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Öpüşülmedi gerekli bence. Senin görüşün nedir? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 5 ay partnerinin seyinden tiksinen bir zahmet yalamasin hem kizin vajinasini yalayacagim hem de kiz benimle opusmeyecek s oyle dunyayi 0 0 Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Evet neden olmasın ki 2 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Kocandan tiksiniyormusun 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet öpüşürüm ama kadınların çoğu öpmüyor 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yapmayan olduğunu inanmıyorum nedense 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet ne varki 🤣 0 0 Yorumla
OzcaninAlemi Takip Et Xper 6 Yaş: 47 5 ay Evet tabiki hatta oralla boşalma olsada öpüşürüm 0 0 Yorumla
Galatali66 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2 3 yapılır 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Eveet 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zevkle 0 0 Yorumla
55Muatafaa55 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Öpüşürüm 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tabi öpüşürum 0 0 Yorumla
Delidolu254 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 45% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı. Zor soru :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Oo oral seks sonrası neler yaptım öpüşmek de ne var 😂
Tiksinc
Neden cinsellik de utanma tiksinme olmaz
Öpüşürüm neden öpüşmeyim kendi bedenimi yalamış kendime temas etmiş sonuçta
ben öpüşüyorum da son ex ona oral yapınca ağzımı yıkamadan öpüşmüyordu
Öpüşülmedi gerekli bence. Senin görüşün nedir?
nasıl attın ama saxsoyu kaliteli miydi? iyice vakumladın mı
Evetttt
Asla tiksinmem
Bende oral yaparım rahatlatana kadar
partnerinin seyinden tiksinen bir zahmet yalamasin hem kizin vajinasini yalayacagim hem de kiz benimle opusmeyecek s oyle dunyayi
Güzel olur
Sen yapmaz mısın
Evet neden olmasın ki
Kocandan tiksiniyormusun
Evet öpüşürüm ama kadınların çoğu öpmüyor
Sen öpüşmezmisin
Evet bunu yapmazsak kadına saygısızlık peki sen
Yapmayan olduğunu inanmıyorum nedense
Evet ne varki 🤣
Evet tabiki hatta oralla boşalma olsada öpüşürüm
Hayır tabiki
2 3 yapılır