Evet öpüşürüm kendi kokum kendi tadım daha çok hoşuma gider zevk ikiye katlanır

Eşim olduğunda neden olmasın. Sonuçta birbirimize karşılıklı olmalı. Öpüşmeyi istemeyeceğini hiç sanmıyorum.
O bana yaptıktan sonra hiç fark etmez öpüşürüm. Bana öyle bir keyif yaşatan kız arkadaşımın ağzından ya da kendi penisimden mi iğreneceğim. Dudaklarını sömürürcesine öperim :)
Asıl en keyifli nokta ben ona oral yaptıktan sonra onunla öpüşmem olur. Bilmiyorum benim orala, oral yapmaya ayrı bir ilgim var. Gelecekteki kız arkadaşımın dudakları yani aşağıdaki dudakları umarım dilimin arasında kayacak şekilde olur. Sonra da öpüşürüm onunla :D
Hahahaha beni iyi yakaladın, bu soruda. Hassas noktam.
Evet tabiki de öpüşürüm neden öpüşmeyeyim yani , sonuçta bir başkasına oral yapıp gelip benimle öpüşmüyor bana oral yaptıktan sonra benimle öpüşüyor kendimden iğrenecek hâlim yok herhalde. Ama çoğu insan bizim gibi düşünmüyor bazıları öpüşmemekten yana olsa da ben böyle basit şeylere takılan birisi değilim.
Birbirimize her noktamızı teslim etmiş ve her damlayı ziyan etmeden tatmışsak bunu dudaklarımızla paylaşmamak ancak bencillik olur... En sevdiğimiz!
Ya bu arada aklıma geldi, cailleach ben, hesabımı kapattıktan sonra sevgilime mesaj atmışsın merak edip neden gittiğimi... çok sıkılmıştım. Sağol ilgin için
Mesajın kapalı olmasa oradan yazacaktım...
Çok sevindim geri dönmene. Tecrübelerinden mahrum bırakmadın üyeleri. Taklacı kuşa selamlar
Cevap
96Cevap
Bazı görüşleri okudum da ne sallıyorlar öyle. Öpüşende olur öpüşmeyem de
neden öpüşmeyim ki. KENDİ KİŞİSEL TEMİZLİĞİNE VE KENDİNE GÜVENMEYEN BENCİL CAHİL ÖKÜZ İNSANLAR ÖPÜŞMEZ.
çünkü kendi pistir. ama partnerine o pis vücudunu yalatmayı reva görür. böyle bencildir.
böyl insanlarla ilişkinizi kesin devam etmeyin. bu size hakarettir.
ben temiz titiz adamım. mundar insanlara göre de obsesifim. aslında obsesif değilim normali yaşıyorum ama pis insanlara göre extreyım. ben günlük sabah akşam duş alır her duşta çamaşır değiştiririm. işe giderken yanıma yedek. çamaşır alırım. yaz aylarında çokça duş alırım. terlediğimi hissedince alırım. o nedenle ben asla cünüp de gezmemiş olurum sürekli duş alırım çünkü
bu konuda bende seninle aynı fikirdeyim , bende öpüşürüm, bunun en büyük nedeni partnerim kendini kötü hissetmesin diye birde bana böyle güzel anı yaşattığı için daha güzel öpüşürüm ödül gibi düşün , bir diğer önemli sebebi de ağzı sırılsıklam olmuştur dudakları kıpkırmızı kabarmıştır gözleri hafif yaşlanmış ve kızarmıştır, hemen yanakları da kızarır zaten o baygın bakışını izleyerek sulu sulu dudaklarını öpmek ayrı bir heyecan verir bu yüzden öperim
Ben veya partnerimin öpmesi fark etmez oral sonrası öpüşmek daha ateşli olur, daha çok arzularım onu.
Spermlerim ağzımda öperim, içime boşaldıktan sonra oral yaparsa yine öpüşürüm. Good
nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum ya
Tebrikler 👍👍👍👍
Ben ona oral yaptıktan sonra öpüşürüm ama ağzımda kendi zevk suyum olmasın ya
Kimin olsun
@yalnzlkkk76 partneriminn
Oldukça normal bir durum olarak görüyorum oraldan sonra öpüşmeyi... insan seviştiği kişi tek vücuttur🙂
Partner bulduk da
Oralı öpüşmesi kaldi
Lükse bak hele sen aplanin
Gari yok gariiii
Anlii misin beni😝
Hemde deli gibi öperim. Zaten kendi şeyimi yalamaya çalışan biriyim 😀 bir uzanabilsem boynum kırılıyor.
Ben öpüşüyorum da genelde kızlar pek sevmiyor. Genelde kadınlar kendi organından daha çok tiksiniyor...
Son birlikteliğimde saçlarını elime dolayıp kafasına bastırarak oral yaptırdıktan sonra ayağa kaldırıp dudaklarına yapışmıştım. Hem bu azgınlığıma hem de oraldan sonra öpüşürken dilini emmeme çok şaşırmıştı.
Opusurum sıkıntı yok şu taklacı kuş nasıl oluyor merak ettim bu arada
Penisimin temiz olduğunu düşünmüyorsam partnerimin ağzına vermem zaten
Agzina boşaldikdan sonrada opustum kendi spermim sonucta:)
*İki taraf da temiz olarak ilişkideyse
*İki taraf da yapıyorsa
sorun olmamalı bence
Herkes her yeri yalayıp yutmuş
Öpüşmektenmi tiksinecek
Herkes ağzına yıkayıp tekrar ofise bence daha iyi akıntı olur bakteri olur hijyen önemli
yaliyosun yalatiyosun ama opusmeye gelince mi hijyen amca
Buna hayır diyecek birisi ile asla sevgili olmazdım sanırım. :)
Öpüşürüm tabikide 😍 igrenmem ağzında sperm bile olsa yinede öperim 👅
bu olay da hep çelişkide kalınıyor sanki bazısı istemez
yıkamasını isterim. ben yaparsam ben de yıkarım. ağız spreyi kullanırım.
Zaten opusmezsen tiksinme olursa ipler kopar olmaz.
Hem yaparım hem yaptırırim. Hem de aynı zaman da dudaklarına yapışirim
seks anında tiksinme diye birşey olmaz
Tabiki tabiki tabiki evet evet evet😂
Öpüşürüm sıkıntı değil en nihayetinde benim organima değmiş. Temiz tutuyorsam nolcak.
Oraldan sonra zaten şehvetin doruğuna doğru yol almışım hiç farkında bile olmam tabikide öpüşürüm. Ama oralıda hijyen ve temizliğe dikkat ederek.
Hijyenime dikkat eden biriyim bu yüzden hiç sorun etmem direkt öpüşürüm
Öpüşürüm, güven veririm beni daha da rahatlatması için.. hatta kremalarımı tükürdükten sonra da öpüşürüm.
Bi partnerimle 69 yaptık. Hemen sonrasında öpüştük. Tadı güzeldi.
Ben orala bayılıyorum ağzıma boşaltmadan bırakmam ama öpüşmek isterse ağzımı silerim 😀 ha bide onun ağzına boşalmam. Kurallarım var. Fakat ben vajinal esnasında dahi arada çıkarıp oral yapıp devam ederim
Ağzına boşalmış isem hayır ama sadece yaptıysa evet
Evet öpüşürüm, bu bundan ve ondan hoşlandığımı gösterir, onu rahatlatır beni zirveye çıkarır…
Hayır öpüşmem ben cinsel organımı imkanım olsa yalamam ama partnerime yalatıp tadını sorarım
bence böyle bi beklenti içinde olunmamalı.. fakat bazzılarının fantezisi var. mesela ben domine edilmek için partnerimin bunu yapmasını isterdim
Git ağzını çalkala gel diyecek halimiz yok o anda öpüşürüm tabikide
Evet öpüyorum ama ben yaptıktan sonra o öpmek istemiyor
Öpüşürüm. Sonuçta bende ona yaptıktan sonra direk dudaklarına yapışınca bayıla bayıla öpecek. Sınırım yok 😎
evet ozellıkle dılımı ağzına sokarım o vajınanın tadını alsın dıye
Öyle bir yapışırım ki dudaklarına, tekrar oral yapmak ister
Yapmamda yaptırmam da oousmemde igrenc
Ahada bizimki aynısı 😂😂😂
İyyk iğrenç her şey boşalana kadar kusura bakmasın 😂
Kesinlikle hem de en ateşlisinden
öpüşürüm sorun yok hemde daha bir iştahla
Zamanla olur herhalde
Öpüşüyorum iğrenilcek bir durum değil
Yanii o anki durumda opusurum diye biliyorum
Öpüşürum tabi ben yapsam da Öpüşürum isterse.
Yaşayamayacağım ama öpüşürdüm.
Artık evlenme vaktin geldi bence bro
Ağzına boşalmamışsam öpüşürüm
Opusurum her şeyi yapmisiz onami takilcaz
French kiss bile yaparım
ben hatta karsilikli oral yapip oyle öpusurdum
Öpüşürüm öyle sınır koymam seks sınırsız olmalı
oral seks yapmam ve yaptırmamda
Sakıncalı olduğunu söyleyenler yazmasın.
tiksinmem öpüşürüz
Öpüşürüm
Seni gibi si bulunrmu
Evet. Çok da manidar olur 😋😋
Hayir öpüşmem
Aaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?