Cidden sallamadan yazalim arkadaşlar 🤣 Ben 10 kişiyle falan seviştim belki 15.
1 kişiyle de seks yaptim
Totalde 15 kişiyi düşünürsek tabi her biriyle bir defa degil. En kötü 2-3 kez. Zaten cogu arkadaşimdi. Herneyse.. Cogu temizdi. Sadece bir iki erkeğin ağzı sigara kokuyordu o da beni cok rahatsız etmedi. Ozel bölgeleri ise 0 koku diyebilirim. Kötü bir deneyimim olmadi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılkoku olma ihtimali yok bende hijyen takıntım var bir de ağız sağlığı özellikle çocukluktan beri.
hiç denk gelmedim sağ olsunlar hijyenlerine dikkat etmişlerdi her anlamda sadece alkol almış bi kızla oldu oda zaten beklenen bişeydi00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
Bir kez denk gelmistim. İlk bulusmada detaya girmiycem vaktimiz olmadigi icin bir avm nin mal kabul girisi kisminda kamyonlarin oldugu yerde opusmustuk. Yemin ediyorum ic organlarım yer degistirdi elektrik kesintisi yaşadım resmen 😖
08 Yorumla
Soran+1 yılKrize girdim🤣🤣🤣🤣🤣 ya insan bir dikkat eder demi yoook yoook
Soran+1 yılNe oldu 🤣🤣
Soran+1 yılBuradan biri miydi ki🤣
- +1 yıl
Burdan degildi ama sosyal medyada hemen her konuda aktif biriydi ayni lisede falan okumusuz haberimiz yok sonrasında biseyler yasanmisti ama sonrasi komedi filmine döndü 😒 burada anlatirsam gorme ve kalbi kirilma ihtimali var yine de. Cunku bilmedigi bisey var ki o an benim nasıl organlarim yer degistirdi neden boyle bisey oldu vs bilmiyor yuzune vurmadım çünkü
Soran+1 yılE seni fotodan tanir
+1 yılYani bir birlikteligim olmadı ama olucak olursa bile nerdeyse her gün duş aldığım için bende o durum olmaz karşımdaki kisiyide öyle isterim doğal olarak
00 Yorumla
+1 yılVajinası kokanla oldu maalesef bende bıraktım o an.
054 Yorumla
Soran+1 yılYa insan bir dus alir. Cok mu spontane oldu? Ornegin clupta tanistin eve geldiniz. Vs vs gibi mi?
- +1 yıl
Aslında tanıdığım biriydi ama evet spontane oldu. Arabada başladı devamı geldi. Açık havada devam ettik. Sonrası maalesef 😃
Soran+1 yılEvet. Ben asla yapamam. Gerekirse bahane uretirim
- +1 yıl
İşte bende o n bahane ürettim 😃😃
Soran+1 yılCidden cok kotu yaaa🤣🤣
- +1 yıl
Haha hemde ne kötü çünkü o ana kadar aşırı yükselmiştim. Sonra bir anda indim 😃
Soran+1 yılYani bence de.
- +1 yıl
Senin olmaması sevindirici umarım yaşamazsın 😅
Soran+1 yılInşallah 🤣
- +1 yıl
Ha bak bir kez de adet olmuştu yaparken 😆
Soran+1 yılBen de reglim bitti dedim. seks yapalım dedim. Icerde devam ediyormuş kanama. E tabi girince penise hafif bulasti 😂 cok kotu bir an. Ee seninki nasil oldu 🤣
- +1 yıl
😁😁ben içerdeyken pozisyon değiştirmek için çıktım. Bir baktım kan içinde penisim kdkdkf eyvah dedi adet oldum. ama ben kötü bakmadım ya olabilir insanlık hali onun elinde değildi
Soran+1 yılDogrudur🤣
- +1 yıl
😁siz devam ettiniz mi
Soran+1 yılEttik ama sadece o boşaldı 1 defa zatn 10 dk surdu diyeyim 🤣🤣
- +1 yıl
Çok kısa sürmüş ya 😁 orada seni boşalmadan bırakmaması lazımdı
Soran+1 yılYok tiksindi biraz anladim ben 🤣 zaten yabanciydi. Anlaşıyorduk ama iste. Ingilizce konuşuyorduk. seks te f*ck me diyordum ama gulesim geliyordu Turk olsa ohhh rahat rahat s ik beni diyecektim ve daha fazla azacaktim🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hahaha 😁 sekste dil önemli 👅😁😁
Soran+1 yılHahahha sorma hınzır seni 🤣🤣😛😛😛🤣
- +1 yıl
😁😁 zenci falan mıydı yoksa
Soran+1 yılYok moldova🤣🤣
- +1 yıl
😃 sen mi oradaydın o mu burada?
Soran+1 yılBen yavru vatanda uni. Okuyordum
- +1 yıl
Hımm o zaman senin yavru vatanını kesin bir dille uyarsaymış😃
Soran+1 yılOzledim ya. 2 senedir se x yapmıyorum. Zaten 1 kişiyle yaptım. O da teee anas inin gözünde 🤣🤣
- +1 yıl
Ahaha nasıl bir kişiyle ya ciddi misin? Bu arada çok olmuş dil yemeyeli 😃😃
Soran+1 yılVallahi ciddiyim🤣 sevistim cok. Bir sokmadilar. Oyle diyeyim. Oral sürtünme o bu su hepsi ama seks istemedim. Sonra ona asik oldum. Yaptım. Turkiyeye döndüm 1 kere yanıma geldi. Ayrildik mecburen. Evlenelim dedim olmaz dedi. Farklı kültür vs. Hermeyse birdaha da bana çekici gelen biri olmadi
- +1 yıl
Vay be sokmadılar mı sokturmadın mı? 😃 Ama 2 sene dayanman bravo yani. Benim 2 ay oldu çıldırıyorum 😃😃
Soran+1 yılBakireyim deyince zaten cogu tirsiyo 🤣 simdi unide arkadaş ortamında tanışıyorduk. Sonra cluba giderdik. Herneyse dans iki kakara kikire derken eve gelirdik. Odama atiyordum. Onlar saniyor ki oooh seks var 🤣 ben diyordum ben bakireyim diye. Clupta iki gevsedik ya hemen aaa bu bakire degil diye dusunuyorlardi. Biraz hı hu yapiyorlardi ama şerwfsjz degillerdi. Dikkat ettim 🤣 güveneceğim biri de yok. Yani ve cidden çekici gelen olmadi pek
- +1 yıl
Benim bildiğim bakire olunca asıl sokulur 😃😃 2 senedir çekici biri gelmediyse kriterlerin yüksek herhalde. Ama tabiki çekici gelmeyenle sevişilmez haklısın. Ana vatan kan ağlıyor o zaman 2 yıldır 😃
Soran+1 yılYa takilmalik olduğu icin cocuklar biliyo vebal mi diyeyim ne diyeyim almak istemediler. Agzina tukururdum zaten yapsa birj 🤣 Yok alakasi yok. Anlasabildigim biri olmadi. Ya aslinda oldu farklı şeylerden bitti vs. Yapılı erkek seviyorum çoğu zayıftı. Tanisma firsati verdigim kişiler zaten yapılıydi
- +1 yıl
Niye sen minyon musun 😃 genelde minyonlar yapılı erkek sever. Biraz ezilmeyi hırpalanmayı sert seksi seviyorsun sanırım?
Soran+1 yılYoo minyon degilim. Soyle diyeyim. 170 boyum. 68 kg. Yani bu ne oluyo🤣
- +1 yıl
😃ideal oluyor. Yani döndürüp üstüne oturtmalık😃😃
Soran+1 yılDogrudur evet 🤣
- +1 yıl
😃😃 gece sevişmek mi iyi gündüz mü sence?
Soran+1 yılBen en cok sabaha karsi seviyorum. Yani hava hafif aydinlanmis olmali ama cok degil
- +1 yıl
Bak cidden harika bir şey söyledin. Peki diğer soru. En çok nerede seviyorsun?
Soran+1 yılMasada severim/ normal klasik yatak odasi
- +1 yıl
Role play sever misin?
Soran+1 yılNe gibi? fantezi mi
- +1 yıl
Evet fantezi 😃
Soran+1 yılYa soyle diyeyim. O file corap cok severdi. Bir de topuklu ayakkabı. Bu ikisini giyip yaptığımız oluyordu. Sen?
- +1 yıl
Bende file değil düz severim siyah. O zaman aşırı yükseliyorum yani deler gecerim o derede😃
Soran+1 yılErkekler cok seviyor siyah corap
- +1 yıl
Evet niye olduğunu bilmiyorum 😃 yatırıp ayırıp yüzümü yumasım geliyor 👅😃👅😃
Soran+1 yılEe hic partnerinden yapan oldu mu
- +1 yıl
Tabi olmaz mı çoğuna söylediğimde beni daha çok azdırmak için yapıyorlar😃😃 sonuçta karşı tarafı azdırmak kendileri içinde zevkin katlanması demek
Soran+1 yılHiimmm. Sen buna deger misin🤣🤣🤣
- +1 yıl
😃😃değmesem niye yapsınlar dimi
Soran+1 yılTip mip kibarlik hepsi var mi🤣
- +1 yıl
Tip herkese göre değişir 😃mavi gözlüyüm ve evet kibarım ama sekste bazen sertlik severim👅😃
Soran+1 yılYa allahim cevaplara gellll🤣🤣 olaysin🤣🤣
- +1 yıl
😃😃he bak komiklikte var
+1 yılBenim 15'den fazladır, sadece 1 kişi rezalet kokuyordu, oral seks'da 30 dakikada boşalamadım psikolojimi etkiledi, sonrada devam ettirmedim. Geriye kalanlar iyidi temizdi.
029 Yorumla
Soran+1 yılNe dedin peki? Ve kokuyu tarif edersen nasil bir kokuydu?
- +1 yıl
Vajina kokusu işte, terlemiş yıkanmamış, leş bir kokuydu , ter kokuyordu o kişi vs.
Soran+1 yılBir sey dedin mi kiza 🤣🤣🤣
- +1 yıl
30 dakika oral seks'dan sonra, kafasını tuttum çektim ben kendi kendime boşaldım, sonra evden yolladım. :D
Soran+1 yılYazik be uzulmustur anlamistir. Dus almadiniz mi? Sonuçta seks yapacaksiniz allahin emri
- +1 yıl
Dersten çıkıp gelmişti, duş almaya vakit yoktu pek aslında ki öyle bir şeyle karşılaşınca ben yine istemezdim, karşımdakinin temiz olması lazım ve o isteği görmem lazım. Yoksa ben o seks'i uzun süre sürdürmem.
Soran+1 yılCok haklisin. Insan oyle oluyor
Ben de bugday tenliyim ama koyu bir bugday degil. Herneyse kendi saçım koyu renk kestane rengi. Bende biraz tuyluyum. Sirtimda hafif tuy var boyle. Sevgilim lazere git demisti. Onunla seks yaparken zevk almaktan cok ona odaklaniyordum beni çekici bulmuyo mu acaba diye. Bu bir sorun mu?- +1 yıl
Yani şimdi tüy olabilir ki bu her insan da var, insan kendi kişisel bakımını yapmalı ama sırttaki tüy falan vs. bu tarz şeyler soğutmamalı yani, ağız kokusu ve vajinal bakım daha çok önemli, temiz isen problem olmamalı diye düşünüyorum. Bence sorun yok.
Bu arada benim bu bahsettiğim kişide buğday tenliydi ve kestane rengiydi saçları askldjsaklda :D
Soran+1 yılYok ondan yana bir sıkıntım olmadi. Zaten gunde 2-3 defa ilişkiye giriyorduk. Koksam kil tuy olsa istemezdi 🤣🤣 eyvahhh yoksa o ben miyim 🤣🤣
- +1 yıl
Eğer Antalya'da okumadıysan sen değilsindir. :D Günde 2-3 defa yapıyorsanız tamam yani sorun yoktur kendi içini rahat ettirebilirsin. :D
Soran+1 yılYok ben yavru vatanda okudum 🤣
- +1 yıl
İyi bari o kız sen olsaydın, yine reddederdim seni hadi iyisin ret yemedin benden. :D
Sen nelere dikkat ediyorsun peki seks esnasında? :D
Soran+1 yılAy yuce sezar nooolur beni reddetme 🤣🤣🤣🤣 valla benim icin hijyen sonra yapıli biri olmali. sekste zayif kisa erkek sevmiyorum
- +1 yıl
Ahahaha beni kaybettiğin için ret yediğin için çok üzüleceksen afrodit. neyi kaçırdığının farkında değilsin :D :D zayıf kısımdan kaybettim sanırım ben kljşasds :D Şaka maka isteğin güzel yani hakim olmasını istiyorsun, seni istediği gibi kontrol edebilsin vs.
Soran+1 yılEvet. Kısa boylu olunca istegim gidiyor yapilı olsun vursun beni duvardan duvara 🤣🤣🤣 zayıf derken? Boyun ile orantılı degil mi ki🤣
- +1 yıl
Ahaha yapılı olup hantal olmasıda var ama, güç önemli bu konuda tabi senin fiziğin nasıl şimdi o da merak uyandırıcı. :D Boyumla orantılı olması için 5 kilo eksiğim var :D
Soran+1 yılBoyun kac ki? Ben 170 boyundayim. 68 kg yum. Fizigimi seviyorum
- +1 yıl
Evet boyuna göre kilon iyi, fiziğinde güzeldir tahminime göre. 1.78 boy, 66 kilo :D 71-72 falan olmam lazım kiloda orantılı olması için. :D
Soran+1 yılEvet 71 72 iyi. Hatta 73 bile olur. Eh guzel sayilir fena değil 🤣
- +1 yıl
Evet olsa güzel olur ama metabolizma çok hızlı işte ondan dolayı alamıyorum kilo :D
Soran+1 yılAmaaan olsun. Kilo da cok iyi bir sey degil. Ben de 1-2 kg vermek istiyorum ama bakalim 😂
- +1 yıl
Bence kilo olarak gayet iyi gözüküyorsun kulağa hoş geliyor da şimdi yorum yapmak pek bana düşmez burada. :D Zayıfım falan ama kendime güvenim tam :D
Soran+1 yılBelli tam olmasa napsin 15 kiz seni 🤣 tipten daha önemli şeyler var
- +1 yıl
Evet o konuda da kendime güvenim var, tipimde çok kötü sayılmaz o da idare eder şükür :D
Soran+1 yılEder eder mis gibidir yerim tip olayini yaaa aman beee 🤣 kafa yapisi uyunca insanin çekici geliyo zaten
- +1 yıl
Evet kafa yapısının uyması çok önemli, e bir de ten uyumu var ise zaten mükemmel oluyor. :D Seninle de bir tık kafamız uyuyor gibi klsjadklsa
Soran+1 yılBilemiyorum Şu an oyle gibi 😂
- +1 yıl
Yüz üstü öyle gözüküyor, detaya inince netleşir :D
Soran+1 yılTakip ediyorum hatta mesaj atıyorum bekle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir keresinde az kalsın regl olan vajinaya oral yapıcaktım… sarhoştum..
08 Yorumla
Soran+1 yılAyyyyyyy icim cok fena oldu ööğğkkkk🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılSonra dedi ki regl im geçmiş ya seks yapabiliriz. Yaptık, bi çıkardım üstü kıpkırmızı… hayatımın en kötü seks deneyimi
Soran+1 yılEvet oyle oluyor. Icinde kanama devam ediyor. Ben de regliyken swx yaptım bitti sandim ama oral istemedim. Sevgilimde tiksindj
Cevap sahibi+1 yılBenim ki tam kan da değildi aslında. Böyle kırmızının kahverengi tonu gibiydi.. bilmiyorum. Benim bu ilk seks deneyimimdi dolayısıyla kötü bir ilk izlenim olmuştu. Neyse ki sonraları gayet iyidi 😅
Soran+1 yılAyyynen o sekilde oluyor. Benimde oyleydi. Kahvemsi bir renk 🤣
Cevap sahibi+1 yılNeyse ki condom vardı… ama kokusu bile vardı ıyyyyy
Soran+1 yılYok be koku olmuyo ki🤣
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen onun kişisel hijyeni ile alakalıydı… dediğim gibi sarhoştum 😪
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin vajinani begendiler mi peki hepside koku vs yok değil mi
03 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki yok. Olsa yarida kalir ya da devami gelmezdi
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle koku olduğunda oral yapılmıyor değil mi
Soran+1 yılAyyy en
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir deneyimim yok ama ağzı kokan birini öpmek istemem
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılCiddi misin. Ben teklif etsem peki?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka bu yorum
+1 yılAğzı kokanla sevişemiyorum ben.
03 Yorumla- +1 yıl
Ağzı kokan dediğim pis kokan.
Soran+1 yılDemek ki kotu bir deneyim yasadin
- +1 yıl
Yok yaşamadım da bi defa denk geldi uzak durdum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılYine biz hariç herkes
00 Yorumla
+1 yılOlmuştum ama tiksindim yarım kaldi
016 Yorumla
Soran+1 yılOzel bolge mi? Agiz mi? Tanidigin biri degil mi? Temiz mi pis mi bilemedin mi?
- +1 yıl
Özel bölge clupte tanışmıştım
Soran+1 yılDus alsaydı. Evet biliyorum clup ortamıni
zaten terliyorsun. Sigara ben de cok kullanmam ama alkol yaninda oluyor. Leş gibi gerek yok dus alie insan- +1 yıl
Duş almistik zaten ama yine midem bulanmisti yaş kaç senin
Soran+1 yılVajinasinda tuy varsa o da yapar. 24
- +1 yıl
Azıcık vardı neyse oldu bitti
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Senin ilginç bı anın var mı
Soran+1 yılYa ben seks yaparken cow girl de diyeyim sevgilimin vücuduna agzina falan tukururdum 🤣 misyoner de de bana yapmasini isterdim. Genelde sarhosken olmustu
- +1 yıl
Ciddimisn sen
Soran+1 yılEvet neden
- +1 yıl
Mükemmel bişey de ondan
Soran+1 yılHiiim genelde sevmiyorlar 🤣🤣
- +1 yıl
Saçmalama ya bence cok iyi
Soran+1 yılSende mi seviyorsun
- +1 yıl
Evet gelsene k0nuşalım seninle
+1 yılDenk gelmesin ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana bu konuda yardımcı ol
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Öpüşürken ağzı kokan / oral yaparken vajina - p enisi kokan biriyle birlikte oldunuz mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım