Herkes cinsellik yaşıyor, aşk yaşıyor veya birlikte oluyor. Bunu söyleyen var, söylemeyen var. Benim düşüncem ise ilgiyi çok sevdiğin ve cinselliğe asla hayır diyemediğin gerçeğini görüyorum. İlgi, aşk veya temas seni yükseltiyor hatta çok yüksek bir dişisin. Bu nedenle de seks yapmaktan geri durmayan bir yapın var. Asıl soru evlendikten sonra aynı kişiye bağlı kalır mısın?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Niye evlenmeyelim ki hani ben evlenilmeyecek diye bir mazeret mi var yani aşık olmuştur yapmıştır ya da libidolu bir kızmış yani namus Sadece ondan mı ibaret ya
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. İnsan sevince geçmişini pek umursamayabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılKendinize gelin bacım noluyonuz toplum leş oldu iyice aşırı tiksiniyorum artık bu toplumdan 🤮
06 Yorumla
Soran+1 yılKendime gelip gelmemem seni ilgilendirmez
- +1 yıl
Hahah zeka yoksunluğu nasıl bir şey? Benim yorumunda seni ilgilendirmez @rusbunun dölü
Soran+1 yılKüfür ederek kimin zeka yoksunu olduğu gayet belli oluyor liseli ergen sen git makyaj videolarını felan izle
- +1 yıl
@rusbu olacağıma zeka yoksunu olmayı tercih ederim aq kızı sende git sevgilinin altına yat koş koş geç kaldın puahahh
Soran+1 yılBana giren sana dert mi oldu anlamadım ha çok meraklıysan sürekli afkurma peşinde olduğun için sende yatabilirsin
- +1 yıl
Onu bunu bilmemde Benim yorumumun bir tarafına girdiği kesin, olmayan merakım gitti çoktan sağol AKDHSHJSNANZBZNAANNAMZNQQNS
Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Umarım düzgün insanların karşısına çıkmaz kendi gibi birine denk gelir
20 Yorumla
+1 yılHer sevgilisiyle hatta olmadıklarıyla ve hatta çok çok fazla kadınla günü birlik ilişkiye giren bir erkekle evlenilir mi?
00 Yorumla
+1 yılevleniceğim adamın geçmişi çok önemli asla evlenmem bu konuda ilki ben olmalıyım bende hiç yapmadım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir kızla oturup kahve çay içmedim daha tabiki de evlenemem öyle bir o. buylaaa
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Bunu asla sorgulamazdım Buna hakkım yok Kimsenin de bu konuda kimseyi yargılamaya hakkı yok
11 Yorumla
+1 yılEvlenirim bende yattım ise hakkım yok çünkü bakire istemeye dürüst olsun bana bende ona sıkıntı yok
10 Yorumla
+1 yılBu konularda büyük konuşmamak lazım. Sevdikten sonra her şey kabulleniliyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. O benimle evlenmezdi O yüzden benim onu düşünmeme gerek yok☺
00 Yorumla
+1 yılBen de yaptıysam evlenirim. Yapmadiysam düşünürüm baya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyas kac bu yasa da bagli , bende her sevgilimle yattim yasim 39 ne yapalim
22 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍👍
Soran+1 yılBen 24 yaşındayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaşıma geldim kimse ile bir şey yaşamadım. Evleneceğim insana saklıyorum kendimi. Karşındakinin de bu şekilde olmasını isterim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOoohaa lan olum senin o beğendiğin karının üstünden bütün âlem geçmiş arka sokaklarda herkese vermiş abooo
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞaka bı yana sevgi olunca değişir her şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır evlenmem. Her sevgilisiyle yatıyorsa benim de sevgilimken evlenmeden yatmak hakkımdır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılhadi diyelim 1. si neyse niye her yattıgı erkekle evlenmemiş bu kız? yattıkları evlenmediyse benmi evleneyim?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmem karım olucak yok ya herseyimi vericem böyle birine
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiçbiri gerçek anlamda sevmez seni sadece verdiğin zevke bakar, tabi bazılarıda yaptığın için evlenmez zaten. Geçmiş olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
Evlenilir erkek te yqpiyo sonucta bunlar zqmnla asilir
00 Yorumla
+1 yılAsıl sana yuh yollu haahhaha
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlilik dusunmuyom..
10 Yorumla
+1 yılGrcmisi temiz olmalı benim evleneceğim kişinin
10 Yorumla
+1 yılYatarım evlenmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenme. Ama norml artık böyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılEvlenilcek kız olmaktan çıkmış 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılgang bang yapmamışsa sorun yok...
00 Yorumla
+1 yılyollu olmuş o kullanır bırakırım
00 Yorumla
+1 yılCinselliği seven kadın mmm😋🔥
00 Yorumla
+1 yılKaç farklı kişiyle oldun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılniye biz bakirmiyizki bakire ariyalim
00 Yorumla Söyleyecek mi yani bunu evleneceği erkeğe
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKaç kişi olmus yani
00 Yorumla
+1 yılkakişini de tutamıyordur garibim
00 Yorumla
+1 yıl40 tane sevgilisi olduysa sıkıntı tabi 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet niye evlenmeyeyim ki? Sonuç olarak bende yaptım bunları
00 Yorumla
+1 yılNeden evlenmeyeyim sonuçta sevdigiyle olmus
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi umrumda degil sorgulamak da bana düşmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirim çünkü bende yaptım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi canım frambuazlı pasta var onuda ister mi :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanıta gerek yok bu kadar yeter saçmalık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenirim sonuçta bende yattim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekte çok masum olmayacağı için neden olmasın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. 10 kocası olmamış kızla ciddi düşünülmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı. Tövbe ederse evlenirdim
01 Yorumla
+1 yılöğk o ne aq
20 Yorumla
+1 yılBen almim
10 Yorumla
+1 yılNerden bilecek senin hayatını abartma olan olmuş.
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaEvlenirim
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sen erkek olsan ne yaparsın
00 Yorumla
+1 yılKaç kişi oldu ki
00 YorumlaEvlenirim
00 YorumlaSanmıyorum
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınların uğramadığı başlıklar hahaha
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbir sürü erkekle yatan kadınlar her ilişkisinde duygularını parça parça kaybeder. sonra gerçek anlamda aşk yaşayamaz evliliğinde mutlu olamaz sürekli geçmişindeki erkeklerin en iyi özelliklerini şimdiki eşiyle kıyaslar.
erkeklere sesleniyorum kadınların geçmişi bu yüzden önemlidir. dikkat edin evlenmeyin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapmayan kaldımıki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmem
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem