tabi bunu dürüstçe söyleyen vardır söylemeyen vardır , sevişmedim deyip de onlarca erkekle yatan kız arkadaşlarınz olabilir siz bunu belki bilirsinz belki de bilmezsinz neyse konuya gelelim evlenir miydinz?
Cevabın nedir?
Herkes büyük konuşmuş büyük konuşmayın başınıza gelebilir benim şuanki sevgilimde daha once birşeyler yaşamış dürüstce söyledi bende sırf dürüst olduğu için güvenimi kazandıgı için kabul ettim şu an el değmemiş ak süt gibi kız veya erkek bulmak çok zor devir çok kötü eskidendi bu dediğimiz bekaret şimdi ki herkes genişlik çerçevesinde ruhu bakire olsun aklı bakire olsun beyin diye birşey var 2 dk zevk icin geleceğimizi harap etmemeliyiz diyeceğimiz tek şey nasibimizde kim var belli yazılı kaderimiz değiştiremeyiz Allah bu konuda herkes icin hayırlısını nasip etsin deriz ister el değmiş olsun ister değmemiş olsun birisinin ayıbını kapatmak büyük sevap ama hayırsızsada olmasın herkesin hakkında hayırlısı olsun mutlu güvenilir saygılı bir ilişkiyi isterim ilişkim var çok şükür evlenmeyi düşünüyoruz ve benim için çok değişti sevdigim kız herkese hayırlı gelecekler...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
asla diyenler olucaktır. kendileri çok temiz ya başlarına gelince ne yapıcaklar acaba bilmeden evlenenler vs.
sanırım ben evlenirdim hangimiz yaşamıyoruz ki bir şeyler?410 Yorumla
Soran+1 yıldüsürtlüğünden ötürü tebrik ediyorum
- +1 yıl
Aynen duymak istediği cevap :-)
Soran+1 yılduymak istediğim cevap buydu doğrudur ama sadece bu arkadaş dğil biçok kişi demiş şimdisi önemlidir geçmiş geçmişte kalmış diye ama erkeklerin hep haltı yiyip de kimseyle öpüşmemiş bir kız araması hiç dürüst gelmiyor siz nasılkı hormonlar gereği ihtiyaç duyuyorsanız kızlar da duyuyor. Keşfetme güdüsünden dolayı böyle paylaşımlarda bulunabiliyorlar bu çok çok dogal bişey
- +1 yıl
Ama bunu birçok erkekle yaşamış bir kız. Bakire olsa ne olur olmasa ne olur.
- +1 yıl
Kardeşim sorun yapıp yapmaları değil. Demek istediğimiz bakireliğin ne önemi kalıyor o zaman? Bence bir zar parçasından ibaret değil bakirelik.
- +1 yıl
Ve kimseyi bakire veya bakire değil diye ayırmam. Ama bakireliğide zardan ibaret görmem.
- +1 yıl
Ama bak birçok erkekle sevişmişsin bunu kendin söylüyorsun, keşfetme güdüsü diyorsun ama bunun için birçok erkekle olman gerekmezdi. Ben de beraber olduğum kızın geçmişine çok takılmam ama birçok erkekle sevişmiş bir kıza da pek güvenebilecegim söylenemez, hani ilk basta safligina gelmiştir yapmıştır bir hata ve bu hatadan da ders çıkarıp aklını başına almışsa eyvallah ama ısrarla bu hatayı yapmaya devam etmisse o zaman bu işin boyutu değişir. Ben senin kişiliğini yaptıklarını yadirgamiyorum saygı duyarım ama böyle bir insanla da beraber olmam. Ayrıca her erkek de sizin bahsettiğiniz gibi değildir, pek ala kendime hakim olabiliyorum
+1 yılGerçekten artık kimsenin ''bakire'' kelimesinin ne anlama geldiğini bilmediğini düşünüyorum. Bir çok erkekle sevişmiş bakire mi oluyor? HAYIR! Bakirelik kızlık zarı değildir. El sürülmemiş, dokunulmamış demektir! Artık şunu bir öğrenin lütfen!!! O sevişen arkadaş kimse o artık bakire değil sadece kızlık zarı var o kadar!
43 Yorumla- +1 yıl
bu yoruma +1 tebrikler + helal olsun. net olmuş. kapak olmuş.
- +1 yıl
@japanesegirlishere
- +1 yıl
Tesekkurler @muammer3411
Kendinizi iki dakikalık zevk için nasıl kullandırıyorsunuz anlamıyorum ( sözüm meclisten dışarı) şöyle söyliyim ben
Iki tane iç çamaşırı olan atlet düşünün. Biri bembeyaz mis gibi kokuyor diğeri ise kirli leş gibi ter kokuyor ama YIRTILMAMIŞ. Hangisini giyerdiniz siz karar veriniz65 Yorumla
Soran+1 yılçok denk bir örnek alkışlıyorum seni laf söyledi balkabagı
Soran+1 yılkoymadı canım saklıcak bişeyim yok koycak olsa soruyu sormam sana koymuş olmalı kumaş parçası ve insanı denk bir örnek gibi sunabiliyosun tebrk ediyorum parlak zekandan ötürü ;)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
41Cevap
Bu kiz hakkinda ilk ögrendigim seyler arasindaysa bu, sanirim önyargili davranir, beraberlige girismezdim bile. Fakat cogunlukta insanlarin hemen cinsel hayatini ögrenmiyorsun, o sahsin kisiligini, karakterini ögrenmeye calisiyorsun, sana kafa olarak uyum saglayip saglamadigina odaklaniyorsun. Bunlar oldugunda acikcasi cinsel gecmisi cok fazla önplanda olacagini zannetmiyorum ki, benim icinde ayni seyler gecerlidir. Tabi gecmisi, gelecegini halen etkileyecek durumdaysa, bu da sorun olusturur. Simdi 18-20 yasinda bir kiz bircok kisiyle sevismisse, sanirim burada önyargilar agir basar, burada o kizin karakteride zan altinda kalir. Ama 25-30 yaslari olsa ve gecmiste birkac beraberlikleri olsa dahi ve bakirede olmasa, bunu cinselligine göre degerlendirmezdim sanirim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. zar el değmemişliğin temsilcisi değildir. bekaret ile ahlaksızlık ayırt edilmeli.
şöyleki
evlenip ayrılmış ya da eşi ölmüş biri ile evlilik yapılabilir. ya da bir sağlık sorunu nedeni ile bekaret zarını kaybetmiş biri ile evlenilebilir. zar önemli değil. ama bekaret zarını koruyarak iffetini korumamış önüne gelenle yatmış biri ile asla evlilik olamaz.
burada önemli olan zar değil. kadının arzularına isteklerine sahip çıkıp iradeli davranması. iradesiz bir kadınla evlilik olmaz. başta zaten yalancı ve sahtekardır. en büyük sorun da iradesizdir. evlendikten sonra koruyacağı bir zar da olmayınca neler yapar neler
kızlar zarınızı değil namusunuzu iradenizi koruyunn, onurunuzu koruyun. kendinizi paylaşılabilir basit bir cinsel obje yerine koymayın. her zaman ulaşılmaz olun60 Yorumla
+1 yılbirçok kişiyle sevişen biriyle evlenmek istemem tabi ki. yalansız birini bulmak galiba çok zor olucak. artık hayırlısını isticez. artık zarınızında bir anlamı kalmadı bence. beyin bir adım öne geçti bu işlerde dürüstlük arıcaz, güven arıcaz, bağlılık arıcaz, sadık olanı arıcaz çok netleşti bunlar kafamızda.
saygı duyuyorum ben herkese orası ayrı isteyen istediğiyle yatıp kalkar beni bağlamaz. ama ben istemem şahsen öyle biriyle evlenmeyi ve elbette bunları tecrübe etmiş bir kadın kendini belli eder.
benden söylemesi.
bol şans.10 Yorumlabekaret arapçada temzi el değmemiş demektir. sen bakire değilsin sırf bu yüzden deli gibi aşık olkduğum bir kızdan anında soğudum. yani biyolojik olarak bakire olabilirsin ama dudakların onlarca erkekten hamile. en dürüst yorumu da yaptım. bir erkek ne kadar kadar severse sevsin, ya da ne kadar modern olursa olsun, sevdiği inanın geçmişini kafasına takat. kurcalar. yoksa benim için ha dudaktan sevişmiş ha elini tutmuş ha anal, oral veya herhaltı yemiş. zaten bak, re kız da bence türkiyede binde bir. uzun lafın kısası bakireyim diye kendini kandırma.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kiz nasil bakire oluyor anlamadım? Böyle kizlar için bir çok tabir kullanıliyor en hafifi kaşardir.
Allah böyleri ile karşılaştırmasin. Kaşar olduğunu bildiğim kızla ne evlenirim, ne bu kiza aşik olurum. Bircok erkek kaşar kızları evlenmek, aşik olmak icin deģil eğlenmek, sevişmek, seks için arzular. Kaşar kızla sevişen erkeğin aidiyetı artmaz tam tersine, kızdan alacaği en değerli şeyi yani namusunu aldıktan sonra kızdan soğur. Bundan sonra da kızı en kısa sürede terk eder. Çünkü ulaşılmayan şey daha değerli olur. Birçok erkek el değmemiş kız ister. Birçok erkek için temiz bir geçmiş temiz bir gelecektir... Bu ķızlar da genellikle kaşar erkeklerle evlenirler. Çünkü böylelerine layıktırlar.00 Yorumla
+1 yılBakirelik kızlık zarından ibaret değil ki... bu düşünce kişiden kişiye göre değişir... Her haltı yedikten sonra evleneceği erkeğe sadece kızlık zarının sağlam olduğu düşüncesiyle hala bakireyim diye ayak yapanların kişiliklerinde ciddi anlamda problem vardır... ama bu noktaya gelmeden önce erkek zaten bilir evleneceği insanın ne mal olduğunu... sonuçta yine erkek kazanır seçimini erkek yapıyor... evlendikten sonrada şüpheleniyorsa kıçına basar tekmeyi defeder...
20 Yorumlabenim için fark etmez kiminle sevişmiş benden önce. kimi öpmüş o dudaklar. kime dokunmuş o narin eller. şu an var benim için. şu beni öpüyorsa eğer o dudaklar. şu an dokunuyorsa eğer bana o narin eller. hayat kadını olsun ne fark eder ki. hayattaki en önemli şey sevişmek değil de sevmek değil miydi. sevmiyorsa beni o küçücük kalp. bir melek olsa ne fark eder ki.
00 Yorumla
+1 yılevlenirler evlenirler merak etme onlar icin önemli olan zar... istersen 100 kisiyle sevis namuslu oluyorsun erkeklerde mantik aramak gerekiyo zar olsun yeter
43 Yorumla- +1 yıl
@wolvorine aynen
- +1 yıl
Sendede i zar yok
Bence sevisip, bakireligini bozdurmamasi sacma. Muhtemelen evlenince gizleyecek karsisindaki kisiden yoksa niye birsuru insanla olup bakireligini bozdurmasin? Bakire olmayan durust biriyle evlenirim daha iyi erkek olsam.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 750 cevap paylaştı. Bakireyim demesiyle bakire değilim demesi arasında fark yok benim için.. Yani yalan söylemesi onun için bir "artı" olmayacaktır..
Evleneceğim kişide aradığım temel şeyler dürüstlük ve iyi niyet..20 Yorumlayok gülüm olmazdım 1 insan bir hata yapar onuda kaldırılmış olur ya da ewlenip ayrılmış olur herkezle sewişenle ne işim war erkege bişey girip çıkmıyor o yüzden yanlızım yıllardır öyle bişeye eywallahım yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire olsun yeter :) hele düşünsene kızın bakire olduğunu biliyorsun ama tecrübeli olduğunu bilmiyorsun kız bir anda döktürmeye başlıyor bin bir türlü oyun yapıyor hele bakire olduğu için bastırdığı duygularının ortaya çıkmasıyla yakıyor seni yiyip bitiriyor eritiyor hem şokun hem büyük bir zevkin karıştırdığı duygularla büyük bir haz yaşıyorsun yatakta öylesine misyoner pozisyonunda durcak diye beklediğin kız seni pozisyondan pozisyona sokuyor aman tanrım didim yapardım herhalde :)))))
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı. Senin dedigin yerine , bakire olmayip da , tek bir erkrkle olmus bir kizi tercih ederim..
30 Yorumla
+1 yılBenim evleneceğim kadının ruhu bakire olsun yeter, zar elle de yırtılır mast yaparak da, önemli olan kendini erkeğine adaması
10 Yorumla
+1 yılEvleneceginiz kisi sizin gecmisinizi 7 sulalenizi arkadaslarinizi hepsini arastirir senin NE yaptigini zaten ogrenir o yuzden acik ve seffaf olmak en guzeli bekaret duruyorsa ve guveniyorsam olabilir sanirim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZarı delinmemis ruhu kokmus bakire
Eşimin élini dahi nikahtan önce tutmadim
Ikimiz de birbirimizin ilkiyduk buna da sonuna kadar hakkımız vardı30 Yorumla
+1 yılBana aşıksa seviyor ve sadıksa, benden öncesi teferruattır. Bekaret gibi bir takıntım da yok.
10 YorumlaBakireligi 2 bacakta degil benim için içinde olur
Ne yazikki iyi düşünmem
Ruhu fahişe sonucta
Az ruhu temiz olanini ararim10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kişi ile olsa neyse bircok kişi ile olmuşsa o kız kaşardır evlendikten sonrada aldatır o birsürü kişi ile yatmış kızı kabul eden adam evlendikten sonra aldatılmayıda kabul edebilecek adamdır
10 Yorumlabakire olmasada evlenirdim bekaret namus bacak arasında değil.
05 Yorumla
Sorançok alakasız bir yerden girdn arkadaşm konuya ya.. evli misin blmiyorum ama değilsen de evlencegn kadının kimseyle sevişmedm demesine inanıyor musun sen dürüst ol, sevişmek kötü birşey değil herkes birşey keşfetme derdinde doğanın kanunu bu
Soranben sana değiş builder e yazmıtım cevap yanlış anladn sanırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır tabıykıde ama kısılık meselesı ben kısılık olarak kızların ılk sevgılısı olmayı tercıh edıyom :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire degilim ama bir erkekle yaptim bu isi. Nolucak. Kotu kız miyim ben? Ama emin ol erkekler icin zar olsun yeter. çok da tın :-))
12 Yorumla- +1 yıl
Baban biliyomu.. Kafasını yere eğse. Namussuzun babası geçiyo deselet zoruna gitmezmi yine tın mı derdin..
Cevap sahibi+1 yılDrama :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirçok erkekle sevişmiş bir kadına güvenebilecegimi sanmıyorum. Guven meselesi geçmişte yaşadıkları pek umurumda olmaz ama gelecek için de güven vermeli
00 YorumlaBunu bilmeden evlenirsem öğrendiğimde terk ederim. Ama bana söylerse kararımı o zaman veririm. Başıma gelmeden ne desem yalan olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılBu yönüyle bakarsam bekaretin benim için hiç bir önemi yok aklı bakire olmayanın vücudu bakire olsa ne yazar
10 Yorumla Benim için sorun olmaz.. Sonunda imzayı bana atıyor
00 YorumlaKiza daha once sevisip sevismediginmi soracagiz
12 Yorumla
Soranillaki konusu geçicektir
Pek cok erkekler sevismis hatta bakire olmasa yine evlenirim... tecrube hosuma gider
00 Yorumlaİnsanın kafasının içi önemlidir benim için şahsen.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabıkı hayır o zman nıye bakırekı onuda yapsaymıs ne anlamı kaldı ki
10 YorumlaBenden sonrasidir önemli olan.
00 Yorumla
+1 yılKendi bakire ruhu orrr... bu :)
33 Yorumla
Soran+1 yılne yorum yaparsan yap umrumda değil kimseye elletmedm diyen doğrucu (?) bir kızla evlenceksindr eminim
- +1 yıl
ben öyle birşey demedim ben senın dediğine karıslık verıyorum bakireolmayan biriyle de evlenebilirim ben soruna cevap verdim
- +1 yıl
çünki hayatımda bir çok kadın oldu ama senin soru sorma tarzına o cevap verilir
+1 yılMotor motordur motorla isim olmaz
10 YorumlaÖyle olana bakire denmez
.30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhyr evlenmezdim bakire olmuyor o şekilde zaten
30 Yorumla
+1 yılhayır ruhu kaşar onun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBedeni değil ruhu bakire olmalı
10 Yorumlabenden öncesi beni ilgilendirmez
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı haltları ben yedim. Ederdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorun olmaz. sanırım bu da sensin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce ben sordum bunu 4 cevap geldi
00 Yorumlaasla evlenmem
10 YorumlaTabisi hayir..
10 Yorumlahayır asla never
10 Yorumlaevet
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi