Freud’a sorsan herkes cesitli derecelerde biseksuel, ama sormazsak da sanki mantikli geleni o…. Ancak ille de herkeste az da olsa vardir demek de bence iddiali. Ote yandan, hetero-seksuel cinselligin bu denli yaygin olmasi da tarihte yeni sayilir. Gecmiste masallah herkes herkesi becermekle mesgulmus, adini koymakla vakit kaybetmiyorlar sanki, o nedense bizim zamanimiza ozgu bir garabet…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Freud’a sorsan herkes cesitli derecelerde biseksuel, ama sormazsak da sanki mantikli geleni o…. Ancak ille de herkeste az da olsa vardir demek de bence iddiali.
Ote yandan, hetero-seksuel cinselligin bu denli yaygin olmasi da tarihte yeni sayilir. Gecmiste masallah herkes herkesi becermekle mesgulmus, adini koymakla vakit kaybetmiyorlar sanki, o nedense bizim zamanimiza ozgu bir garabet…
az olan bir durum eşcinsellik. hormonal bozukluk kaynaklı. biseksüellik zaten fantezi artık yani :D
Hormonlarım normal zaten, hala erkek bedeni en çekici olan ama grupta fenq tetikliyor beni
işte diyorum ya fantezi olur öyle şeyler vardır öyle olan merak etme :D
Yok canım vardır baya hepsinden bar türlü türlü. LGBT, eşcinsel, biseksüel ohoo
Okadar cokki hatta geçenlerden 4 kız 2 erkek gurup bile yaptık 😂😂😂
Sen nasıl grup istiyorsun. 2 erkek ve sen mi. 2 kız 1 erkek mi?
Bebeğim
Eski sevgilim biseksueldi aldığın zevki anlıyorum derdi
Çok fazla var artık arkadaşlarım tek tek açılmaya başladı
Çok var bence tecrübeyle sabt
Direk grup mu istiyorlar
Yok yahu yazacaktım da gizlisin
Sandığından daha yaygın.
bence her kadın biseksüel
Bazıları çok keskin karşı
Onlar bence kötü bişi sanıyolar farkındalık bence daha kendilerini keşfetmemiş önyargılılar
Kız değilim ama ben de biseksüelim
Sayılıdır bence
Görmedim hiç
Var var baya hem de
Sürüyle var
Hayli var 3 sevgilim bisex ti
Grup yaşadınız mı
Evet
Bence var baya ya
Sayımız çok aslında
Konuşalım mı
Olur konuşalım