son zamanlarda tantışığım kadınların çoğu sonradan biseksüel olduğunu itiraf ediyor ve azımsanmayacak sayıda denk geliyor musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunlara çok inanmıyorum. Kadın zaten doğası gereği seksi bir yaratıktır ve kadın kadına seksi gelebilir ama gdip onunla seks yaşamak istemez bunlar özentilik ve bu başlığın ne demek olduğunu bilmeyenler
15 Yorumla
Soran+1 yılBunlara inanmıyorum derken tanıdığım kadınların yarısı böyle evet yaşamamışlar fakat hepsi de yaşamak istiyor kız kuzeniyle bile her şeyi yapmak isteyen de var kendisi söylemişti ve elinde olsa yaparlar sadece çekiniyorlar toplum baskısı falan fişman
Soran+1 yılbenim takıldığım nokta bu tarz kadınların bağlanma problemi vardır muhtemelen sağlıklı erkek kadın ilişkisi sürdürülemez yani toplum gittikçe bozuluyor
- +1 yıl
Yaşamamışlar işte kilit cümle bu. Çünkü özentilik milletin etkisinde kalma ve kendini farklı gösterme çabası. Bir kadına oral yap desen yapamaz midesi almaz ama hayal dünyasında her şey olabilirdir. Yani ki çok da ciddiye almayın
Soran+1 yılyaşamamışlar diyorsun da yaşayanlar da var alakası yok tiksinen bir insan onu dile getirmez. Gayet yapmak istediklerini iştahla anlatanı da gördüm. Böyle bir şey yapamam çünkü anneyim diyeni de gördüm. Sadece toplumun getirdiği etik ve ahlak kuralları kısıtlıyor bu tarz kadınları. Ellerinde olsa yaparlar yapanları da biliyorum.
- +1 yıl
İyi tamam
En İyi Cevaplar
10 senedir birlikte oluyorum kadınlarla, o zamanlarda çoktu. Şimdi sadece hayatlarındaki kişilere de dile getiriyorlar. Benim Flörtüme 6 sene önce koyduğum şarttı bu zaten. Kabul etti ve nişanlıyım şimdi.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir nevi açık ilişki yaşıyorsun bu bağlanma problemi yaratmıyor mu illa ki yaratıyordur duygusallık yoğun değildir yaşadığın erkek kadın ilişkisinde daha çok mantığa dayalı diye düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
+1 yılÇoğu kadının bilinç altında bunun olduğunu düşünüyorum zaten..
11 Yorumla
Soran+1 yıldoğru evet olmayanların da gizli saklı bir yerlerde acabası var bu da kadınlara aslında ne kadar güvenilmemesi gerektiğini gösteriyor böyle bir durum geliştiren kadında bağlanma problemi vardır
+1 yılÖyle gibi ama sonradan biseksüel olduğunu söyleyenlerin çoğu gerçekten biseksüel sayılmıyor
21 Yorumla
Soran+1 yılİki cinse de ilgi duyabiliyorsan birine duygusal manada tam anlamıyla bağlanmak mümkün değil bence bu tarz kadınların ilişkilerinin çok sürdürülebilir olduğunu düşünmüyorum
+1 yılherkesin içince bir eşcinsellik vardır kimileri tamamen eşcinseldir kimileri biseksueldir
01 Yorumla
Soran+1 yılalakası yok herkes için geçerli değil
+1 yılevet ben
12 Yorumla
Soran+1 yılDürüst olursan sevinirim. Biseksüel olman bir erkekle ciddi ilişki yaşadığında bağlanma problemi yaratıyor mu peki? Sonuçta ilgi alanın çok genişliyor eskisi kadar duygusal yaklaşabiliyor musun ilişkilere hala yoksa daha eğlence odaklı ve faydacı mısın?
- +1 yıl
Genelde biseksüellere karşı öyle bir yargı var ama hayır
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sonradan oldum biseksüel
27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Zevkli_Temas evet? Kendimi sonradan keşf ettim kadınlara ilgi duyduğumu fark ettim öncelerde iğrenç asla yapmam diyen bir insandım
Cevap sahibi+1 yıl@Zevkli_Temas varr. Ne sormuştun?
Cevap sahibi+1 yıl@Zevkli_Temas? Anlamadım neyi? Xper var diyorum ne sormuştun?
Cevap sahibi+1 yıl@Zevkli_Temas aman senin tribi le mi uğraşacağım ne dedediğinden bir şey anlaöadım zaten
Soran+1 yılErkeklere bağlanma problemin var mı peki? Sonuçta ilgi alanın genişledi artık bir erkeğe duygusal olarak daha az mı bağlanıyorsun ilişkilerinde ne gibi şeyler değişti kadın erkek ilişkisinden bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılErkeklere bağlanma problemim yok sevince çok kolay bağlanan bir insanım. Duygusal olarak az bağlanmıyorum zaten eğer evlenmek istersem ilerde erkekle evleneceğim. Duygusal anlamda kadınlardan hoşlanmıyorum sadece erkeklerden. Şu değişti dışarı çıkınca artık kadınlara baktığımı fark ettim. Bu kadar
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim.
+1 yılBulan bulduğunu girbaclasin
00 YorumlaDenk gelmedim hiç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem