Zarın esnek olduğu bakınca anlaşılır mı. Ne farkı vardır. Penisi daha mı rahat alır. ya da delik daha mı büyüktür. Deneyimi bilgisi olanlar yazabilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bi farkı yoktur zarla penisi almanın daha elastik olur yırtılması daha zordur o kadar yüzlerce kadınla birlikte olmuş biri olarak tecrübeyle sabittir
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki bir şey daha sorabilir miyim. Benim hiç cinsel ilişkim olmadı. Ama ilk gece kanamamısı beni çok korkutuyor. İlk gece eşimin deneyimi olması bile kan gelmediginde yine de anlar mı nereden anlar
- +1 yıl
Hiç deneyimin olmadıysa ilk gece cinsel birleşmr bilr olmayabilir girmez ya da zor girer burdan bile anlaşılır bakire olduğun
Soran+1 yılİnşallahh öyle olur ya. Çünkü çok takıntılı kaldım bu konuya. Deneyimsiz erkek gelirse anlamazsa diye çok korkuyorum
- +1 yıl
Akıllı biriyse burdan anlar çok detay veremiyorum sormak istersen mesj kutum açık
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
Onu dikilmeden bilemezsjn. Biri seni dikecek. Sonra doktor der esnek bozulmamış. Ama alet büyük ve kalin ise her türlü bozabilir
00 Yorumla
+1 yılbunu anca doktor söyler sen bakmayla bilemezsin
11 Yorumla- +1 yıl
ince kalem sokanlar var zar yırtılmadan
Öyle biriyle yaptık bir süre
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek Parmağını dibine kadar sokabiliyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır girmiyor parmağım
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiçbiri
Sokmadan anlaşılmaz00 Yorumla
+1 yılRahat alır tabi
019 Yorumla- +1 yıl
Mantık olarak
- +1 yıl
Bu arada eşin çok şanslı olcak
Soran+1 yılNiye ki
Soran+1 yılNeden şanslı yani anlamadım
- +1 yıl
Yorumlarda gördün bakire oluşun oldukça değerli
Soran+1 yılA teşekkürler size de umarım benim gibi birisi gelir
- +1 yıl
Umaırm öyle olur kandırılma vs olmaz 🫠
Soran+1 yılKandırılsa bile sözde kandırır diğer türlü zaten hissetmiyor musunuz. Mesela girerken aşırı zorlaması girmemesi gibi
- +1 yıl
Herkesin farklı ki dar olan var esnek olan var kimisi kanıyor kimisi kanamıyor ayrıca anal oral yapan var bunlar bakireliği etkiliyor bakirelik demek cinsel temas yaşamamış saf temiz kişi demektir kelime anlamı
Soran+1 yılHaklısınız ama vajinal yoldan olanı bahsediyorum. Hani ne kadar dar olsa da onu hissedersiniz ya da görürsünüz göz ile ayırt edilir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Zamanla ilişkiye girmeyince daralıyormuş ki
Soran+1 yılO rahim için geçerli. Dış görünüşteki yırtık asla düzelmiyor. Okuduğum ve çevremde gördüğümden biliyorum. Çok belli oluyor. Zaten penisiniz girince aşırı açılmış bişeye girdiğini bile hissedermiş. Kenarları nın bolluğu ve yırtıkları da cabası
- +1 yıl
Ya öyle bile olsa anal oral sevişme yaşamış olduğu anlaşılmaz günümüzde bunlar yaşanıyor artık anlaşılmasın diye
Soran+1 yılDeneyiminden muhakkak anlarsın. Bir arkadaşım vardı sadece sevişmiş. İlk ilişkide kocası tutma şeklinden öpüşmesinden farkedip boşadı
İllaki anlıyorsunuz- +1 yıl
Şöyle bir şey var bende yaşamadım ama nasıl yapılmalı biliyorum yani tecrübeli der ama aslında yapmadım araştırarak beyin nasıl daha iyi olması gerektiğini biliyorum
Soran+1 yılAynen bende öyleyim. Buradan sorarak mesela kan gelmese bile anlaşılır mı onu öğrendim. Ki anlaşılır mış erkek anlarmış.
- +1 yıl
Bilgi paylaşımı yapsak sekting olmadan?
Soran+1 yılBurdan sorun isterseniz
- +1 yıl
Nurdan olmasaydı iyiydi 🫠
Gizli Üye(30-35)+1 yılParmakla yabiliyor musun
24 Yorumla
Soran+1 yılİçime girmiyor bile parmak
- +1 yıl
denemeye devam et
Soran+1 yıl@burak_yeke öyle bir şey niye yapayım
- +1 yıl