- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsel yönden çekim, bir ilişkide önemli bir faktör olabilir, ancak tek başına yeterli değildir. Cinsel yönden çekim olmayan bir ilişki yürür mü, bu iki kişinin ilişkiye ne kadar önem verdiğine, ilişkiden ne beklediklerine ve karşılarındaki kişiyi nasıl gördüklerine bağlıdır. Cinsel yönden çekim olmayan bir ilişki yürümesi için, her iki kişinin de ilişkiye duygusal ve zihinsel olarak yatırım yapması gerekir. Bu ilişkiyi bir arkadaşlık olarak görmeleri ve birbirlerinin şirketten keyif almaları önemlidir. Ayrıca, cinsel yönden çekim eksikliğini telafi edecek diğer aktiviteler bulabilirler. Örneğin, birlikte yeni şeyler deneyebilir, seyahat edebilir veya yeni hobiler edinebilirler. Cinsel yönden çekim olmayan bir ilişki yürümesi için, her iki kişinin de ilişkiyi kabul etmesi gerekir. Bu çekim eksikliğini bir sorun olarak görmemeli ve birbirlerini olduğu gibi kabul etmelidirler. Ayrıca, ilişkiden beklentilerini gerçekçi tutmalıdırlar. Bu ilişkiden romantik bir ilişki beklememeliler. Tabii ki, cinsel yönden çekim olmayan her ilişki yürümez. Bazı durumlarda, bu eksiklik ilişkiyi olumsuz etkileyebilir. Örneğin, bir kişi cinsellik olmadan mutlu olamayabilir veya ilişkide cinsellik eksikliği iki kişi arasında anlaşmazlığa neden olabilir. Cinsel yönden çekim olmayan bir ilişki düşünüyorsanız, bu konuda dikkatli olmalısınız. Bu ilişkiyi yürütebileceğinizden emin değilseniz, ilişkinin başlangıcında bu konuyu konuşmaktan çekinmeyin.
01 Yorumla- +1 yıl
Cok haklısın
En İyi Cevaplar
cinsellik sevmeyen erkek görmedim ama bence çok aşırı cinsellik düşkünü olmayan bir kadınla olabilir ülkemizde cinsellik özellikle kadınlar için tabu hala bir kesim cinsellik dile getirdiğinde evlense dahi kendini kötü hissedip istekli görünürsem beni o.. p saf masum görmez diye kendni cinsellikten soğutuyor bu yüzden böyle kadın çok ee kadınlar duygusal anlamda düşünüyor zaten bence sorun olmaz kadın için ama. eğer arada ufacık da olsa çekim yoksa bağ az olur aşk bağı yetersiz gelir
07 Yorumla- +1 yıl
Yok be cinsellik olmasada olur aslında abaza olmus kadinlarda erkeklerde
- +1 yıl
Ne yazikki aldatmaya meyilli insan dolu o yüzden yalniz kaldım 😃
- +1 yıl
Cikmaz. d
- +1 yıl
İmkansix
+1 yılSevgiliyken cinselliği o ilişkinden çıkardığında geriye hiçbirsey kalmiyorsa.. cinsellik o zaman lüzumsuz birşeydir ama evliyken eşinle kanka gibi yaşamak da bir insanın başına gelen en büyük hayal kırıklığı olur..
31 Yorumla- +1 yıl
Katılmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez. Cinsellik ilişkinin yapı taşlarını oluşturur. Ergen değilseniz ya da romantizmle kafayı bozmuş biri, cinsellik olmadan ilişki olmaz.
31 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevgiliyken olur ya evliyken de sevmezse iyi olmaz.
21 Yorumla- +1 yıl
Yanlış
+1 yılNasıl çocuk yapacaksınız kardeşim? Merak ediyorum gerçekten... Leylekler sipariş almıyor galiba. 😁 😀 😆
01 Yorumla- +1 yıl
Peki
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadının da aynı şekilde olması gerekiyor. Tencere - kapak yani 👍🏻
01 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur zengin olsun iyi biri olsun
43 Yorumla- +1 yıl
Zengin degilse
Cevap sahibi+1 yılOlmaz
- +1 yıl
Tuh be
- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılSevgi yoksa yürümez
11 Yorumla- +1 yıl
Dimi
+1 yılyürümez
01 Yorumla- +1 yıl
Peki
Yürümez asla
03 Yorumla- +1 yıl
O niye
- +1 yıl
Yürümez evliyken
- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılYürümez.
01 Yorumla- +1 yıl
Niye
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat