- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGöçmen kızı bende bir göçmen olarak cevabım hayır yürümez. Cunku ruhun sevgiye aşka ihtiyacı olduğu gibi bedeninde yemek yemek su içmek gibi cinselliğe de ihtiyaci var. Yani cinsellik hem ruhunu hem bedenini etkiler. Saglikli her erkek ve kadın cinselliğe ihtiyaç duyar. O ilişki yurusede aldatma ya da aldatılma potansiyeli vardır. Cunku hormonlar bir yerden sonra sana hükmeder. Sevgiye aşka ağır basar sağlıklı dusunemezsin. Aklina aldatacak şeyler gelir. Birilerinden etkilenmeye başlarsın. Kopukluk başlar cinsellik varsa o ilişkide ekstra birbirine bağlanır iki kişi yoksa bir yere kadar devam sonra lost 😉
02 Yorumla- +1 yıl
Yaşayınca da aldatılıyorsun
- +1 yıl
O zaman o kişiyi iyi seçeceksin arkanı döndüğünde guvenebilecegin biri olacak hiçbir zaman gitmeyecek ve sana sadık kalacak öyle biri yok diyebilirsin var her erkek aynı değil bunun içinde şu gerekli kadın sevdiği adama huzur vermeli diridir etmemeli paragöz olmamalı sadakatli olmalı Adama güç vermeli o adam o kadının yanında kendini güçlü huzurlu mutlu hissediyorsa ondan başkasını gözü görmez çünkü anlar o giderse onun gibi bir kadınla bir daha karşılaşamayacagini bir kadın diğer kadınlardan ne kadar farklı ise çok güzel bile olmasa da o adam için vazgeçilmez dünyanın en güzel kadınıdir. Bak güven çok önemli sadakat te sen ne yansitirsan onu alırsın. Diger kadınlardan farkın olduğunda herzaman en önde sen olursun. Yasayinca aldatiliyorsun diye bir şey yok yaşamadan da aldatmak isteyen aldatır ve gider. Bunun cinsellik yaşamakla alakası yok. Bunun seni sevip sevmediğini bilmemen ile alakası var.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet olur neden olmasın her şey cinsellik mi. bir ilişki cinsellik yaşamadan da sağlıklı bir şekilde yürüyebilir. İlişkiler sadece cinsellik değil, aynı zamanda duygusal bağ, iletişim, anlayış, paylaşım, ortak değerler ve daha birçok faktöre dayanır. Cinsellik, bir ilişkinin önemli bir bileşeni olabilir, ancak bu tek başına bir ilişkinin başarılı veya sağlıklı olup olmadığını belirlemeye yetmez. Bir ilişkinin başarısı ve sağlığı, iki partner arasındaki duygusal bağa, iletişime ve karşılıklı saygıya dayanır. İki kişi arasında güçlü bir duygusal bağ ve derin bir anlayış varsa, cinsel aktivite olmadan da tatmin edici bir ilişki yaşanabilir. İlişkinin her iki taraf için anlamlı ve tatmin edici olması önemlidir. Her bireyin cinsel tercihleri ve ihtiyaçları farklıdır. Kimi ilişkilerde cinsel aktivite daha erken başlarken, kimilerinde daha sonra gerçekleşebilir. Önemli olan, iki tarafın da rahat hissettiği, anlayışlı olduğu ve karşılıklı rızaya dayalı bir sürecin oluşturulmasıdır. Unutmayın ki ilişkilerde cinsellik konusundaki kararlar tamamen partnerler arasındaki duygusal uyuma, ihtiyaçlara ve değerlere bağlıdır. Her iki tarafın da rahat ve mutlu olduğu bir denge bulunmalıdır.
10 Yorumla
+1 yılSize kim öğretti sevgili iken ilişki yaşamak gerektiğini hangi literatürde var böyle bir şey şimdi erkeklerin canına minnet umurlarında değil peki kadınlara soruyorum X kişi ile sevgili idiniz Altay geçti aradan cinsel ilişki yaşadınız ciddi manada bir Ekay sonra aranız açıldı ayrıldınız akabinde başka bir erkekle tanıştınız bir süre geçti onda da bir cinsel ilişki yaşadınız onda da yürümedi ayrıldınız hani çok absürt olacak ama o zaman hayat kadınının ne farkınız kalıyor bu durumda veya gelecek düşünen bir insan değilseniz erkek olarak soruyorum neden böyle bir şey yapma gereği duyuyorsunuz yani o insanın hayatına mal olacak bir iş yapmak ya da onda büyük is bırakmak size ne kazandırıyor
63 Yorumla- +1 yıl
Bravo aynı fikirdeyim
- Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılbenim açımdan yürümez. evleneceksek zaten mutlaka öncesinde yapmalıyız diye düşünüyorum. bir ömrü birlikte geçireceğin insanla ten uyumun olmasa ne yaparsın sonra?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalığın daniskasi sevgili iken cinsellik olmaması gayet normal bir durum değil mi. Ben mi geri kaldım acaba. Ee her sevgilide cinsellik mi yaşanacak. Sonra gelsin hastalıklar kürtajlar maalesef bu durumun çilesini kadınlar çekiyor. şu an aist ve hpv gibi virüsler çoğalmış durumda. Ne evlisi kaldı ne bekarı bu durumun. Gerçekten çok kötü duruma gidiyoruz. Avrupa ülkesin de bile böyle bir şey yoktur eminim yaa özgürlük diye diye. Ne sevgi kaldı ne aşk ne bağlılık kaldı ne evlilik. Acınası haldeyiz farkında mısınız?
21 Yorumla- +1 yıl
Bende senin gibi düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence illaki cinsellik olcak diye bir kural yok bal gibi yürür ben cinsellik yaşamadım nedeni hemen duyguları bitirmek istemiyorum altta yorumlara biraz baktım da yalan dolan kimse aldatmaz beraber gülüp kahkaha atcak iki taraf kafa uycak güven olacak insan oluncak Bir erkek kadını sadece bedeni için sevmemeli bir kadını gül verirken şartsız ver onun mutlu olması için ver bir kadın o erkeğin bedeni için değil de kalbim için benim yanımda demekki ikimiz bir birimize iyi geldikki mutluyuz demeli neden temiz duygularla sevgi olmasınki eskiden ne güzeldi bir kadına çok güzelsin diyen erkek yüzü kızarırdı cinsellik bütün her şey olumlu olduğunda artık kadın erkeği güvendi ise erkek de onu sevdi ise artık duygular çekiyorsa olabilir zaten o cinsellik de sevginin Bir yansıması olur bir öpmek var bir öpmek var
10 Yorumla
+1 yılBenim için bı sure belki.. Sonrasi bı çarpıklıklar olur 😕
61 Yorumla
+1 yılBence en az 6 ay olmadan sevgililikte seks olmamalı. Adı üstünde "sevgili". Cinsel tatmin aracı olarak kullanmıyorsan hemen ilişkiye girmek doğru değil bence. İlk 1 yıl geçtiği halde hala ilişki yaşanmadıysa büyük bir sıkıntı var demektir ve bu sorun çözülmezse ilişki yürümez, yürümüyor.
11 YorumlaGençlikte belki ama benim yaşımda biri için cinsellik olmadan asla 😉
51 Yorumla- +1 yıl
Evlimsnz bnde ankardym
+1 yılNet söylüyorum yürür.
Ama bunu yürütecek sevgi , saygı, anlayış lazım.
Şimdiki kız ve erkeklere baktığımız da saygı, anlayış, sevgi yok.
En önemlisi empati yok.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. İlişkide bulunanların isteğine bağlı. ilişkide cinsellik istiyorsa tarflardan bir idiğeri istemiyorsa yürümez. Ama ilişki sevgi üzerine kuruluysa cinsellik olmadan da yürür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYürümez. Ne o öyle askerlik arkadaşı gibi? Kadın-erkek ilişkilerinin itici gücü, nedeni, temeli cinsel dürtülerdir. Bunu görmezden geliyorsunuz.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Erkekler genelde yurutemiyor.
Kadın sevgi uğruna her şeye razıdır hatta sevişmeye bile.
Erkek sevişme uğruna her şeyi feda edebilir hatta aşkı bile00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılyürür amam kısa vadede evlenilmesi gerekir diye dusunuyorum. sonucta cinsellik her iki taraf içinde onemli bi konu
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYahu niye yaşamayacaksın ki Allahu Teala sana vermiş Böyle güzel zevkleri yaşamadan durulur mu Allah aşkına
00 Yorumla Senin kocan kızmıyor mu bu soruyu burada sormana
02 Yorumla- +1 yıl
Evli değilim
+1 yıl9 yıl ilişkim oldu bir kere cinsellik yaşamadım. Yürür neden yürümesin. İlla cinsellik olmasına gerek yok.
00 YorumlaBen her şeyi akışına bırakma taraftarıyım. Olacağı varsa kendiliğinden olsun olmazsa da zorlamam kimseyi.
00 YorumlaEvlenene kadar yürür. Evlendikten sonra cinsellik yaşanmazsa o ilişki biter.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik seks iliskisidir o.. bulukkturr sadece
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir kesinlikle de bence olmaz oda lazım ve şart
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabii
Sevgililik döneminde cinsellik olmadan yürür ilişki.
00 Yorumla Yürür 28 yaşındayım ve bakireyim hiçbir iliskimde cinsellik yasamadim
01 Yorumla- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılerkeğe ilişki başlamdan önce söyleyin bunu
gerçekten sammimi iseniz:D00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu devirde yürümüyor bizim zamanımızda elini tutmak bile lütuftu
00 Yorumla
+1 yılEvliliğe kadar evet. Ama evlilikten sonra hâlâ cinsellik olmuyorsa o ilişki yürümez.
00 Yorumla
+1 yılEğriye eğri doğruya doğru yürür ama belli bir süre sonra yürümez bence
00 Yorumla
+1 yılyürür bal gibi yürümez diyen abazanlarla uğraşmayın
00 YorumlaYürümez awk, prnhub izleyip otzbir mi çeksşn oğlanlar?
00 Yorumla
+1 yılOt gibi hayat da yaşanmaz yani bir şeyler olmalı ister bekar olsun ister evli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 526 cevap paylaştı. İlişkiye bakış açısına göre değişir ciddi. düşünüyor ve evlilikte cinsellikmolur diyorsa çift yürür
00 YorumlaSevgiliysen yürür evliysen yürümez
10 Yorumlayürür tabi
sonra zaten karşılıklı istek olur
00 YorumlaBen bir sene yürüttüm sonra o başkasına gitti
00 YorumlaYürümez cinsellik denizde yüzmeye benzer açıldıkça açılmak istersin.
00 YorumlaYürür fakat keyifli olmaz kişisel tercihe bagli
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYürür tabi ki de
21 Yorumla- +1 yıl
Yürümez. Yürüten örnek versin. En olmadı evleniliyor yoksa yürümez.
+1 yılyani bir zaman sonra yürümez
10 Yorumlabenim için yürümez sevgilime kalsa yürür
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen yaşamadan durabilir misin
00 Yorumla
+1 yılYürümez, kim yürür derse kendini kandırır
00 Yorumlayürür ama adın alice ise
00 Yorumla
+1 yılYürümez. aşkın cinsellikten doğduğuna inanıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılYürümez, yürümemeli
00 Yorumla
+1 yılYürür ama bir yere kadar
00 Yorumla
+1 yılniçin yürümeyecek evlilik mi bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde çok zor bence..
00 Yorumla Sevgililik vs ise yürür
00 YorumlaYürür yürür yürüttük yani
00 YorumlaYürür neden yürümesin
00 YorumlaYürür ama sakat yürür
00 YorumlaBir süre yürür ama eksik kalır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılYürür denedim oldu olabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılYürür. Evlenmeden karşıyım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik varsa yürümez
00 Yorumla
+1 yılSonu evlilik olacaksa evet
00 Yorumla
+1 yılYürür neden yürümesin
00 Yorumla
+1 yılYürümez canım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılyürür ben 3,5 yıl yürüttüm
00 Yorumla
+1 yılAzıcık bişiler olmalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Niye yürümesin arkadaşim
00 YorumlaArkadaşlık ilişkisi yürür, niye yürümesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılYürür her şey cinsellik mi yahu
00 Yorumla Gerçekten reel cinsellikse kişilere bağlı
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat