Uzun süredir konustugum kisi ile cinsellik disinda her konu hakkinda konustuk. Sizce bu iyi birsey mi, yürür mü?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik olmadan artık bir ilişkiyi yürütemezsiniz... Ha yürütürsünüz şöle yürtütürsünüz... Ulaştığınız erkekler en dip erkekler olur yani kadının nefesinden 1000 fersah uzak kalmış erkekler böyle şeylere olabilir razıyım der... Geri kalan yüksek değer biri hayatta yaklaşmaz böyle cinsellikten uzak ilişkilere.
Cinsellik ilişkinin temelidir. Cinsellik yok diyelim ilişkide... Ha erkekle ilişkiye girmiş ha kadınla bir farkı yok... kadın ve erkeği ayıran en temel esansiyel nokta cinsellik. Boş boşuna mı gaylık var ilişkiden cinselliği çıkardın mı nur topu gibi gaysın oldu da bitti...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkilerde cinsellik önemli bir faktör olabilir, ancak kesinlikle her şey değildir. Sizin gibi iki kişi arasında cinsellik konuşulmayan bir ilişki, birbirinizle bağ kurmanın ve derin bir anlayış geliştirmenin başka yollarını bulabilir. Birlikte geçirdiğiniz zaman boyunca, birbirinizi daha iyi anlamak ve hissetmek için farklı konular hakkında konuşmak, ilişkinizi daha da güçlendirebilir. Cinsellik dışında birbirinizle olan bağınızı keşfetmek ve derinleştirmek için harika bir fırsat olabilir. Önemli olan, birbirinize olan bağlılığınız ve anlayışınızdır. Birlikte olduğunuzda, zamanın ve birbirinize olan güveninizi artırmak için harika bir yolda ilerleyebilirsiniz.
21 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar guzel dediniz
+1 yılinancım gereği ilişkilerimde derinlemesine cinsel manada bir ilişki yaşamıyorum. Fakat mutlaka cinsellik konuşurum. Cinsel imgelemeler, göndermeler yaparım muhattabımı anlamak için, benim için önemli. Evliliğin %80'i cinsellik. Bunu bütün uzmanlar söylüyor. Bir de tabi ki ilişkinin arkadaş ilişkisi mi arzu ilişkisi mi olduğunu anlarsın. Öteki türlü arkadaş gibi konuşuyorsun. Elemanda biraz toyluk var. Çekiniyor da olabilir. Temiz saf bir şeyi kirletmek gibi algılıyor olabilir. Bu şekilde yürümez değil. Çocuk ciddi bir adım sonrası zaten mutlaka bunları açacaktır. Ama sizde bir olay yok. Karşı tarafı da anlamak lazım. Herşeyin bir yeri ve zamanı var.
21 Yorumla
Soran+1 yılYardimci olan bir yorumdu, haklisin
+1 yılYürür , daha güzel yürür hatta.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
55Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için yürümez. İlla haldır haldır seks konuşsun demiyorum kimse ama o çekimi de hissetmek ister insan.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet yürür neden olmasın aşk olması gerekli sadece
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılNormal şartlarda Evet yürür buna asla ve asla karşısında değilim önce bunu belirteyim de sonradan aşağıda çünkü yanlış anlayıp saldıran insanlar olacaktır Bu fikir bir yana ben de virgul koyarak şuna devam ediyorum Diyorum ki insanların doğası gereği cinsellik zaten bir ihtiyaçtır aynı zamanda bir zevktir aynı ortamda bulunduğun ve uzun süre bir arada bulunduğum karşı cinse illaki bir şeyler yaşamak istersin ona karşı ilgim varsa Onun da sana karşı ilgisi varsa neden olmasın ki yani olmaması için bir sebep ortada yok çünkü
10 Yorumla Her şey için çok erken hayatını belirliyorsun bir nevi geleceğini planlıyorsunuz
Evleneceğin kişiyi tanımak için kendide zaman ver, ve cinsellik konusunu sen başlatma
İlerisi olursa zaten zamanla gelişecektir tüm olaylar rahatla ve zamana bırak
Allah hakkında hayırlısını versin kardeşim benim21 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim , 1 yil oldu
Yürür elbette, ben de bu şekilde ilişki yürütmek isterim. Karşımdaki adam bu hassasiyetime saygı göstermeyecekse def olup gitsin. Evlenmeden kadınlık beklemesin.
21 Yorumla
Soran+1 yılGüzel bir yorum..
Yürür tabi zaten de görünüşe bakarsak yürümüş. Ama bence zamanla cinsellik konuşulmalı tabiki sizin tercihlerinizede bağlı.
10 YorumlaAskım cok detaylı ve göreceli bir konu. Ben bu soruyu sormandan senin de az cok heyecan istediğini düsündüm. Eger aradıgın buysa bunu ufaktan belli etmelisin ki birbirinizde karsılıgı var mı arzularınızın anlayabilesiniz. İlla cinsellik konuşulmalıdır, olmalıdır olarak algılama bunu ama yine de ucundan kıyısından fikir sahibi olmak icin tatlı laf atmalar minik oynaşmalar bence olmalı…
20 Yorumla
+1 yılHelal haramı bilerek hareket eden konuşan kişi ile ilişki yürür günaha sokanla değil kimlerin evet cinsellik konuşmadan olmaz diyenlerin değil gerçek olan doğru konuşmadan çokta güzel olur diyenlerin doğrusudur
10 Yorumla
+1 yılCinsellik bulaşan saf ilişki berbat olur hiç bulaştırma
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düsünüyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılAga konusurlar sapik abazan akli fikri cinsellikte bel alti olur, konusmazlar yurur mu diye soruyorlar yaa cildirmamak elde degil...
https://www.youtube.com/embed/LZwb0JiZfAI130 Yorumla
Soran+1 yılVideo çok komik, amacim normal olup olmadigini sormakti. Birazcik ön yargisiz yaklassaydiniz keske
Cevap sahibi+1 yılVideoyu da ilk defa simdi izlemen ksdjfksd bunda anormallik ne olabilir ablacim abicim illa catir cutur cinsellik seks mi konusulsun benim seyim boyle seninki boyle falan diye, gercekten hayret ediyorum Şu an ..
Soran+1 yılVideoyu ilk görüsüm degil, sadece kafamda takilan bir sey çünkü etraftaki herkesin iliskisi belli ve görüyoruz. Senin kafana birsey takildigin da sorma o zaman elestirirler diye.
Cinsellik derken, cinsel zevklerden bahsetmek istedim. Ben çok mutluyum sadece bir kaç kiside gördügüm olaylar kafami karistirdi ve sordum..
Cevap sahibi+1 yılIste karsilastirmak pekte guzel bir sey degil bazen..
Soran+1 yılPeki sence soruma bir cevap verir misiniz lütfen..
Cevap sahibi+1 yılHalen cevabimi cozemedin mi gercekten...
Soran+1 yılNasil çözebilirim , aklim çalismiyor su an. Açiklayici olamaz misin
Cevap sahibi+1 yılHic enerjim yok uzun uzun aciklamalara Şu an .
Yurur...
Soran+1 yılBu da bir cevap yine de, tesekkürler enerjisiz insan
Cevap sahibi+1 yılRicalar akli calismayan insan...
Soran+1 yılBen de enerjisizim su anda o nedenle aklimi bosuna çalistirmak istemedim..
Cevap sahibi+1 yılBende enerjimi...
Soran+1 yılAaahh ahhhh
Soran+1 yılEnerjin yok soruyorum ama tek olumsuz ve tersleyen cevap oldugun için cevabini merak ediyorum , bir iliski de illa cinsellik konusulmali ama imimizde çekingeniz ne yapmaliyim sence. Bir de ciddilesiyor iliskimiz böyle devam ederse garip olmaz mi?
Bu konulari dahi fazla bilmem bir de sevdigim kisiye nasil açarim. Enerjisiz insan birazcik enerjini kullani ver lütfen?
Cevap sahibi+1 yılYarin falan tekrar hatirlat ya...
Soran+1 yılOf beee... Unutmazsam artik tamam
Cevap sahibi+1 yılEe yani...
Soran+1 yılYarin bu gün içi mi oluyor yoksa gece 12 den sonra için mi
Soran+1 yılTamam beklerim cevabini yanisi
Cevap sahibi+1 yılKnk Allah askina ya...
Soran+1 yılBugün mü yani, isyan edecegine bir cevap versen de rahatlasak
Cevap sahibi+1 yılCok soru soruyon gercekten..
Soran+1 yılSen de sanki 50-60 yasindasin. Ne bu enerjisizlik, canlan biraz. Bak dünya dönüyor, kuslar ötüyor. Yaslanma daha yaslanmadan
Cevap sahibi+1 yılRahatsiz yaa, saatten haberin yok heralde. Sahur yaptik yatacaz birazdan ne diyor bu ya..
Soran+1 yılBana da taktiniz, birsey de diyemiyorum bir soru sordum çünkü cevabini bekliyorum gün içerisinde. Dogru saati hesaba katamadim o konu da haklisin..
Cevap sahibi+1 yılIyi geceler...
Soran+1 yılSana da...
Soran+1 yılMerhaba burada misin acaba, hatirlatma amaci yaziyorum
Soran+1 yılSabah bunu sormustum ama simdi yorgunum demistin, simdi cevaplar misin peki?
"Enerjin yok soruyorum ama tek olumsuz ve tersleyen cevap oldugun için cevabini merak ediyorum , bir iliski de illa cinsellik konusulmali ama imimizde çekingeniz ne yapmaliyim sence. Bir de ciddilesiyor iliskimiz böyle devam ederse garip olmaz mi?
Bu konulari dahi fazla bilmem bir de sevdigim kisiye nasil açarim. Enerjisiz insan birazcik enerjini kullani ver lütfen?"
Soran+1 yılSen de beni ektin..
+1 yılHayat cinselden ibaret değil, bazı yerlerde evet cinsel konuşmak iki tarafı rahatlatır ama iki taraf razı değilse ve rahatsız olursa bunu zorlamamak gerekiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinselliğe düşkün değilse ya da evlenince olur kafasında biriyse böyle yapması normal ama cinsellik ilişkiye renk katan bir şey yani kötü bişey olup olmamasına sen karar verirsin artık.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılTuzsuz yemek şekersiz çay içmek gibi ve cidi bir beraberlige giren içinde büyük hayal kırıklıkları yasanabilir
10 Yorumla
+1 yılYürür tabi asıl bu tarz ilişki yürür cinsellik konuşulan ilişki çöptür
24 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama istersen
- +1 yıl
Kes
- +1 yıl
Asıl sen kes milleti saçma sapan yorumlarınla zehirleme yılan
- +1 yıl
Konuştu skine düşkün
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s +1 yılCinselliğin c si konuşulmadan söz oldu ajsjsj yürüyor demek ki
20 Yorumla
+1 yılİçlerindenizden illa rahatsızı çıkıyor yapacak bişey yok hem iyi işte cinsellik konuşsa sapık dersiniz konuşmasa niye konuşmuyor harbi rahatsızlık var belki evlilkte düşünüyor ayıp olmasın diyr konuşmuyordur ne içiyorsunuz ben anlamıyorum ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYürüyebilir ama Arzu duymaya başladığında bu seferde konuşmak ve yaşamak için can atarsın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba zor olur karşılıklı ihtiyaç olarak bakılırsa konuşulması gerekiyor
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik de konuya dahil olmalı. Yürümeyen ilişkilerin çoğunda cinsellik büyük etken.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşsa sapık, konuşmasa yürür mü ikilemi. Yahu siz kadınlar değişiksiniz. Sevmiyor demek ki konuşmayı, sana o gözle bakmıyor, niye yürümesin.
11 Yorumla
Soran+1 yılYine yanlis anlayan biri, ben bunun normalligini soruyorum. Evlilik dusunuyoruz ve genelde her evlilik düsünen kisiler konusurmus. Sadece garipsedim ve baska fikirleri merak ettim.
Keske ön yargili bir yorum yapmak yerine bana yardimci olabilecek bir yorumda bulunsaydiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn azından ilişki ciddiye doğru gittiğinde konuşun. Belki aseksüel belki başka bir şey. Bir şey yaşamasanız da bir şeyler hakkında bilgi sahibi olmalısınız.
31 Yorumla- +1 yıl
Nisanlilik doneminde. konusulmali
Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Cinsellik olmadan ilişki olması saçma bence. Herşeyi yaşarsın. Olursa ilerler ilişki olmuyosa yenisine bakılır. Kendini kasmanın bi mantığı yok.
10 YorumlaYuruyebilir kisilerin tercihi ama eksik olur. Cinsellige varmiyrosa eksiktir
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsellik konuşmaması daha iyi işte, bu devirde kaldı mı öylesi
20 YorumlaCinsellik doğal bir durum neden insanlar konuşmaktan çekiniyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılÇekince degil aslinda ama sohbetimiz çok iyi sariyor. Bir basladik mi saatlerce bir konu hakkinda konusabiliyoruz. Sadece ikimiz de hiç cinsellik konusunu açmadik
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılYurumez kardesim. Bi iliskide cinsellik yoksa o iliski yapmaciktir. Yeri ve zamani geldiginde konusulmali da yasanmali da. O sekilde yurumez. Yurur diyen yalan soyluyodur. Beklerim diyen erkek de rol yapiyodur.
318 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzınla bin yaşa, çok iyi doğru söyledin,
- +1 yıl
@addicted3319 aynen damdan inmiş gibi ilk zamanlarda tabii ki olmamalı ama aradan 6 ay geçtiyse ya da 4 kişiye göre bu, olmalı yani. Olmaz öbür türlü. Erkek beklemez, bekleyemez. ilişki de eksik kalır. Ay beni o kadar çok seviyo ki bana kıyamıyo falan yalan bunlar abicim. Bu temel ihtiyaç. Maslow'un ihtiyaçlar piramidine bi bakın yani.
- +1 yıl
Seni alan yaşadı, inşallah evleneceğin kişi de senin gibi anlayışla çıkarsa senden mutlusuolmaz
- +1 yıl
@addicted3319 aynen oyle ama evlilige sicak bakmiyorum evlilik insani degilim bana gore degil cocuk sahibi olmak istemiyorum vs vs
- +1 yıl
İnşallah çevren evlen diye diretmez, bende senin gibiydim, görücü usulü evlilik oldu, hayatımdan hiç memnun değilim, yukarı da istekli falan dediğin şeylerin hiçbiri olmuyor 😂
- +1 yıl
@addicted3319 istekli dedigim seyler? Cevre baski yapamaz. Yaparsa da ben kabul etmem. Ne demekmis evlendirmek? Bikere "evlendirmek" ne ya. Zorla mi bu? Ben istemeden kim nereye evlendiriyo olay cikaririm kavga ederim
- +1 yıl
Sakin ol, kovboy, kimse kimseyi zorla evlendiremez, benim kastettiğim, evliliği istemiyorken biri çıktı hoş görünüyordu bununla olur dedim, ilk başlarda her şeyi rahat konuşamadık, evlendikten sonra ise rahat konuşamadığım şeylerin hepsine zıt biriydi
- +1 yıl
@addicted3319 hep söylerim test sürüşüne çıkmadan araba alınmaz ;)
- +1 yıl
Valla çok güzel sözmüş bende bunu kulağıma küpe yapayım, her konuda bunu uyguluyor musun 😂
- +1 yıl
@addicted3319 evet uygulamak lazım temkinli olmak iyidir.
- +1 yıl
Temkinliyimdir, ama söz o kadar yerine oturan cinsten ki
- +1 yıl
@addicted3319 kesinlikle... en sevdiğim sözdür bu
- +1 yıl
Soruyu soran arkadaşa bunu söyle
Test sürüşüne çıkmadan araba alınmaz de 😂😂 - +1 yıl
@addicted3319 ahaha aynen
- +1 yıl
Alemsin valla 😂
- +1 yıl
Sohbetin güzeldi ve senden bir şey öğrendim, yapabileceğim bir şey varsa söyleyebilirsin
- +1 yıl
@addicted3319 tesekkurler
- +1 yıl
Hoşçakal,
+1 yılBelki seninle ciddi düşündüğü için cinsellik istemiyordur senin bakire olduğunu düşündü için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor olur ama yürür. cinsellik de konuuşlabilir ama abartmadan
10 Yorumlayürüyor nereden biliyorsun diye sormayın yürüyor
21 Yorumla
Soran+1 yılSormayacagim o halde
+1 yılCinsellik konuşulması gereken bir şey değil zaten yaşanması gereken bir konu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılGerçek sevgide cinsellik olmaz. Karşı cinsi cinsel obje olarak gören kişiyle ilişki yürümez.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılYürür ya neden yürümesin yani her şey cinsellik değil
00 Yorumla
+1 yılBeyinler kafada ise yürür beyinler külot içinde ise yürümez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYürümez gibi adam bu ihtiyaçlarını kimin ile karşılayacak öyle düşün
1103 Yorumla
Soran+1 yılO da var evet..
Cevap sahibi+1 yılBaşkası vardır
Soran+1 yılHersey olabilir ama bir baskasi oldugunu dusunmuyorum. Cok guveniyorum ve kendimden fazla eminim , guvenirim ona. Cok cekingen bir insan , benim acmam uygun olur mu veya acsam dahi ne diyecegimi bile bilmiyorum. O nedenle kafam karisti iste..
Cevap sahibi+1 yılKız belki cinsel ihtiyacını başkası ile gideriyor
Soran+1 yılYapmaz bence , cok sadik biridir. En azindan onu oyle tanidim. Kafami karsitiriyorsun :(
Cevap sahibi+1 yılŞeyi olan hiçbir canlıya güvenme bence
Cevap sahibi+1 yılBenim bir sevgilim vardı çocuk ergen gibi rüyasında beni görüyor du
Soran+1 yılCinsiyetci bir insan degilim , sadece nasil biliyor musun , cok deger veriyorum ve cok guveniyorum. Benim icin cok nadir ve degerli , evlilik dusunuyoruz ama bir kac arkadasim bu tarz konulari hic konustunuz mu diye sorunca bir yanlislik mi var acaba deedim.
Soran+1 yılSevgili oldugun birini ruyada gormek normal degil mi
Cevap sahibi+1 yılIslak şekilde
Cevap sahibi+1 yılBunların olması lazım
Soran+1 yılIleri bir seviye , korkunc
Soran+1 yılEvet farkindayim , bir seyler yapmak zorundayim gibi bakalim
Cevap sahibi+1 yılBence hafif hafif konuyu aç
Cevap sahibi+1 yılBunları konuşmak lazım
Soran+1 yılHakli olabilirsin..
Cevap sahibi+1 yılMesela benim fetişim var bunu hayatımdaki insana söylemem lazım
Soran+1 yılçünkü hayatina girip seninle yasayacak olan biri
Cevap sahibi+1 yılEvet sende öyle konuyu aç bu hoşuma gider falan diye
Soran+1 yılDenemeye çalisicam bakalim
Cevap sahibi+1 yılYüz yüze söylemeye de gerek yok telefonda konuşurken yap
Soran+1 yılYüzyüze yapamam zaten galiba, öyle olucak gibi
Cevap sahibi+1 yılYapınca yaz bana bende merak ettim
Soran+1 yılCesarete gelip yaparsam yazarim..
Cevap sahibi+1 yılYap bence ya hiç düşünme denemeden bilemezsin
Soran+1 yılBakicam iste..
Cevap sahibi+1 yılBu ara benim de düşünmem gereken konular var
Cevap sahibi+1 yılYa sende bana akıl ver ya benim 1.5 yıldır konuştuğum biri var evlilik istemiyorum istersen beraber yaşarız diyor ama ben evlilik istiyorum bir yandan da umut veriyor sence ne yapayım
Soran+1 yılYa simdi belki konustugun kisi evliligin bircok seyi oldurdugunu dusunuyordur , hani olur ya evlenince hersey degisir derler belki o tarz bir dusuncesi vardir. Seninle konustugu zaman ne kadar samimi oldugunu sen hissedersin normalde. 1.5 yil olmus baya iyi bir surec. Ya da evliligi kelepcelenmek gibi de goruyor olabilir.
Soran+1 yılHani evlenince ayrilmasi falan da zor belki onu dusunuyordur.
Cevap sahibi+1 yılŞeyi var birde nasıl desem işte şakalaşırken evlenmem için başıma saksı düşmesi lazım dedi bende ben atarım dedim sonra annen oğlumun sebebi oldular deyip Esra Erol’a çıkar dedim beni kimse sormaz dedi
Soran+1 yılO zaman ailesi yok ya da yakin degil demek bence , evlenmeyi de bir aile kurmak istemedigi icin istemiyordur. Aliskindir boyle ozgur olmaya
Cevap sahibi+1 yılSence ne yapmam lazım ne yapayım
Cevap sahibi+1 yılAma çocuk istiyor mesela ilginç olarak
Soran+1 yılYani simdi tam bilmiyorum ama cok seviyorsan veya hoslaniyorsan , en onemlisi ona guveniyorsan evlilik istememesini kabul edebilirsin. Ama bence evlilik bir nevi kontrat gibi , cok ciddi dusunuyorsan da evlilik istemen normal cunku bir iliskiye baslasan , beraber yasasaniz bir sey oldugu an kesip gitmesi basit olur ve oylece kalabilirsin. O nedenle evlilik bir cok yonden iyi olurdu.
Soran+1 yılAma onsuz olmaz diyorsan da dusunebilirsin onun teklifini , sunu belirteyim daha bir iliskiye baslamadan vermek zorunda oldugun buyuk bir karar var. Gelecekte de bu tarz ikilemlerde kalman olasi
Soran+1 yılCocuk istiyorsa seninle ciddi dusunuyordur , o zaman belki sadece evlilikten korkuyor veya sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılBelki ama bilmiyorum bana diyor ki ben tek gecelik ilişki adamıyım seni kendimden korkuyorum diyor fakat sonra umut verecek şeyler diyor evlilik zor da olsa olur gibisine konuşuyor
Soran+1 yılKanka uzgunum ama adam kendi tek gecelik iliski insani oldugunu soylemis , sana umut dahi verse tek gecelik iliskilere alisiksa seninle oldugu zaman da devam etme ihtimali var
Cevap sahibi+1 yılBence herşeyin temelinde ailevi sorunları yatıyor
Soran+1 yılBana da oyle geldi
Cevap sahibi+1 yılDuyularımı da geçtim gerçekten onun iyi olmasını istiyorum hissediyorum hiç iyi değil
Soran+1 yılO zaman yaninda olup destek olmaya calisabilirsin
Cevap sahibi+1 yılFarklı ülkelerde yaşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılO sorun
Cevap sahibi+1 yılHep destek olmaya çalıştım ama ne kadar oldum bilmiyorum
Soran+1 yılFarkli Ulke baya zordur , ne kadaru destek olabilirsin ki uzaktan. Hoslandigin kisi sana tek gecelik iliski insani oldugunu soylemis , farkli Ulkelerdenseniz bir de bilemiyorum..
Cevap sahibi+1 yılYa bilmiyorum olmaz mı sence
Soran+1 yılYa simdi iki kisininde kalbi birbirine cok bagliysa ask engel tanimaz , ama bu gelecekte bir sorun haline de gelebilir. Kac yasindasin bilmiyorum ama uzak mesafe iliskilerini tavsiye etmem..
Cevap sahibi+1 yıl20 ben çok şey yaşandı adama ilanı aşk ettim tepki vermedi olmaz bile demedi
Soran+1 yılBende 20 bu arada , seni uzmek istemem ama adam biraz umursamaz gibi geldi.
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef
Soran+1 yılYol yakinken diyecegim ama 1 bucuk yil olmus , yasanmisliklar da vardir. Ama icin bu konu hakkinda rahat etmezse bitirmek en iyisi olabilir. Ciddilesince konu cunku pismanliklarin olsa da cok gec olabilir.
Cevap sahibi+1 yılAdamı çok seviyorum ama karşılığı yok
Soran+1 yılBak bir arkadasin olarak gor beni , karsiliksiz bir iliskide hep bir taraf verir digeri de birseyler gostermezse genc yasinda tukenirsin.
Cevap sahibi+1 yılDeğmez diyorsun yani
Soran+1 yılYani bu senin herseyi goze alip karsindaki kisiye verdigin degere bagli biraz.
Cevap sahibi+1 yılYa onun için her şey ile savaşırım yeri gelir ailesi arkadaşı dostu herşeyi olurum ama aldatmayı kaldıramam
Soran+1 yılEvet cok kotu o
Cevap sahibi+1 yılYa umut veriyor ya o anda diyorum sen tek gecelik adamıyım diyordun dedim her gece bir daha tanışırız dedi
Soran+1 yılYa bak "her gece bir daha tanisiriz" cumlesi bana cok samimiyetsiz geldi mesela. Cunku bunu sakasina dahi dese boyle bir imkan yok ve her gece bir kez daha tanisamayacaksiniz.
Cevap sahibi+1 yılBende her gece sahneye hazırlanan assolist gibi farklı peruk falan mı takayım dedim
Cevap sahibi+1 yılSence bu çocuk ne ayak ne yapmaya çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılAmacı ne
Soran+1 yılKisiyi tanimadan bir yorum yapamam ama anlattiklarina gore , uzun iliski insani degil.
Cevap sahibi+1 yılHiç umut yok dimi ya da niyetini anlamadın bir yolu var mı
Soran+1 yılBana dedin ya baska bir hesap ac dene diye , bence sen bunu bir deneyebilirsin. Onun disinda bir yolu var mı bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılOnu ben demedim kız fake mi açıp deneyim
Soran+1 yılHa karistirmis olabilirim o zaman , bilmiyorum ama ise yarayabilir belki.
Cevap sahibi+1 yılAnlamaz mı ben olduğumu
Soran+1 yılO da var dogru , hesabi acabilirsin , bircok kisiye abone ol , senin de biraz abonen olsun oyle dene belki. Ama anlar mi bilemedim simdi
Cevap sahibi+1 yılDağ gibi duranı istemez kalp sever kardan adam diyor ya Gülşen çok haklı kadın Bize neden öküz duygusuz sıgır odun denk geliyor dedim az önce
Soran+1 yılNe iyi demis hakikaten , iste hayat..
Cevap sahibi+1 yılMaalesef ya nerede hata yapıyorum bilmiyorum
Soran+1 yılYa aslinda hata , yanlis insanlar bulmakta. Bu nasil duzeltilir bilemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılKız ben yanlış insanları bulma başkonsolosuyum zaten 😂😂
Soran+1 yılAhaha Dogru adresteyim o zaman , kiz nasil basariyorsun hep yanlis insanlari bulmayi :D
Cevap sahibi+1 yılOnu bende biliyorum bir erkeğin isteyebileceği her şeyi veriyorum fazlası ile güzellik algılarına göre güzelim hamaratım her türlü yemek ve tatlıyı yaparım bakımlıyım kültür olarak ta iyiyim konuşkan ve eğlenceli yapım var yatakta da inanılmaz iyiyim erkeği net alt ederim ama nerede hata yapıyorum bilmiyorum olmuyor
Cevap sahibi+1 yılİlgi alaka sevgi karşı tarafı boğmam ilişki içinde anlayışlı yapım var
Soran+1 yılO zaman sorun karsi taraf veya iletisim kurmada olabilir belki
Cevap sahibi+1 yılYay Burcu’yum sence iletişim sorunum olur mu
Soran+1 yılHic anlamam ya , kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılYa herşeyi ilişkide açık açık konuşan biriyim genel olarak anlamıyorum bir süre sonra sorunlar olmaya başlıyor adamın ilgisi azalıyor
Soran+1 yılKanka adamlar boyle , gercekten bak ilgi azalmasi buyuk sorun. Hic ilk gunku gibi kalmiyor.
Cevap sahibi+1 yılBir sevgilim vardı adam 14 şubatta hediye almadı 8 martta almadı 1. Ay doldu almadı kutlamadı bile
Soran+1 yılAdam odun degil hodukmus direkt. Insan birsy alir en azindan , kucuk dahi olsaa.
Cevap sahibi+1 yılNeymiş ailevi sorunları olduğu için unutmuş
Soran+1 yılAilevi sorun kotu birsey ama unutlmaz ya , unutulmamali yani
Cevap sahibi+1 yıl1.5 yıldır konuştuğum kişi ile arada kopukluk oluyor bazen 2 3 ay konuşmuyoruz
Soran+1 yılBu kotu o zaman , ilerlemekte sorun yasiyorsunuz demek
Cevap sahibi+1 yılAdam ilk bana fake resim gönderdi falan çok şey yaşandı
Soran+1 yılKanka o zaman ne kadar guvenilir bilemedim , cok fazla yakin degilsen bence ilerletme ama senin kararin tabi ki.
Cevap sahibi+1 yılEn son baskılarım sonucu resim attı ama bu da fake değildir bence
Soran+1 yılAnladim, bu iliski isleri cok zor ya baya sey istiyor
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın biliyor musun ben şu anda adamın adından bile emin değilim çünkü bazı şeylerde yalan söyleyince artık insan her şeyden şüpheleniyor
Soran+1 yılOyle evet , birde sanal bir iliski , uzak mesafe bir iliski oldugundan guven zaten zor kazaniliyor. En ufak bir yalandan tum guven bariyerleri kirilir.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ve adam bilmiyorum ya hani kendi kendini söylüyor ben tek gecelik ilişkilerin adamıyım diyor sonra da umut verici şeyler yapıyor neden yani arkadaşım da şey diyor belki sana karşı ufak bir hoşlantısı var ama senin istediğin tarz ilişki istemediği için sana yaklaşmıyor ya da yaklaşmaya korkuyor da olabilir dedi
Soran+1 yılBende arkadasin gibi dusunuyorum , mantikli bir dusunce
Cevap sahibi+1 yılPeki bu durumda ne yapayım çocuk ile iletişimi mi keseyim
Cevap sahibi+1 yılDemin yazdığıma milli filozofumuz Gülşen demiş bende en baş odun da sensin yalnız yazdım
Soran+1 yılDirekt kesme bence , once ona hissettigin veya endise ettigin seyleri soyle. Daha sonra bu konu hakkinda konusmak istedigini soyle bu emin olabilmen icin. Ondan sonra ise sana kalmis iletisimi kesmek veya kesmemek.
Cevap sahibi+1 yılNe diyeyim mesela ya çok saçma değil mi hem bizden olmaz diyor ben evlilik istemiyorum falan diyor sonra da umut verici şeyler söylüyor bu sefer ben de sen hani evlilik istemiyordun deyince ben beraber yaşayalım demiştim ama diyor bir laf var ya bu ne perhiz bu ne lahana turşusu aynen öyle bir durum
Soran+1 yılAynen öyle, uzak durmak en iyisi olur gibi
+1 yılEvlilik öncesi şart bu konuları konuşmak
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum...
- +1 yıl
Git konuş
Soran+1 yılNe diyecegimi bilmiyorum , ya garipserse , ya beni yanlis anlarsa.
- +1 yıl
Ne alaka evlilik öncesi böyle konuları konuşmamız lazım filan de
Soran+1 yılDenemeliyim gibi zaten
- +1 yıl
Bilemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Ne kadar uzun bir süre
19 Yorumla
Soran+1 yıl1 Yil neredeyse
Soran+1 yılNormal mi peki sence, bu konuyu açmamasi onu iyi mi yapar
Soran+1 yılYorumun için tesekkür ederim, umdugum bir cevapti
Soran+1 yılTesekkür ederim ayni sekilde sizin de
Soran+1 yılRica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliğe gider ama nişanlılıkta bile konuşuluyor
37 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu açmaktan bile çok çekiniyorum, onu da taniyorum eminim o da. Ne olucak halimiz bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİllaki açılacak yani
Soran+1 yılDaha çok ruh ikiziyiz gibi , acaba nasil olur bende merak ediyorum
Cevap sahibi+1 yılAçılır akışa bırak zamanı gelmemiştir
Soran+1 yıl1 Yil oldu bilemiyorum ama biraz daha zamana birakmaliyim gibi
Cevap sahibi+1 yılEvlilik düşünmüyor musunuz
Soran+1 yılErken benim için, gelecekte düsünüyorum elbet fakat 1 yil az gibi geliyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden verirsen , onla evlenemezsin, erkek evlenecegi kiza dokunmazz.
10 Yorumla
+1 yılYürür
90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bi zaman sonra konusulmasi gerekilir
20 YorumlaYürür bence. Konuşacak bir sürü şey var zaten.
20 Yorumla
+1 yılYürür neden yürümesin her şey cinsellik mi
21 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgerçek sevgi saygı gerçek aşk sonu evliliğe giden yol budur
10 Yorumla
+1 yılYürür gayet abaza değilse
10 Yorumlaİlişkisinin ambiyansı eksik, yürümez.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYurur ama insan istiyor
10 Yorumla
+1 yılBence bu terslikte bir iş var ahahha
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Yürür tabiki cinsellik zaten olacak aşk önemli
10 Yorumla
+1 yılarzuları var mı sana veya bir kadına?
017 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum 1 yildir konusuyoruz ve evlilik dusunuyoruz
- +1 yıl
cinselliği seviyor musun? çok istekli misin?
Soran+1 yılYoo yani aramiyorum
- +1 yıl
eğer cinsellik çok önemli ise onu açmalısın
Soran+1 yılNasil açilir peki, bizim iliskimiz çok saf ve bu konuyu açmaktan çekiniyorum
- +1 yıl
fake bir hesaptan mesela. ama sonuçlarına hazır ol :)
Soran+1 yılHayir, fake hesap falan bulastirmam iliskimize. Baska biri niyetine onu sinamak gibi birsey. Nasil olur bilmiyorum fakat o seyleri yapmam.
- +1 yıl
evlendikten sonra seninle yakınlaşmak istemezse peki? veya cinsel isteksizlik varsa?
Soran+1 yılSimdi benim konuyu açmama sebebim harika bir sohbetimizin olmasi ve çekiniyor olmam. O da bana çok benziyor belki onun da sebebi böyledir diye düsünüyorum
- +1 yıl
olabilir. yaşlar kaç?
Soran+1 yılBen 20 o ise 23
- +1 yıl
konu açılırsa birbirinizi kaybetmekten korkuyor olabilirsiniz belki :))
Soran+1 yılBelki de biri bir digerini yanlis anlayacak korkusu vardir... Off
- +1 yıl
içinde bir ukde var mı? ya seks sevmiyorsa diye
Soran+1 yılHayir o degil, öyle bir his olusmadi. Ama insanlarin üstüme üstüme düsüncelerini vurmalari kafami karistirdi iste.
- +1 yıl
sen kendini tanıyor musun? ne istediğini biliyor musun
gerisine bakma
Soran+1 yılHaklisin, düsünmemeliyim sag ol
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşsalar bir dert konuşmasalar ayrı dert
01 Yorumla
Soran+1 yılDert demedim sadece normalligini soruyorum
+1 yılYürümez ama asiriya kacmamak lazim hersey dozunda
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi bir şey yürür
10 Yorumla
+1 yılBi yerden sonra biter
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogru olan budur zaten simdikiler igrencler
21 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düsünüyorum..
yurumesin bi zahmet. baskasiyla konusuyodur
00 Yorumla
+1 yılOlması gereken bu zaten
00 Yorumla
+1 yılhayır çok saçma olur o ne öyle ya
00 Yorumla
+1 yılUtangaçtır o. Konuyu oraya getirmesi lazım.
00 YorumlaHayır s KS yoksa yürümez
00 Yorumlaİlişki boyunca hiç sevişmeyecek misiniz
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam