Biriyle seviş demeyin yapmam. Boşandım. Ve evlilik dışında olmasını istemiyorum. Ufukta da aday bile yok , napicam bu hisle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır, en az 3 katı. Birse daha önce düzenli cinsel yaşamı varsa bu istek çok daha fazla olur. Yani şu anki isteki çok normal, eğer istek olmazsa işte o zaman sorun var demektir. 😊😊 Sana iyi bir haberim var, sen gayet sağlıklı bir bayansın 😀😀 Peki sıra geldi bu isteği ne yapacağına. Kapalı ve muhafazakar bir bayan olduğu için evlilik dışı ilişki yani zina olayını doğal olarak istemiyorsun. şu an evliliğe giden bir ilişkinde yok. Elinde sadece mastürbasyon yapmak kalıyor. Ama, her mastürbasyon sonrası isteğin azalacağına daha da artıyor. Yani mastürbasyon seni kesmiyor, her masttan sonra yaptıköa yapasın geliyor. Üst üstte yapıyorsun ama bir türlü tam rahatlıyamıyorsun 😊😊 bunun sebebi mastürbasyon ile tam orgazm olamaman.
mastürbasyon la tam orgazm olan bayan sayısı çok çok çok Az sayıda. Cogu orgamz olduğunu zannediyor ama olamıyor. Buda tam rahatlama sagliyamadigi için yani gerçek orgamz bırakın rahatlama yi daha da istekli oluyor. Yaptıkça yapasi geliyor yani. Bunun çözünü orgamz olmayı öğrenmek. Bu sayede haftada 3-4 kez mastürbasyon yaparak tam rahatlama yi sağlar ve yerli yersiz istek gelmemiş olur. Yani aynen evlilerde olduğu gibi
peki mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen
mastürbasyon en az 15 dk sürmeli ve
bacaklarda çok yoğun uyuşma.
Vücutta çok şiddetli titreme
Vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
ve geçici bilinç kaybı olması lazım😊😊04 Yorumla
Soran+1 yılBu bahsettiğin şekliyle tam manasıyla o hazzı yaşıyorum. Oyle olmasaydi zaten hiç duramazdim
Cevap sahibi+1 yılEğer bu mastürbasyon ile hepsi çok yoğun oluyor ve mastürbasyon en az 15 dk sürüyorsa tam orgazm oluyorsun demektir. Bu seni 3-4 gün idare eder. Sonra bir daha yapman lazım. Bu şekilde karşına uygun kişi çıkana kadar isteği kontrol altına alabilirsin.
Ama bunların hepsi çok yoğun olmuyorsa kullandığın mastürbasyon tekniği fazla etkili değil demektir. Çok yönlü uyarılma sağlayan çok etkili mastürbasyon teknikleri var, onları kullanmanı tavsiye ederim 😊😊
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim 😊
Soran+1 yılOlur
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik hiç yapmamışsan yokluğunda daha katalnılan bir şey. Yaptıktan sonra canın çekince hiç bir şey ama hiç bir şey o isteği kesmiyor. Öneride bulunamadım hak verdim. Ben de bu siteye bu sebeple bastırmaya girsem de olmuyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl😥 üzdü
- +1 yıl
Ben evlenilmeden sekse karşı değilim ama bu kişiyi bağlar. Yalnız yaşıyorsanız gizli paketleme ile gönderilen cinsel oyuncaklardan çok keyif aldığını söyleyen kadınlar var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. zamanla birileriyle tanışacaksın bir müddet daha dişini sıkman gerekiyor sanki
19 Yorumla
Soran+1 yılUmarım çok uzun sürmez o iyi kişinin karşıma çıkması 😔 artık ilişki içinde üzülmek de istemiyorum. Seksi de çok özledim. İkisi bir arada olsa süper olacak
Soran+1 yılTeşekkür ederim 27 yaşındayım çocuğum yok. Ama yine de zaman zaman umutsuz oluyorum bı de insanlara güvenemiyorum
Soran+1 yılİnşallah. Sen 38 yaşında mısın
Soran+1 yılAynen yapıyorum bazen
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSence sırf seks yapabilmek için evlenmek daha mı mantıklı? Yap gitsin ne kaybedersin? Ne tuhaf insanlarsınız ya.
00 Yorumla Kaliteli, doğru düzgün birini ara bul kendine
04 Yorumla
Soran+1 yılNerden bulayım ki çıkmıyor karşıma
Soran+1 yılOna da güvenemiyorum
Ya sanaldan geçici birini bulacaksın seni tatmin edecek ya da gerçek birini
00 Yorumla
+1 yıldevam etcen bu hisle ozaaman sende ona yok buna yok çekiyon ahahaha
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Çok zor tabii böyle dayanman ama evlenene kadar dayancan o zaman istemiyorsan
00 Yorumla
+1 yılEski kocanla görüş?
02 Yorumla
Soran+1 yılDünyada başka adam kalmasa belki
- +1 yıl
O zaman evlenmeyi bekle bacım ne diyim
+1 yılİlla bi obje arıyorsan vibratör al
01 Yorumla
Soran+1 yılİçime bı şey sokmam daha da azginlastirabilir
Hem de taklitler aslını aratır 😥😭😭
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBirini bulup evleneceksin
00 Yorumla
+1 yılSeks oyuncağı al o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman evlenene kadar özlemini sürdüreceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu şartlarda çok dayanabilecekmisin
02 Yorumla
Soran+1 yılİki yıldır dayaniyorum ama artık zorlanıyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılayda yılda bir bile olsa bazı şeyler olmadan olamayacak gibisin ama gizliliğin herşeyden hatta zevklerden bile önde olması gerektiği bir tür gizlilik güven saygı
sen duracak dayanacak gibi değilsin hatta bazı şeyler yazsam altta kıpraşmalar anında hazır
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılDik dur sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir şey yapamicaksın.
00 YorumlaYanlış düşünüyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğrusu nedir
1 yılYakın zamanda mı bosandin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok ateşlisin
00 Yorumla
+1 yılYapalım işte uzatma
00 Yorumlaişin zor
00 YorumlaSevgili yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDesene senin durum fena. Ne kadar oldu
026 Yorumla
Soran+1 yılİki yıl
Cevap sahibi+1 yılİki yılın açlığını çıkarman ne zevk verir senin varya içinde ki kaplan çıkar
Cevap sahibi+1 yılEvde misin sürekli yok mu çevrende kimse
Soran+1 yılYok çalışıyorum ama iş yerinde hiç bana uygun biri yok
Soran+1 yılArkadaşlarım da hep kız
Cevap sahibi+1 yılBöyle gizli saklı sadece senin zevklerini gideren bi erkek olsa güzel olmaz mıydı
Cevap sahibi+1 yılHer erkeğin seks yapmak istediği kadın profili
Soran+1 yılYok böyle bi şey istemiyorum. Aile kurmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılşu an iki yılın açlığı var vucudun seks istiyor ne kadar dayanacaksın
Cevap sahibi+1 yılKaç yaşındasın
Soran+1 yıl27
Cevap sahibi+1 yılNe kadar daha dayanacaksın sence
Soran+1 yılİki yıl sonra evlenirim diye düşünuyirum ya da umut ediyorum mu desem
Cevap sahibi+1 yılDört yıl seks yapmadan dayanabilecek misin. En son ne zaman seks yaptın
Soran+1 yılİki yıl oluyor
Cevap sahibi+1 yılLibidon nasıl iki yıl sonunda. Mastürbasyon ile yetiniyorsun dimi
Soran+1 yılEvet ama bazen çok zorlanıyorum sabretmekte
Cevap sahibi+1 yılNe yapıyorsun peki o durumda
Cevap sahibi+1 yılMastürbasyon ne sıklıkla yapıyorsun
Soran+1 yılSıklık çok değişken oluyor. yoğun çalışma temposuna girince azalıyor. son günlerde nerdeyse her gün gibi.
Böyle olduğunda mastürbasyon yapıyorum. İşe yaramaz hala dikkatim dağınık olursa giyinip dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorum falan
Cevap sahibi+1 yılHer gün yapıyorsun kesmiyor mu video izleyip mi yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılVibratör falan bile olsa yeter diyorsun dimi o an
Cevap sahibi+1 yılEn son ne zaman yaptın peji
Cevap sahibi+1 yılGünaydın geçti mi biraz
Soran+1 yılGeçti
Cevap sahibi+1 yılMastürbasyon mu yaptında geçti
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlen
014 Yorumla
Soran+1 yılAday yok olsa evlenicem
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Soran+1 yıl27 oldu
Cevap sahibi+1 yılKapalı misin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAday bulmak zor evlenip boşandıysan kadın için çok zor
Soran+1 yılEvet maalesef çok zor. İlk seferdekinden de zor napicam bilmiyorum. Artık hayatımda birinin olmasını istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani bilmiyorum zannediyorum ki bu duruma alışmak zorundasin zor mu geliyor çok
Soran+1 yılCinselliği geçtim hayatımda biri olsun da istiyorum. Ucunda evlilik olacak birisi tabiki
Cevap sahibi+1 yılO da zor iş vs ortamında bul
Soran+1 yılİş ortamında da bekar bana uygun biri yok
Cevap sahibi+1 yılİlla evlilik ise cinselliği bekletmeyi öğren çünkü evlilik hemen olmaz dul bayan zaten düşük ihtimal evlenir
Soran+1 yılNeden yaa...
onunla bununla yatıp kalkan hatta bir sürü şerefsizlik yapan erkekler hemen istedigiyle evlenebiliyor da boşanmış kadın niye evlenemiyor
Cevap sahibi+1 yılToplumda böyle bir algı var maalesef şey gibi düşün kızların büyük yaş erkeklerle evlenmesi
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok videom var izleyebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBaşka yolları var
00 Yorumla
+1 yılOkadar cokmu kotusun
011 Yorumla
Soran+1 yılHı hı biraz 😥😭
- +1 yıl
mastürbasyon falan yapıyor musun
Soran+1 yılEvet yapmasam duramam ki
- +1 yıl
Çok etkileyicisin böyle istekli oluşun içimi gidikliyor