Cinsel Yaşam Seks sonrası ne yaparsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ne yaparsiniz? Seks sonrası ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Uaena___ Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 81% +1 yıl Duş alıyoruz havluyla duruyorum giyinmeden keyif yapmak güzel oluyor bacağıma yatıyor sonra sitcom izliyoruz 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Yaa ne tatlis Yorumla Uaena___ +1 yıl En son Avrupa yakası açtırmıştım romantik değil pek bence 😅😅 burhan selinin işini alıyordu yüzüne allık falan sürmüştü Yorumla Soran +1 yıl Ay evet 🤣🤣 Yorumla Milabeni +1 yıl Yahu ne var bu Avrupa yakasında bıktım valla bıktım sarıp sarıp izliyorsunuz ya Yorumla Soran +1 yıl Ya oyle deme cok komik diiz Yorumla Milabeni +1 yıl Komik olabilirde 10 kere tekrar tekar izleyince değil 🤣 Yorumla Uaena___ +1 yıl @Milabeni bağımlılık onsuz uyuyamıyorum Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir sigara yakarım sonra gider penisimi yıkarım Sonra patlerimden vajinasını yıkamasını isterim sonra bol bol oral yaparım ona 0 0 Yorumla
ıslakse Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 64% +1 yıl Hali kalmışsa devam. Yoksa dinlenmesi için müsade ederim. 0 0 Yorumla
sessiz06ank Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl partnerimin arkasından sarılıp ona temas etmek oynaşmak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çırıl çıplak sarılıyorum öpüyorum tabi bir de sigara.. öyle hemen dönüp uyuyanlardan değilim sohbet falan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kıza arkasından sarılıp kalçaların arasına penis konup memeler avuçlanacak şekilde sarılarak anın tadı çıkarılabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kucağıma oturtup hem sohbet edip hem öpüşüp hem de fotolar çekiniyorduk 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Posta arası mı yoksa seks tamamen bitince mi? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bitince Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl Sarılma, muhabbet , uyku , gezmeye çıkma... duruma ve saate göre değişir. Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. dus alır sigara icerim 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Partnerim isterse sarılirim. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sarılırız öpüşürüz yani duygusal bağlar 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. yer durum zaman mekana bağlı 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sarılırım konuşurum öpmeye devam ederim 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sarmaş dolaş uzanılır 0 0 Yorumla
Furkan_Geri_Döndü Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Hayatında seks yaptın mı diye sor 0 0 Yorumla
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Uyurum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öpüşmeye devam ederiz sonra duş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa ne kadar tatlis ya ☺️☺️ Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sarılıp uyumak en güzeli 0 0 Yorumla
kaanaytekk Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Bi sigara yakarım 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Zor oomuyor mu Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor mu Yorumla kaanaytekk +1 yıl Ne için Yorumla Soran +1 yıl Nefes nefese kaldiktan sonra bir de sigara icmek Yorumla kaanaytekk +1 yıl Oluyor ama daha güzel oluyor öyle keyif sigarası Yorumla Soran +1 yıl Ama cok zararliymis oyle Yorumla kaanaytekk +1 yıl Anı yaşamayı seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Dogrudur Yorumla kaanaytekk +1 yıl Sonrada duş en güzeli Yorumla Soran +1 yıl Abdest almak lazim tabi Yorumla kaanaytekk +1 yıl Birlikte duş alınması candır Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla kaanaytekk +1 yıl Dene birgün Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. daha nasip olmadı :/ 1 0 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bi sigara ve duş 0 0 Yorumla
CarlTuni34 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Deponun dolmasini bekler tekrar işleme başlarım 😎 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Su içerim :) 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sigara iyi gider :D 0 0 Yorumla
blackrose6134 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. Sigara içerim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl duş alırım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sarilma olmaz mi Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Mantıklı :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl işim bitmiş :D Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl 😂😂😂🙈🙈🙈 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Halay cekerim 0 0 Yorumla
Nazlınazlıcan Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Banyo 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sarilma yok mu Yorumla Nazlınazlıcan +1 yıl Yok sende var mı Yorumla Soran +1 yıl Bende sks yok birak sarilmayi Yorumla Nazlınazlıcan +1 yıl Yok derken kmse mi yok hayatında Yorumla Soran +1 yıl Kimse yok hayatimda Yorumla Soran +1 yıl Hic olmadi zaten Yorumla Görkem__91 +1 yıl Üzücü Yorumla
wolfcub98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Sigara içerim 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi Yorumla wolfcub98 +1 yıl Evet çok iyi oluyo :D Yorumla Soran +1 yıl Ama zor olmuyor mu nefes nefese kaldiktan sonra sigara icmek Yorumla wolfcub98 +1 yıl Yok nefes nefese kalmıyorum kalsamda kısa sürüyor. 30 saniye falan yakıyorum. Nefes nefese kalan patlıcan oluyo genelde onun düzelmesini bekliyorum sonrası malum Yorumla Soran +1 yıl Oyle icmek daha zevkliymis oyle diyorlar Yorumla wolfcub98 +1 yıl Öyle zaten anlatılmaz yaşanır o sigarayi içerken ne planlar kuruyosun bı bilsen :D neyse Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. zevk cigarası 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bir daha yaparım 0 1 Yorumla Dante0208 +1 yıl Sen peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Duş alıyoruz havluyla duruyorum giyinmeden keyif yapmak güzel oluyor bacağıma yatıyor sonra sitcom izliyoruz
Yaa ne tatlis
En son Avrupa yakası açtırmıştım romantik değil pek bence 😅😅 burhan selinin işini alıyordu yüzüne allık falan sürmüştü
Ay evet 🤣🤣
Yahu ne var bu Avrupa yakasında bıktım valla bıktım sarıp sarıp izliyorsunuz ya
Ya oyle deme cok komik diiz
Komik olabilirde 10 kere tekrar tekar izleyince değil 🤣
@Milabeni bağımlılık onsuz uyuyamıyorum
Bir sigara yakarım sonra gider penisimi yıkarım Sonra patlerimden vajinasını yıkamasını isterim sonra bol bol oral yaparım ona
Hali kalmışsa devam. Yoksa dinlenmesi için müsade ederim.
partnerimin arkasından sarılıp ona temas etmek oynaşmak
Çırıl çıplak sarılıyorum öpüyorum tabi bir de sigara.. öyle hemen dönüp uyuyanlardan değilim sohbet falan
Kıza arkasından sarılıp kalçaların arasına penis konup memeler avuçlanacak şekilde sarılarak anın tadı çıkarılabilir
sigara içerim ahh eskiden di evlenınce seks nedir unuttum
Ağzına yüzüne boşaldıktan sonra o muhteşem manzarayı izlerim.
Kucağıma oturtup hem sohbet edip hem öpüşüp hem de fotolar çekiniyorduk
Posta arası mı yoksa seks tamamen bitince mi?
Bitince
Sarılma, muhabbet , uyku , gezmeye çıkma... duruma ve saate göre değişir.
bir sonrakine hazırlanırım
Sigaramı yakarım
Sen ne yapardın
dus alır sigara icerim
Partnerim isterse sarılirim.
sarılırız öpüşürüz yani duygusal bağlar
yer durum zaman mekana bağlı
Sarılırım konuşurum öpmeye devam ederim
Sarmaş dolaş uzanılır
Hayatında seks yaptın mı diye sor
Uyurum
Öpüşmeye devam ederiz sonra duş
Yaa ne kadar tatlis ya ☺️☺️
Bilmem bi daha yapardım herhalde 😂
Soluklanırım😅
Sarılıp uyumak en güzeli
Bi sigara yakarım
Zor oomuyor mu
Olmuyor mu
Ne için
Nefes nefese kaldiktan sonra bir de sigara icmek
Oluyor ama daha güzel oluyor öyle keyif sigarası
Ama cok zararliymis oyle
Anı yaşamayı seviyorum
Dogrudur
Sonrada duş en güzeli
Abdest almak lazim tabi
Birlikte duş alınması candır
Olabilir
Dene birgün
daha nasip olmadı :/
Sarılıyordum çırıl çıplak uzanıyorduk
yine seks yaparım
Sigara müzik sohbet
Bi sigara ve duş
Deponun dolmasini bekler tekrar işleme başlarım 😎
Vallla ben hiç yapmamışam 😅
Yine seks yaparım😂
Sigara içerim
Cikolata yerim
Su içerim :)
uzanırım o da sarılır bana yatarım
Uyurum
Sigara iyi gider :D
Sigara içerim
duş alırım
Sarilma olmaz mi
Mantıklı :)
işim bitmiş :D
😂😂😂🙈🙈🙈
Halay cekerim
Duş ve yemek
Banyo
Sarilma yok mu
Yok sende var mı
Bende sks yok birak sarilmayi
Yok derken kmse mi yok hayatında
Kimse yok hayatimda
Hic olmadi zaten
Üzücü
Sigara içerim
Cidden mi
Evet çok iyi oluyo :D
Ama zor olmuyor mu nefes nefese kaldiktan sonra sigara icmek
Yok nefes nefese kalmıyorum kalsamda kısa sürüyor. 30 saniye falan yakıyorum. Nefes nefese kalan patlıcan oluyo genelde onun düzelmesini bekliyorum sonrası malum
Oyle icmek daha zevkliymis oyle diyorlar
Öyle zaten anlatılmaz yaşanır o sigarayi içerken ne planlar kuruyosun bı bilsen :D neyse
zevk cigarası
Bir daha yapıyoruz
Bir daha yaparım
Sen peki
Kahve
Sarılıp uyuruz
Tekrar hazirlanirim
gönderiyorum
2 ciye başlarım
Yemek yiyorum