Sarılıp yatar / uyur musunuz?
11 pozisyonunda mi yatarsiniz?
Giyinip koltuğa mi geçersiniz muhabbet sohbet? V. S ne yaparsiniz
11 pozisyonunda mi yatarsiniz?
Giyinip koltuğa mi geçersiniz muhabbet sohbet? V. S ne yaparsiniz
Bir sigara yakarim nefesi ceker partnerimin dudaklarini kaparicine uflerim beraber iceriz o sigarayi. tabi gogsume yatiririm onu bu esnada. sonra dusa gider suyu ayarlarim ve onuda cagiririm. beraber dusumuzu aldiktan sonra cok acikmadiysam yatariz sarilip aciktiysak bisiler atistirir oyle yatariz...
Alnindan opup tesekkur ederim keyif sigarasi icer sonra beraber dusa girer abdest alir cikar saclari kurular partnerimin saclarini tarar iyi guzel bisekilde tamamlar oyle uyurum ben ☺
İç geçirilen hayal edilinen bekletme erkek modeli
. kaldimi böyle erkekler:)
Demekki kalmis klonla beni buzdolabinda sakla bence ☺cidden bunu yapiyorum ve boyleyim davranis olarak ama inanki yapinca daha mutlu olup hosnut oluyorum ya bukadar zevk aliyosam karsimdaki kimbilir nekadar cok hosuna gidip hisleniyo demekki iyi biseymis dogru bir yolmus ☺ hem elime yapismiyo erkeklik seviyem alcalmiyo ya bayanada kiymet onem vermeli yemegini utuyu yapinca tesekkur edip ellerine saglik denmez sadece cinsellikdede mutlu bitimden sonrabtesekkur edilip ufak bir hosnutluk jesti yapilirki birdahaki sefere ayni tadi veya daha fazlasini goresin ve hakedesin degilmi ☺ duygular cok onemli
2 rekat namaz da kilaydin
Sen supersin ya esin sevgilin partnerin çok sansli vallahi dayanamicam eig seçcem. yok yâni senn gibisi yok böylesen cidden Tebrikler numuneliksin helal olsun
hahahaha
giyinip oturacak da olsak, yatıp uyuyacak da olsaķ sohbet etmek bir kaç sevgi sözcüğü söylemek aşkı alevlendirir bence.
Sarılıp yatarııız
Cevap
42Cevap
Alnından öpüp teşekkür etmem bir kere o ne * sklgjlkjh Neye teşekkür ediyorum? teşekkürlük bir durum değil ki bu ! Sanki hayrına sevişti benimle ! böyle dangoloz bir yaklaşım görmemiştim. ÜStüne bir de abdest alıyor fkjgdkljh Hayret bir şey arkadaş... Sevişmenin üzerine öylece yığılırım bir süre tenini koklar öper sigaramı içer sonra da kalkıp duşa giderim isterse onu da kucaklar götürürüm temizlendikten sonra misler gibi sarılıp uyunur. 11 ne bilmiyorum ama biz genelde kaşığı tercih ediyoruz :)) yok alnından öpmekmiş yok teşekkür etmekmiş bilmem ne bunlar kadını aşağılayıcı şeyler sanki göreviymiş de başarıyla yerine getirmiş teşekkür ediyorsun belge de verelim olmadı... Hani o cümleler sırf sen de gaza gelip ona ver diye kuruldu bir de haberin olsun!
Sevgilinin gozlerinin icine bakmak dakikalarca.. gogsune basini koymasi.. dustan sonra onun kiyafetlerini giydirmek.. ayaklarinin ucuna oturtup saclarini taramak.. uykudan snra guzel bir yemek sofrasi hazirlamak sevdigine.. vs vs.. seks anlik degil bir butundur diye bosuna dememisler..
Anlatılmaz yaşar ve yaşatırım çünkü o ana bağlı bir şey bazan romantizm olur bazan erotizm ve daha farklı güzellikler evet seks kadar seks sonrasıda güzel olmalı.
Sevgilimin üzerine yatarım genelde bide komiklikler şakalar falan 😁 SAÇMALAMA DURMAK YOK ACIKANA KADAR asdfgh
giyinip yemek hazırlıyoruz. çok efor sarfediyoruz :D
Kalorileri geri almalı tabi :)
tekar enerji depolamalı :D
balkonda sigara ve kahve keyfi gibisi yok heleki birde kis ve yağmur yagiyor ise
14 seklinde uyuruz.. :) 11 ney ya 69 filan tamamda bu rakamlara bu kadar anlam yüklemeyin :)
Yan yana uzanan işte temassız :)
ben deli yatarim yani :) 1 degilde 4 gibi :)
:) farkın tarzin olsun tâbi degisik bir stilin varmış :)
stil mi :) bazen uyandigimda yataktaki halimi hangover a benzetiyirum bir kaplan yok :) ne yasiyosam artik uykumda :)
yatakta keyıf sıgaramı yakar 2 duble viskimi icerım
roptesambir inida giyde usutmeyesin :)
ne dedıgını anlamadım
vîski kanı isıtıyoq uşumeyız
röpteşambır diyorum hanim Nuri Alço nun giydiginden
yok ben almım
Elimi çekmeceye atıp cüzdanımı ararım ( çocukluk fotoğrafımı göstermek için tabiki )
Sarılıp yatar uyurum kızın omzu benim gogusumde olur. bazen ben arkadan sarılır kızın memelerin avuclarim uyurum
Biraz muhabbet sigara ile sonrası sarılıp uyku duruma görede değişebilir
Genelde 11 pozisyonu ve sevismeye devam ederim. Bazen tatar Seksi yapiyorum onu cok severim
Pardon ben 11 farkli biliyodum alti ustlu yatmaya devam
Pek bilinmiyor sanirim 11imle dalga geçiyo gençler :)
Genclere takilma sen heyecanli hepsi. Sen ne yapiyorsun peki
Sigara alkol sohbete koltukta sarilma filmi izleme. Bazen uyuma
Harikasin
Biraz gorusebilirmiyiz
Keyif sigarası ve kahvesi çünkü yorucu oluyor bizde saatlerce sürdüğü için😃 sonrasında sıkıca sarılıp uyku ☺️
bir süre sarılırım
sonra kucağıma alıp duşa götürürüm
duşta bir daha yaparız
Ailemize ilk baş kaldırımız olan seks yapma özgürlüğümüze bir kadeh daha içerim..
Arkasindan sarilip ufakligi araya sikistirip uyuruz 😊
sarılıp uyurum malüm enerji gidiyor dinlenmek gerek
Aletimi vajina dan çıkarmıyorum içinriçine kökleyip dudaklarını öperek uzanır ım
Bazen basini gogsume alir sarilir saclarini oksarim
Bazen 11 pozisyonunda sarilirim
Seksten sonra yemek yiyip karın doyurmak daha mantıklı insan acıkır ya.
orgazm tutunu yakarim ^^
Kahvemizi iciyoruz birlikte tabi hemen sonrası değil yarım saat falan oldu
neden gizlisin ki bende bunu merak ettim :D
Konu başlığı aç sorunu sor cevaplayayim. Hazır acilmisinda olmaz :)
https://www.youtube.com/watch?v=fdhPESR9e4w
burada yapılmışı var :D
:)) şekerim şimdi 6dklik video izleyemicem biara izler cevap veririm
:)
CikartCam içime işledi inan posta fena koydun :))))))
11 güzel gidiyor aşk ile
Aşk varsa niye 11 şeklinde yatiliyo
elizabethe karsi ask :)
Biraz dinlenip bir daha yaparım.
Sarılıp muhabbet etmek daha güzel olur galiba
Sarilirim uyurum heralde
12 pozisyonunda yatıyorum ben
Nasil 2 şekli yapiyorsun merak konusu :)
2. Partiye nasıl giş yapsam diye düşünürüm:))
birdahakini düşünürdüm galiba
Sarilirim yatarim genelde
çıplak sarılıp sohbet ederim
sarılıp uyuruz kucuk mınnos opucukler eslıgınde
Kalkar dusumu alırım.
saatlerce sıkıca sarılıp kalırdım öyle yatakta
uyuruzzzz
saclarını koklaya koklaya uyurum ama kıza baglı bu
11 pozisyonu ne a. q :D uyurum genelde
gece ise sarılıp uyuruz
duştan sonra sohbettt ...
Ciplak yatar uyurum kiz genelde giyinir