Partnerizle seks bittikten sonra ne yaparsınız? Ya da ne yapmak size ne yapmasını isterdiniz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Partnerizle seks bittikten sonra ne yaparsınız? Ya da ne yapmak size ne yapmasını isterdiniz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genelde devam edelim durman geç boşaldığım için 3 4 5 derken 2-3 saati buluyor sonrasında güzel bir yürüyüş veya sıcak bir şeyler içerim
Sımsıkı sarılmasini isterimmm. Sonra gözlerimin içine bakarak hissettiği her şeyi söylemesini isterim
İy çok romantik djdkssksjsksbsbsb
seks bitimi romantizme dönüş mü oluyor bu
@siklaman evet fkfkfk
iyi mi kötü mü peki?
Bence ilk seferden sonra bu durum çok iyi olmaz, heaaa ikimizin de pili bittiğinde tamamdır uyar ;) asdfghjk
Çok sıkı sarılırdım emin ola bilirsin 🙂
Once birbirimize tesekkur ederiz. Dinleniriz. Vc gireriz. Kalkıp hemen mutfakta hemen birseyler yeriz içeriz 😊
Teşekkür etmek ne alaka ya :)
Birbirimizi rahatlattigimiz için. Kimse etmiyor mu karı kocasına teşekkür işin sonunda
Bilmem etmez bence saçma yani
Tesekkür ne alaka 🤣
soğuk bişeyler içerim genelde. ama teşekkür etmek hiçkimsenin aklına gelmedi bugüne kadar :)) asdfghjk
Teşekkür ederim beni becerdigin için falan mı ahahah
@Aise255 Ahahaha 😂
@Geçiciüyeğ 😂😂😂😂😂👍
Yine yapmak isterim simxğemfğdmdş
Ahahah
Ateşli seni :)
bi daha bi daha bi daha...
Arkamı dönüp uyurum 😂
Vahşi seni 😂😂
yuhhh. kullandı attı resmen
tembel teneke :))
Bir sigara yakılır be 🚬🤪
Harikasın
Beni kendimden geçirdiği için ve mutlu ettiği için üzerine yığılırım ya da sarılır öperim 😍
yemek yenir veya kahve
O anki duygular hakkında konuşmak
Sarılmak öyle uzun uzun
Sarılıp uyuyoruz
Romantizme gelemiyorum
etrafı temizlerim.
Niye sıçıyo musunuz 🤣
@Geçiciüyeğ yok boşalıyoruz :D
tamam knks abartma sjsjsj
@Geçiciüyeğ 10 dk temizlik yaparız demiyoruz herhalde :D ama sperm yapışkan bir şey ve temizlezsen zamanında hızlıca kuruyor ve beyaz leke yapıyor. zamanı gelince öğrenirsin.
Sigara keyfi