Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınımı koynuma alır saçlarını okşarım,
Çok sevdiğimi söylerim,
İyi ki yanım da var olduğunu söylerim,
Gözlerinden öperim,
Ellerini göğsüme koyar kendi ellerimi ellerinin üzerine bırakırım.
Ancak onu bu şekilde adapte ettikten sonra uyurum beraberce
Bunları yapmadan uyumak demek kadını bir obje gibi görmüş, kullanmış izlenimi yaratır.
Allah kadınları başımızdan eksik etmesin, onlarsız hayat çok zor arkadaşlar1621 Yorumla
Soran+1 yıl√√√√√√√√√√√√
Cevap sahibi+1 yıl@telefonluturna öyle bir niyetim olsa gizli kullanıcı olarak yazmadım. Herkes siz kadar fesat değil merak etme. Bu platform da hala kirlenmemiş "adamlar" var bak adamlar diyorum üzerine alınma :)
Cevap sahibi+1 yıl@telefonluturna 30-35 yaş aralığı insansın sana söyleyecek çok lafım olur da değmezsin. Sen bu yaşta kendi kendini eğitip adam edememişsin ki ben sana laf diyeyim. Hadi var git kendi evlatlarından bul belanı
Soran+1 yılYürü bee gizli...
- +1 yıl
kadınım madınım demişsin yer bu herif seni bak benden söylemesi :)
Cevap sahibi+1 yılBiz sevdiğimize kadınım deriz koçum sevgili terkeder, terkedilir. Kadınım dedin mi ancak ölüm ayırır. Sen kendi avradını dizginlediğin gün tekrar görüşelim. Saat 01:19 da burada laf yarıştıran 35 yaşında ki adamdan ne beklenir ki :)
Soran+1 yıl@telefonluturna sen kendini adam zannediyosan bana istedigini de.
- +1 yıl
avradım yok ama senin gibi elizabet benim ki de. l*n karşındaki gay onun için mi bana sataşıyon değmez abicim. yedirme kendini erkeklere
Cevap sahibi+1 yıl@telefonluturna seni gecenin bu saatinde Allah'a havale ediyorum. Dilerim ki söylediklerinin hepsini kendi evlatlarında göresin. Bitti lafım
Soran+1 yılYaw hehe maymun gotunu gormus yara zannetmis
Soran+1 yılBenim icin bir sorun yok istersem gizliligi acarim @telefonluturna
Soran+1 yılNe gayi l*n manyak misin nesin
Cevap sahibi+1 yılBoşver uyma şuna Allah aşkına. Zaten istediği de o. Tartaklayıp, taciz edecek insan arıyor hadsiz. Hiç cevap vermemeli bunlar gibilerine
Soran+1 yıll*n salaga bak beni gorde soylediklerinden adamligindan utan istedim ama sende sperm bile yok onu anladim yani @telefonluturna
- +1 yıl
ergen kardeş bak hatun bana sulanıyo gördün mü öyle romantik sökmez taktik sana. senin gibilere kızlar acır benim gibilere laf atar sperm filan. şimdi sanal seks yapacak halim yok kız benden sana iş çıkmaz maksat çocuğa yardım etmekti bir el atayım dedim
- +1 yıl
toplantım var yarın ben kaçar yarın devam ederiz çok zevkli oyun parkında gbiyim ulen aahha tatlısınız ikinizde. ama yatın çocuklar hadi bende yattım
Cevap sahibi+1 yıl:)) Sana sadece gülüyorum. Bu yaşa kadar bir tutar dalın olmamış gelmişsin yaptığın muhabbete bak. Acınacak haldesin
Soran+1 yılYardim ederken kolla gotunu o yardim geri tepmesin sonra @telefonluturna
- +1 yıl
iş daha önemli ergenler öptüm sizi bye.
- +1 yıl
rezillik bence de seviyesizler yaa :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir çok kez ilişki yasadım da.. Sadece 2 sinde sigara ve jd vardı.. ben koltukta oturmus sigaramı içip viskimi yudumlarken gelip yanıma oturup benimle minik minik ugrasması..
Kendimi lord sanıyordum valla (:117 Yorumla
Soran+1 yılJd ne yaa hiç duymadim
Cevap sahibi+1 yılJack Daniels... :)
Cevap sahibi+1 yılÜretilen ilk viski.. damıtma yoluyla üretilen ilk visli.. O yüzden viskinin atası da denir :)
Soran+1 yılHmm güzel bişi. Kendini lord gibi hissettiren kadın neyin oluyo?
Cevap sahibi+1 yılKendimi lord gibi hissettiren 3 kisi oldu..
Biri sevgilim biri arkadasım.. diğeride evli bir bayandı :)
Bak sana şu bilgiyi vereyim..
Her erkek istisnalar hariç ilişkiden sonra bir süre kadını itici bulur.. İtici derken ilgisini kaybetmistir.. Bu erkekliğin doğasında var..
İşte burada iş kadına düşüyor.. Ne oldu ne oldu ne oldu neyin var neyin var gibi saçma soru soracağına rahatlatmayı denemeniz gerekiyor.. ilgi göstermeniz gerekiyor asırıya kaçmadan..
Ve her erkek seksten sonra kadını mutlu ettiğini görmek ister.. bunu ona gösterin :)
Soran+1 yılBende seni mutlu edenin sevgilin veya karin oldugunu dusunmustum. Ama arkadas veya evli bayan hic aklima gelmedi
Cevap sahibi+1 yılHakkımda ters düsüncelere gireceksin ama.. Karın sen i bir yerden sonra gerçekten lord gibi hissettirmez.. :)
Neden dersen bir seks hayatında farklılık arayanlara bak?
3. Şahıs.. ya da 2 çiftin beraber yapması vs.. gibi iğrenç seylere yönelirler.. doyabilmek adına..
Soran+1 yılO birazda kadına bağlı. Kendine bakmazsan bir yığın gibi dolaşırsan tabi ki sıkarsın.
Cevap sahibi+1 yılbakmaktan ziyada seks sırasındaki ve sonrasındaki davranışların önemli.. :)
Soran+1 yılMesela seks sirasinda kadinin nasil olmasini isterdin?
Cevap sahibi+1 yılbunu çok kez görmüş okumuş duymuşsundur.. bir kere pasif olmayacak.. Şişme kadınlar gibi..
Onun dısında aşırı anlamsız çekinceleri olmayacak. Ve sınırı olmayacak.. yani şunu yapmam bunu bu kadar yaparım vs.. gibi..
Hala oral sekse itici bakan kadınlar var.. halbu ki dil yapı itibariyle iyi bir uyarıcı olduğu halde.. :)
Soran+1 yılBence de öyle olmalı. Şahsen ben erkeğime tecavüz ediyo gibiyim. Korkuyo benden. Baya üstüne atlıyorum ısırıyorum ve tırnaklıyorum. Çok
Çok vahşiyim.
Cevap sahibi+1 yılCiddi misin.. :) .. Bu ne kadar özel birşey bilemezsin..
Sen simdi hardsex de seviyorsundur..
Soran+1 yılEvet şöle sürekli şaplak atsa ya da ben her tarafını tırmalasam...
Cevap sahibi+1 yılNeden Sen olmazsın ki hayatımda :)
Hayatın en gıcık cilvesi de budur.. gönlüne göre olan her zaman uzağında olur.. ya ulaşman için imkanın yoktur.. ya da hep bir engel vardır..
Ah ah...
Soran+1 yılHahah aç gizliliği özelden konuşalım.
Cevap sahibi+1 yılaçtım.. :) kısa da olsa..
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk once sigara yakariz fix. Sonra sakalasiriz yatakta yastik kavgasindan tut gurese kadar:) sonra yine opusmeye baslariz. Sariliriz ensesiniyle oynarim. Uyuyana kadar konusuruz
62 Yorumla- +1 yıl
enseden oynuyosan kediyle mi sevişiyon sen oralarda tut enseden kaldır bide kesmediyse seni oynamak viyak viyak etsin
Cevap sahibi+1 yılEnseyle oynamak uyku getirir ve rahtlatir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk seferden sonra, 1 adet muz, sonra ikinci sefer,
ikinci seferden sonra, 1 adet muz, sonra üçüncü sefer,
üçüncü seferden sonra, 1 adet muz, sonra dördüncü sefer,
dördüncü seferden sonra, 1 adet muz, sonra beşinci sefer,
beşinci seferden sonra, uyku.10 YorumlaTatlı almışımdır önceden, onu yerim. Bitter puding olur genelde
37 Yorumla
Soran+1 yılDenisik
Soran+1 yılTatli sevmem pek
Soran+1 yılHic sevmem ama arada sirada pasta puding yerim. Cikolata da sevmem. Kola da sevmem. Ama balik etliyim.
Soran+1 yılBen ekşi ve tuzlu hastasıyım. Tansiyonum olabilir.
+1 yılKanks bittikten sonra koynuma yatiririm muhabbet ederiz sonra ben bir sigara yakarim sexsten sonra muhabbet iyi oluyor yarim saat muhabbet ederiz sonra tekrar işe koyuluyoz :)
10 Yorumla
+1 yıl10 Yorumlasırt ustu yatar kul tabagını gobegımın uzerıne koyar bır adet sıgara içerım
216 Yorumla
Soran+1 yılSirt ustu yatip kultabagini nasil gobeginin ustune koyuyosun?
Soran+1 yılBence sen görün. Hala daha annenin seni aldırabilme şansı var. Olmamışsın sen.
- +1 yıl
www.google.com.tr/search bı bak bakalım nasıl oluyormus sırt ustu o kadarda dedıl ergenlerı almayın su sıteye dıye daha sırtını gobegını bılmıyorsun kalkmıs seks dıyorsun keske annen dusuk yapaydıda sen olmayaydın keske
Soran+1 yılBence sevgilin kullansin prezervatif aman bir de cocuk sana ceker sonucta sen dogurcaksin.
Soran+1 yılDiyene bak gelmisin kirk yasina hala daha buralarda kari kosturuyon.
Soran+1 yılSen git kari kiz kes burada gencler var sana hayir gelmez.
- +1 yıl
cahiliğini böle bastıramazsın tatlım hadi avkıt kaybetme gıt kendını gelıstır ben yan odaya sevgılımın koynuna gıdıyorum senın bılmedıgın bölgeleriyle ılgılenıcem sende anca p*rno ızler hıkaye okursun ordan burdan duyarsın ıste cahıl cühelasın nede olsun hahhaha sırt ustu yatmayı bılmıyo seks dıyo ya hahahhahah allah senı yaaa hahahahhahaha burada gencler var haklısın 40 yasına akdar herkes genc bunuda bılmıyordun dımı sen neyse hadı ıyısın gene bırsey ogrendın sayemde ama o zaman senın burdan cıkman lazım ergenler gıremez hahha sen benı guldurdunya allah da senı guldursun emı :)
Soran+1 yılSenin sevgilin varsa ben de jennifer lopez im hangi kerhaneden getirdiysen onu
Soran+1 yılAman o da seni gorup kacmasin
- +1 yıl
neyse cahıl ergen senın sevıyene dusup senınle mhattap olmucam daha sırtını bılmeyen bı bebe ıle konusmak bana yakısmaz sen gıt buyuyunce gel konusalım belkı o zamana kadar cahıllıgını gıdermıs beyın naklını yaptırmıs olursun sende beyın olmadıgı besbellı bunu bastırmak uste cıkmak ıcınde kısısel gorunusden dem vuruyorsun sen sımdı bu uzun cumleyıde anlayamazsın bı kenara yaz buyuyunce okur anlarsın ne demek ıstedıgımı konusmaların bıle 15 16 yaslarındakı kız konusmaları arasıp sacma mantıksız beyınsız acıklamalar senınle muhatap lmucam defol hadı zıııır kara cahiiil
+1 yılKız arkadaşıma sarılır saçını okşardım ve gözlerine bakardım. Bana muhteşem dakikalar yaşattığı için...
10 Yorumla
+1 yılKırbaç ya da kemerle poposunu kırbaçlarım. Çok zevkli oluyor :))
12 Yorumla
Soran+1 yılO da zevk alıyo mu bari?
- +1 yıl
Aliyo
Cinsellik konusunda 321 cevap paylaştı. Banyodan sonra, sevgilimle (ciplak) birbirimize sarilarak uyuruz.
112 Yorumla
SoranYa deprem olursaa<<<<<diye düşündüm şimdi bir de çırılçıplak atmayasınız kendinizi dışarıya :DD
Soran+1 yılValla deprem sırasında pijamalarla attım kendimi hiçbişi düşünemedim. Gören arkadaşlarım çok güldüler bana
Soran+1 yılSokaga firlayan ciplak bir cift gorsem depremi unuturdum herhalde
Soran+1 yılPikeyi unutmayasiniz
Soran+1 yılOnleminizi alin kardes hayat surprizlerle dolu
Soran+1 yılYürü bee :)
Cinsellik konusunda 474 cevap paylaştı. Sigara yaparız biraz sohbet ederiz sonra arkadan sarılırım ve analdan girerim o şekilde uyuruz
10 Yorumla10-15 dakika hiç kalkmam yerimden. Sonra bir sigara, sonra güzel bir duş, hatunla biraz daha oynaşıp hooop uykuyaa :)
10 Yorumlahiç seks yapmadımki sonrasında ne yapayım gece ise uyurum gündüz ise yorgun olduğun için dinlemek için antremanlara ara verir dinlenirim
10 Yorumla
+1 yılwww.itusozluk.com/.../...ir-kaldirilsin_301695.jpg nasıll anlaşılmadı sorunuz :D :D
00 Yorumla
+1 yılkarıma saırlıp bana yaşatmış olduğu o özel dakikalardan ötürü teşekkür ederim. öyle sırtımı ona dönüp ayı gibi fosur fosur uyumam.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıluyku hormonlarım ağır geliyor. uyuyorum genelde. ama kız arkadaşım istiyorsa oral yapmaya başlayıp tekrar uyandırıyor
hayır da diyemiyorsun insan çüküne söz geçiremiyor..10 Yorumlagözlerine bakar parmaklarımla vücudunda hafif hafif gezerim :)
20 Yorumla
+1 yılbizde yarım bırakma olmaz. başladınmı sabaha kadar sevişilir sabahta kalkıp işine bakarsın.
10 YorumlaCinsellik konusunda 308 cevap paylaştı. Gece sigaramı yakarım. Banyomu yaparım uykuya daarım
10 YorumlaCinsellik konusunda 889 cevap paylaştı. Ona siki siki sarilmaya ve opucukler kondurmaya bayiliyorum.
10 YorumlaArkadan sarılırım. Kollarımın arasında yatırırım. Sohbet ederiz. Zamanı gelincede aksiyona devam.
10 YorumlaBir puro yakae viskk bardagima 2 tane buz koyar viski koyar icerim 1 saat o zevk yeter hele puroda cikolatali ise
10 Yorumlaben direk işerim :D ve sonra giyinmeden uyumayı tercih ederim
10 Yorumla
+1 yılHiç uyuma fırsatım olmadı. Duş alıp çıkıyoruz belli bir süre sonra.
10 Yorumla
+1 yılsigara içerim sonra bir daha sevişirim bu sabaha kadar devam eder gider
10 Yorumlaviski sigara içerim. onunla muhabbet etmeyi tercih ederim, öyle biri yok ama, :)
10 YorumlaKollarıma alır uyumaya çalışırım az sonra tekrar baştan :D
10 Yorumla
+1 yılprezervatifi atacağım yer ararım hatta genelde o yer klozet olur
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılspor yaparım. şaka l*n şaka mecal mi kalıyo yatarım tabi napcam
10 Yorumla 1 sigara. Sonra dusa giriyorum. Partnerimi cagirip soguk suyun altinda devam bir sure daha.
10 Yorumlabiz horon tepiyoruz 😆😆😆
426 Yorumla
Soran+1 yılBu daha da iyiydi.
Soran+1 yılÇok iyiydi
Soran+1 yılHahaha yazik...
Soran+1 yılHahaha ama ben horon bilmiyorum
Soran+1 yılBilip bilmedigimi sonra karar ver.
Soran+1 yılTava tencere getircem ben öyle daha güzel oluyo.
Soran+1 yılBulursun.
Soran+1 yılAnlaman bişi değistirmez. Sonuçta yine anlamamış olursun sen de kafa yok.
Soran+1 yılİşte bunu da anlamadın boşver okuma boşuna...
Soran+1 yılÇok koydu.:DD asddfsdf
Soran+1 yılKoyduğun yere iyi bak.
- +1 yıl
ahahahh horonmuuu o. O koptum
sexten sonra sıgara yakar sogukl bıra ya da rakı vıskı ne varsa onu ıcer cıplakca muhabbet ederız :)
12 Yorumla
+1 yılsigara içerim ve yemek yerim sonra sevişmeye devam ederim.
10 Yorumlakarşımdakine baglı birşey bu hard olursa belli olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks biten bişey değil ki 2 dk sarılırım öpüşürüm sonra devam
10 Yorumlakarnım acıkıo la benim :D:D yemek yerim sonra devam
10 Yorumla
+1 yılbir sigara içerim sonra soğuk bişeyler içip kıçımızı devirip uyuruz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSigaa yakarim ictikten sonra sonra da dusa girerim tabi manitayla beraber
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa duş alırım ya da uyurum.
38 Yorumla- +1 yıl
Hemen dus da olmuyor ya
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılNe neden?
- +1 yıl
Bilmiyorum ben yatakta uznirim biraz veya bir mudded uyuduktan sonra aliyom
Soran+1 yıl@karizmaa014 e soruyorum neden hemen dus alinmiyo
- +1 yıl
Ya alirsinda ben direk dus almayi sevmiyom biraz sarilip uyuyom sonra uyaniyom bidaha yapiyom felan sonra aliyom
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım gidip başka yerde konuşsanıza.
- +1 yıl
Neden ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılGotumun ustune oturamiyorum pampaaaaa
47 Yorumla
Soran+1 yılAhhh canım...
Cevap sahibi+1 yılşaka bu yana bana sarılıp anlımdan öpmesi ve seni seviyorum demesini çok seviyorum
- +1 yıl
Yakinda sicamicak:-)
- +1 yıl
Anal mi
Cevap sahibi+1 yılsonra koluna yatıp uyurum
- +1 yıl
Oh oh
duş alır üstümü giyer s.. giderim onun yanından
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(30-35)+1 yılsarılır üstüne yığılıp kalırım. 15-20 dk sonra yine başlarım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHizlica giyinmesini soyleyip kapiyi gosterdim.
Ne oldu dedi
Cantana parani koydum simdi git o adama dedim
Sacmalama sana her yerimi verdim dedi
Arkami dondum yattimm
Uzerime bir kova su dokup gitti.
Parayi da birakmams Gk10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum ben bakir olduğum için hiç öğrenemedim ilişki den sonra ne yapıldığını
10 Yorumla
+1 yılBugunde doyduk deyip şükür ederdim
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha :DD
yak bir cigara otur :D varsa biranı yudumla
20 YorumlaBoy abdesti alırım kardo :D
10 Yorumla
+1 yılsarilir o anin tadini cikaririm ve cikarttiririm
10 Yorumlamuhabbet daha çok, yorgunsam uyurum ama
10 YorumlaBirlikte duş almayı tercih ederim
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılAmuda kalkıp koşu yarışı yapıyoruz kanka
20 Yorumla acikiyom ben ya dana gibi yemek yiyorum
10 Yorumlabir sigara yakarım.
10 Yorumla
+1 yılEn iyisini söylüyorum; Türk kahvesi. Canlandırır.
10 Yorumla1 sigara sonra duş sonra 1 daha seks
10 Yorumla
+1 yılduş alırım sonra yemek yerim sonra da uyku :)
10 Yorumlabir bira fena olmuyor kanks :D
10 Yorumla
+1 yılBen 31 sen sonra uyuyorum :D
20 YorumlaDuş alırım tabi ki ondan sonra yatarım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks yapmadım daha ama sarılmak güzel olur :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsigara sonrasında uyku
10 Yorumlabir sigara iyi gidiyor :D
10 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım