Ben 25 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Flörtlerim çok oldu ama armudun çöpü üzümün sapı derken sevgili olucak kadar sevemedim kimseyi. Dolayısıyla cinsellik yaşamadım hiç. Evlenmeyi de istemiyorum gerçekten hiç istemiyorum ama libidom aşırı yüksek. Evlenmeden ilişki yaşamak da ters geliyor. Sizce pişman olur muyum? Tanıdığınız var mı hiç cinsellik yaşamadan ölen birileri?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılOlursun, çünkü her şey zamanında özel ve güzeldir, evlenmeden bunu yaşamak sana ilişki anlamda çok bir katlı sağlamaz önemli olan duygular güzel tarafları keşfetmek cinsellik daha doğru zamanda olmalı bilinçli sağlıklı emin olduğun ilişkider neticesinde yaşanmalı
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle emin olduğum bir ilişkim olmadı desem? Herhangi biriyle de sırf meraktan birlikte olmak istemiyorum
- +1 yıl
Olmayabilir, bu bir tercihtir ama bunu derken de hayatı bu kadar hızlandırılmış şekilde yaşayamayız, meraktan olmaz doğrusu o ilişkiler onu istemekle içinden hissederek yaşanmalı bu anlamda doğrusunu yapıyosun
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rıca ederim her şeyin hayırlısı 🙏
En İyi Cevaplar
Her nasip vaktine esirdir. Burdaki hanzoları dinleyip yapıp yapma demiyecem tabi ki sadece burdaki hanzoların yap ne olacak mezarımı gotureceksin argumanini aynısını ailesinde ki hanımlar içinde destekliyorsa ben lafın ağırlığını o zaman anlarım elin kızı için yap demek kolay kendi bacını rahat giydirip rahat gezdiriyo musun bakalım. Kadınlara karşı baya mesafeliyim ama biz erkek milleti de cidden Allah belamizi versin çok aşağılık karaktersiz tipleriz mq
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah'ım ya aşırı güldüm buna shkwjsldmxlms
+1 yılBen duygu olmadan bir kaç kez yaşadım inan severek yaşamanın verdiği hissi vermiyor. zaten evlilikten soğuttular görüyoruz neler yasanıyor. o yüzden uzak duruyorum bu aralar herşeyden. libido konusuna gelirsek aynı durumdayız senle. bu bir ayıp değil tercih meselesi utanılcak bir şey yok. konusmak ister misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de severek yaşamak isterim tabi ki. Önemli kızlar için bu
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim arkadaşlardan çok var evlenmeyen yaşamayan, tabi birisinin sevgilisi vardı evlenecekti ama aldatıldı, bıraktı, tabi benim bilmediğim yönleride varsa yaptıkları onu bilemem, ama sanmıyorum, harama uçkur çözmezler ama film göster bakarlar :)
012 Yorumla
Soran+1 yılRuh sağlıkları nasıl
Cevap sahibi+1 yılTakmıyorlar ya da öyle görünüyorlar ama canları sıkılıuyordu hatta biri hiç yaşamadım diye ağlıyordu yanımda yıllar evvel, aldatılan ise 45-46 yaşında artık bu saaten sonta ne düşünüyor hiç bilmiyorum, pek aramıyorum onu, farklı insanlarla takılıyor bıraktım kendi haline. Ya bana karı bul diyen adam bile gördüm ruh hali bozuk, 57 yaşında falan. Bir çok insan olmayınca hayalleri bırakıyor gibi ama mutsuzdur tabi.
Soran+1 yılKötü ya üzüldüm. Kadınlar da böyle oluyor mudur acaba
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin duurumu kötü. Olan vardır tabi ben bir kadınla arkadaşlık yapıyordum istekliydi ama korkuyordu korkusundan benimle buluşup yapamadı, ama o evlendi galiba.
Soran+1 yılVajinismustu o zaman. Kaç yaşında?
Cevap sahibi+1 yılYoo öyle bir durumu yoktu şu an 50 yaşlarına yakın.
Soran+1 yılNeden korkuyordu ki o zaman? Yaşı da varmış şaşırdım
Cevap sahibi+1 yılBenim korkularım var dedi bana birgün, anlatsana detaylı dedim pek anlatmadı, ama sürekli beni görmek istiyordu ben onu hiç göremiyordum kamerada falan, hani nude şeklinde.
Soran+1 yılOnu beğenmemenden korkuyor olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ayrıca ölmekten korkuyorda olabilirdi. Akıllı kadındı zaten.
Soran+1 yılNeden ölücekti ki böyle bir durumda anlamadım
Cevap sahibi+1 yılBilemem korkularını öğrenmedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
19Cevap
+1 yılBende öyleyim evlilik olmadan ters geliyor ama birini de. Sevmiyorum ama seks de bazen arzuluyorum ama günah yani doğru insan da çıkmıyor ne yapacağım şaşırdım aahagsjhs
02 Yorumla
Soran+1 yılSen erkeksin toplum karşısında işin daha kolay. Ama günah boyutunu bilemem.
- +1 yıl
Yio erkek olunca seks kolay olmuyor adam olana seks zordur. Ben öyle herkesle yapmam aşık olmam lazım ama öyle de kuruyup gidicez kimse yok sevecek
- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılpişman olmazsın. asıl gençliginde yapmadiğına pisman olursun. yaşın ilerledikçe erkeklerin ilgisi azalacak çünkü
012 Yorumla
Soran+1 yılİşte bundan korkuyorum ben de. Gençlik benim için de asıl mesele. Bazen de diyorum ki mastürbasyonla aynı zevki veriyordur belki hiç de gerek yoktur. Çünkü iyi yapıyorum mastürbasyonu
- +1 yıl
ne kadar iyi yaparsan yap bi erkeğin yapmasıyla ayni olmaz. karşı cinsiyet çünkü
Soran+1 yılDaha fazla merak ettim şimdi
- +1 yıl
evliliği düşünmüyosun zaten bu yüzden seks yapmaktan çekinmek biraz saçma olur.
Soran+1 yılSonra da diyorum ki ya bekareti önemseyen birine aşık olursam 😄
- +1 yıl
valla net olmak önemlidir. hayatıni ona göre yaşa. mesela benim aşk meşk umrumda değildir buna göre yaşarım
Soran+1 yılAnladım sen de bakire olup olmamanı takmayan birini sev fiyosun
- +1 yıl
orası sana kalmış. asil demek istediğim bi karar ver. bana göre evlilik düşünülmüyosa bakireliğin bi önemi yok. yap gitsin kime hesap vereceksin. gözlemlediğim kadarıyla erkekler bekarete eskidi kadar önem vermiyo artık
Soran+1 yılÖnem verenle de işim olmaz
- +1 yıl
ben bakireliğin evlilik icin gerekli olduğuna inanıyorum
Soran+1 yılPeki bakir olmak gerekli mi sence
- +1 yıl
bence şu zamanda gereksiz. Erkekler evlendikleri kızın bakire olmasını sahip oldukları bebeğin kendilerine ait olduğuna emin olmak istedikleri için isterler. bu zamanda bakire olmak gereksiz çünkü zaten kim kiminle beraber belli değil herkes birbirini aldatıyor. eğer erkeğin bakirliğini soruyosan zaten erkeğin statüsü bakir olup olmamasından daha önemlidir. kadınların güçlü erkeklerin bakirligini sorguladığinı hiç görmedim.
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılyaşamak istediklerini sınırlama madem ki planlarında hesap vereceğin birileri yok ve bunu istiyorsun neden sınırlıyorsun kendini
04 Yorumla
Soran+1 yılGeleneksel bakış açısı daha ağır basıyor bu konuda. Diğer konularda asla geleneksel olmasam da.
- +1 yıl
geleneksel olmak kötü bir şey değil ama bazen kendine içinde ruhunda olan şeyleri dışarı çıkartıp mutlu olmak için fırsat verebilirsin. geleneksel olmadığın konuları bilemiyorum belkide bunların içinde de vardır kendi kabuğunun dışına çıktığın şeyler. böylesine istiyorken tutkularını keşfetmeyi en azından açık olup açıkça kendinle konuşabilirsin
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yazmışsınız
- +1 yıl
teşekkürler :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılyasim 27 ,1 erkek arkadasim oldu cinsellik hic yasamadim sadece bir donem mastürbasyon belasina bulastim sonra biraktim cinsel istegim iliski istegim tavan ama yapinca da pisman olacagim icin yapmiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılSiz neden pişman olacağınızı düşünüyorsunuz? Benimle benzer sebepler mi
Cevap sahibi+1 yılevet benzer sebebler
Soran+1 yılYa ne yapıcaz biz off herkesin dilinde olan bi zevki tatmadan mı ölücez nolcak böyle ya
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Cinsellik yaşamadan tanıdığım iki bayan var evet hayat geçer ama neye yarar
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıllar ruh sağlıkları nasıl ve kaç yaşındalar
+1 yılBiter olması mecbur değil hatta yapmayanlara dayananlara hayranim
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bi pişmanlık yüklenir insana ya
- +1 yıl
Sana kalmış
Rahibe mi olacaksin? Cinsellik yaşamadan ölme bence dertleşelim sana yardimci oluyim
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ya ben de bakire ölücem galiba diyorum bazen
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani açıkçası mezara mı götüreceksin ilerde pişmanlık duyabilirsin diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum işte eğer mezara götürülebiliyorsa ne ala. Onu merak ettim zaten
- +1 yıl
Tabii ki kendi kendini bir süre tatmin edersin problem yok zaten de ilerde artık komple biter isteğin
+1 yılBenimle yaşarsan pişman olmazsın ama başkasıyla olursa pişmanlık olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılShkdjdkdkdmdl
- +1 yıl
O işte iyiyim partnerime saygılıyım kadın ruhundan anlarım güvenilir biriyim.. bu nedenle hayatım
Soran+1 yılSağol tatlım
- +1 yıl
Ne demek sevgilim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende evlenmeden yaparsam pişman olur muyum diye kendime soruyordum hep ama yaşadıktan sonra hiç pişman olmadım.😂😂😂
Herkes yapıyor sonuçta00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolur mu öyle, bu yaşımda bile son üç günde 3 kere yaşadım.
08 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum olur mu
Cevap sahibi+1 yılBir kere yapsan zaten boşuna yaşamışım dersin. O kadar fazla zevk alırsın ki, bunu hiç kimse açıklayamaz.
Soran+1 yılİşte bunu da çok duydum o yüzden de merak ediyorum ama sonra belki de mastürbasyon yaptığımda aldığım zevkle aynıdır hatta mastürbasyon daha zevklidir belki diyorum
Cevap sahibi+1 yılAynı olmuyor işte mastürbasyon. kendin istediğin anda bırakabiliyorsun, ama ilişkide devam ettikçe karşı tarafta orgazm olacağı için aynı anda sonuca ulaşabiliyorsun ve ulaştığın anda her şey çok farklı oluyor. iki farklı ten birbirine dokunması ile oluşan elektriklenme diyebiliriz.
Soran+1 yılAnladım ama seks sonrası ne gerek vardı da diyebilirim belki
Cevap sahibi+1 yılDiyemezsin o mümkün değil, az bir ihtimal olsa dersin derim ama öyle bir ihtimal yok, içeriye girdikten sonrakini tarif edemezsin.
Soran+1 yılDaha fazla merak ettim şimdi
Cevap sahibi+1 yılMerak edilecek bir şey yok, Gizliden çıkn istersenşz
Kadınsız yapamam çünkü kaslı güçlü biriyim hormonlarım yüksek
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de yaparsın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılCok kotu olur bende yapmaliyiim
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi yap bakalım
- +1 yıl
Yeeeeey
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi kadın senden gerçkten etkileniyor olsa naparsin
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana maddi destek verse. Tek şartı gizlilik ve güven olsa
Soran+1 yılLezbiyen olmadığım için mesafeli olurum
Cevap sahibi+1 yılLezbiyen olmana gerek yokki.
Soran+1 yılYok hayır ben yine de mesafeli olurum
Cevap sahibi+1 yılSadece ona bırakacaksın kendini
Cevap sahibi+1 yılKonuşsak olur mu özel de
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO kadar çok ki yaşamayan öyle ölen erkekte tanıyorum bayan da.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıllar ruh sağlıkları vs nasıldı?
Cevap sahibi+1 yılÇok incelemedim ruh hallerini ama benim düşünceme göre erkek daha çok üzülüyor ya da agresifleşiyor.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil
- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yıl😅😅😅 istediginle yasa, kime neee.
04 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi hayatımda istemiyorum ya
- +1 yıl
Tek mi yapmak istiyorsun?
Soran+1 yılİşte tek de olmuyor
- +1 yıl
Ne istediğini anlamak imkansız.
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılçok piişman olursun hemde
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTeyzem öyle vefat etti
05 Yorumla
Soran+1 yılRuh sağlığı nasıldı? Evlenmediği için pisman oldu mu
Cevap sahibi+1 yılRuh sağlığı yerindeydi pişman değildi 91 yaşında vefat etti
Soran+1 yılÖmür uzatıyor demek ki bak. Başınız sağ olsun
Cevap sahibi+1 yılSağolun da bizim baba tarafı 90 anne tarafı da 100 yaşından önce ölmez
Soran+1 yılNasıl yani nasıl bir genetik o nerelisiniz ne yer ne içersiniz 😄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılflortun olmuş işte
şükret02 Yorumla
Soran+1 yılOlmasalar da olurdu
Cevap sahibi+1 yılhade yaaa..
O halde yapmalıyız
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen
evlenmeden ilişki neden ters geliyo
09 Yorumla
Soran+1 yılİnancım gereği. Aslında görünüşüme ve hayat tarzıma bakılırsa dindarların sevmediği bir tipim ben de onları sevmiyorum. Fakat bu konuda geleneksel bakış açısı daha ağır basıyor bende
Soran+1 yılEvet. Pişman olur muyum yaşlanınca acaba bilinmez
Soran+1 yılBen de kadınım sonuçta kaçırmak da istemem ama ne kaçırdığımı bilmediğim için tam yorum yapamıyorum. Bu zamana kadar neden yapmadım mı derim yoksa ne gerek vardı ben zaten mastürbasyonla aynı zevki alıyordum mu derim hiç bilmiyorum
Soran+1 yılBunu kadınlara sormak lazım
Soran+1 yılPeki susuyorum o halde 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılÖlmesin korkma
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de. İyi o zaman
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet elbette var
01 Yorumla
Soran+1 yılŞahsen tanıdın mı ruh sağlıkları nasıldı
- Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı.
+1 yılVardır illa
02 Yorumla
Soran+1 yılYani pişmanlar mı merak ediyorum
- +1 yıl
Bilmem herkes bir değil sen kendi yolunu çiz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği