Hiç yapmamış birinin yapmadan durabilmesi ve bu konuda rahat olması sıkıntı olmaz. İlişki yaşamış ve sonrasında ayrılan kişinin de bakış açısı değişebiliyor ve hiç ilişki yaşamadan durabiliyor. Dışarıdan baktığımızda bu durum çok az gibi görünse de aslında fazla kişi var böyle. Özellikle eski toprak diye nitelendirdiğimiz veya yaşı yüksek olarak kişilerin bunu daha kolay başardığını görebiliyoruz. Yeni nesil de ise bu durum daha zor birliktelik ve rahat bir yaşam seçen sayısı çok fazla derecededir.
Canlılığın hedefi çoğalmak iken, sekssiz hayat olması sence mümkün olabilir mi?
Hayatın amacı seks zaten, kendi genlerini olabilecek en uyumlu karşı cinsin genleri ile birleştirip bir sonra ki nesle aktarmak.
Bu içgüdü bütün hayatlarımızı belirliyorken sekssiz hayat olması mümkün değil.
Seks yapacak vakit bulamamak, maddi durumun yeterli olmaması, çevrende insan olmaması bunlar mecburiyet, ama sağlıklı hormonlara sahip her canlı karşı cinsi arzular.
Evet olur ve oluyor. Hayat sevgiyle ayakta duruyor, seviyorsanız o kişiyle seks tat evriyor, o yoksa hayata dair her şey gibi seks de önemini kaybediyor.
Hayır olmaz ya bu bir ihtiyaç yani evet tabii ki yemek yemek su içmek ya da ne bileyim işte barınmak felan kadar temel bir ihtiyaç değil ama gerçekten seks bir ihtiyaç ama şöyle de bir şey var bu ihtiyaç diye tutupta herkesle yapmak gerekmiyor gerçekten seversin bağlanırsın de yaparsın deliler gibi seks yaparsın ama dediğim gibi seks için belli kriterler olmak zorunda Önüne gelen her insanla sevişen insanlardan midem bulanıyor
Seks olmadan da yaşanır, yaşanıyor, yaşıyorum, ancak tarif edilemeyen bir eksikliği var ve yokluğuna giderek daha fazla alışıyorsun, sanki hep öyle yaşamışsın gibi. Alıştıkça, eksikliği daha az hissediliyor, bir süre sonra düşünmez oluyorsun. Sağlıklı bir durum mu? Sanmıyorum...
Vakti geldiğinde olmalı tabi ama abartılmamalı. Hayatı sadece onun üstüne yaşamamalı insan. İlerde yaşlılık vb.. olduğu zaman hayal kırıklığı olur yoksa insanlarda
Düşündüğümde olabilir diye geçiyor aklımdan. Seks yapmadığı için ölen birini görmedim, duymadım. En fazla eli ile ömrünü geçirir ki bence geçirenler de vardır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bu insana kodlanmış bir içgüdü reddetmek saçma o yüzden olmaz.
Tabiki önemli , ama seksin olmadığı bir hayatı düşünme
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaş 24, sekssiz yaşıyorum, iğrenç bir hayat... Depresyondayım, bunalımdayım... Artık genelev olan bir şehirde yaşamayı düşünüyorum en azından parasıyla yaşamak için. Başka türlü yaşama yolu yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Senin gibiler için normal şeyler çünkü kalite sonradan ortaya çıkar doğru doğru kalitesizlik diyim ;)