sekste neden hoşlanmazsınız
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zor kanka, seks zaten temel ihtiyaç grubunda yer alan bir maddedir aslında bakarsan p*rno izleyerek mastürbasyon yapmakta ya da rüyalanıp zevk sıvısının akması bile cinselliğe dayanırken seks olmadan yaşayabiliyorum diyenlere inanmıyorum bu yüzden yaşamın az yüzde diliminde bile yer alsa bazı kişiler için yinede ihtiyaç ve yaşanmaz seks olmadan.
Canlılar içgüdüsel olarak buna ihtiyaç duyar. Bizi insan yapan şeylerden bir tanesi, bu ihtiyacı dizginleyebilmemizdir.
Bence yaşanabilir.
''İnsan sosyal bir varlıktır, yalnız yaşayamaz'' saçmalığına değil, yalnız yaşayabileceğine ve hayatta kalabileceğine inanıyorum.
Yanlızlık çok zordur bu düşüncen yanlız olmadığın ya da uzun süredir hiç yanlız kalmadığın içindir yanlızlıpı yaşaya bilmek imkansızdır
7 yıldır yalnız yaşıyorum.
Yablız yaşıyorsun anladım ama yanlızlık o değil etrafında insanlar var yanlızlığa bakış açın farklı kardeşim ıssız bir ada gibi düşün benim yanlızlık anlayışım bu bi partnerinin bir arkadaşının olmayışı değil
Birde yaşın küçük senin ilerde yaşlılık gereği yanlız yaşamak istesen bile mutlaka birilerine ihtiyaç duyacaksın işte ozaman sıkıntı
Yaşım küçük değil.
Etrafımda insan da yok.
Birisine ihtiyaç duymayacağımdan eminim.
Seni anlıyorum ve düşüncene saygı duyuyorum.
Saygı duyarım bende ama bi şekilde iletişim var yani onu demek istedim ama mutluysan benim için bi mahsuru yok
Sağlıklı yaşa
Teşekkür ederim. Sen de sağlıklı, huzurlu, mutlu yaşa. 😊
Sağolasın varolasın her şey gönlünce olsun Allah a emanet
Sağ ol sen de. 😊
Cevap
2Cevap
Yaşanır evet
Ben seviyorum bro. Sevmeyen sevmesin
En güzeli ☺️
Sevmeyen yoktur. Sadece sevmemiş gibi yapanlar vardır
Değişik ne diyelim.. zevkler ve renkler tartışılmaz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve