Evlenmeden cinsellik yaşamak istemiyorum. 26 yaşındayım ama evlenecek kişiyi de bulamıyorum. Çok da istekli biriyim bunu hiç yaşamadan olur mu ya da çok seçici olmadan evlenmeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir söz var. "Seçici olmazsan geçici olursun." Kimseyi olduğu gibi kabul edemezsin gözüne batan çok şeyi olursa. Onun için en başından bir şeyleri görüp bitirmek en mantıklısı. Zaten s. kinin sevdasına düşmüş bir erkek ilk fırsatta aldatır. En azından iş işten geçmeden ayrılmış olursun sevgiliyken.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben de aynı durumdayım, sırf bu nedenle evlenmekte saçma bencee, ben yüzeysel sevişmeyi düşünüyorum en azından benim gibi biriyle karışıklı rahatlamak amaçlı sence mantıklı mı🤔
05 Yorumla
Soran+1 yılDeğil bence
Soran+1 yılYüzeysel yaşayacağıma hiç yaşamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet mümkün ben 23 yaşında kadar nasıl yaşadıysam herkes yaşar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinselik üremek için yapılan Bi eylemdir , insanlar birbirine temas ederek zevk alırlar ama şunu unuturlar bedenlerine değil ruh ve kalplerine dokunan insanlarla bunu yaşama gereğini
çoğumuz ne yalan söylim (yalan söylemekte iyi değilim ) karşımızdakinin önce fiziğine sonra yüzüne ve giyim tarzına bakarız sonra ses tonu gelir ve bedeninden çıkan kendi kokusu , bundan sonrası kişiliği karakteri yaşam tarzı kimdir ne değildir diye tanıma evresi , şahsen beni anlamayan bi insanla evlenip seks yaşicama basyon yaparım daha iyi
iki insan arasında mutlaka Bi görsel ve duygusal çekim mutlakaaa olmalı yoksa o evlilik zamanla illa cacığa dönüşür
görsel ve duygusal Bi çekim olmadan yapicaginiz her evlilik birgün kesinlikle biter ya da bitkisel yaşama girer ve karşılıklı olarak birbirinizi aldatmaya başlar ve bu durumuda umursamamaya başlarsınız10 YorumlaYaşamadan olabilir mi pek emin olamadım bu konuda. 30lu yasalara gelince fikrin değişebilir
10 Yorumlaevet yaşamak mümkün öyle.. ama yaşamak içinde biran önce bir kocam olsun olayı da biraz gereksiz.
10 Yorumla
+1 yılsırf cinsellik için evleneceğime otobüsün altına kendimi atarım en azından acısız ölüm olur :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evlilik için acele etmemelisin yaşamak ta senin kararın ama herkezle olmamalı güven önemli ve iyi düşünmelisin 👍🏻💪🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı yaştayım aynı durumdayım bence beklemelisin bu kadar zamandır beklemişsin sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiyim 23 yasindayim ama güvenilecek evlenecek kiz yok bence
00 Yorumla
+1 yılÇok buhranlı bi durum seninkisi
12 Yorumla
Soran+1 yıl😞
- +1 yıl
Cinsellik için evlenilmez ama senin durum biraz karışık olduğu için evlilik işlerini hızlandırman gerekiyor evleneceğin kişiyi iyi tanı, tanımak için bekleme tanıma aşamasını hızlandır
- Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılBende 28 yaşındayım bende hiç yaşamadım. Evlenince yapacam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu vakte kadar hayatta kaldigina gore demekki gerek yok o kadar
00 Yorumla
+1 yıl27 ti yaşamadım mümkün
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Bulursun elbet sabret biraz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılMümkün ama evlen yine de şartları zorla
10 Yorumla
+1 yılyazik sana bu kadar da dindarsin odun gibi yasiyorsun
00 YorumlaEvlenmeden önce bi test sürüşü yapman lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Bence yanlış düşünüyorsun en güzel şey bence
01 Yorumla
Soran+1 yılEn güzel olan ne
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlen gitsin
10 Yorumla
+1 yılMümkün değil
00 YorumlaMümkün tabiki
00 YorumlaSexting sever misin peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende 27 yaşındayım aynı durumdayız :)
021 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliş güç ne senin :)
Soran+1 yılİşsizim şimdilik senin?
Cevap sahibi+1 yılmühendisim
Soran+1 yıl🙂
Cevap sahibi+1 yıl:)
Soran+1 yıl🙂.
Cevap sahibi+1 yılkullanıcı adın ne
Soran+1 yılSöylemem🙂
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin, çokta tın :D
Soran+1 yıl☹☹😄
Cevap sahibi+1 yılannene söyle turşunu kursun :SD
Soran+1 yılÇoktan söyledim😄
Cevap sahibi+1 yılsüpersin :D
Soran+1 yılSende. Sonuçta aynı durumdayız😄😄
Cevap sahibi+1 yılEvet ben salatalık turşusuyum ya sen
Soran+1 yılBen de
Cevap sahibi+1 yılsöylemeyecek miisn hala :D
Soran+1 yılSöylesem nasıl bulacaksın😄
Cevap sahibi+1 yılsen söyle bulurum ben buradan ne var onda
Soran+1 yılSöylemiyorum😄😄😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılsen turşu olmayı hak ediyorsun işte :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZor sorular.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılver ya deli misin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım