Cinsel Yaşam Ölene dek cinsellik olmadan yaşayabilir misiniz? miyan_çakır Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Hani ihtiyaçlar hiyerarşisinde birinci sırada ya öyle bir ömür nasıl olur bence olur da öyle olanlar var tabi tarihte bilinen isimler Ölene dek cinsellik olmadan yaşayabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Zaten yaşıyorum maalesef 0 0 Yorumla
İyi1i Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Benim ihtiyaçlar hiyerarşim de 3. sırada yemek uyku ve cinsellik. Yapabilir miyim bilmiyorum karşı cinsle cinsellikse evet yapabilirim sanırım ama mastürbasyon vs de yasaksa yapamam galiba 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Şimdiki dönemde bilemem ama eski dönemde kölelere uygulanan hadım sonrası cinsellik yaşayamadan o şekilde yaşamışlar 0 0 Yorumla
pepperda Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Neden yaşayayım? Rahibe mi oldum? Hayatına kimseyi sokmamış insanlar yaşlanınca kırık oluyor, alttan alttan hissediyorum. Ben öyle olmak istemem. 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Mecbur kalınırsa yaşanır ama ızdıraplı çok zor olurdu 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence o olmadan olmaz hiç yapmasak bile mastürbasyon yapmadan olmazgibime geliyor 0 0 Yorumla
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bencede olur yaşanıla bilir ama evlilikte olmaması gerek tabi manuel takılırsın geçer hevesin 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Aseksüel olanlar hayatını idame ettirir de diğerlerine zor 0 0 Yorumla
ilterkanm Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Uzun süre tek yaşasam aklıma gelmez de ömür boyu da değil 0 0 Yorumla
fookinavocados Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl insanlarin oncelikleri farkli olunca oluyomus iste 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. yaparım 20 yıldır yapmıyom ölene kadar sa yapmam 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yapamam 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Yaşanmaz öyle ya 0 0 Yorumla
pretty444 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Evt yaparım onsuz 0 1 Yorumla Hadiiyani +1 yıl mastürbasyon falan dahilmi Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. sanmam 0 0 Yorumla
kadans Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Ne gerek var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Zaten yaşıyorum maalesef
Benim ihtiyaçlar hiyerarşim de 3. sırada yemek uyku ve cinsellik. Yapabilir miyim bilmiyorum karşı cinsle cinsellikse evet yapabilirim sanırım ama mastürbasyon vs de yasaksa yapamam galiba
Şimdiki dönemde bilemem ama eski dönemde kölelere uygulanan hadım sonrası cinsellik yaşayamadan o şekilde yaşamışlar
Neden yaşayayım? Rahibe mi oldum? Hayatına kimseyi sokmamış insanlar yaşlanınca kırık oluyor, alttan alttan hissediyorum. Ben öyle olmak istemem.
Mecbur kalınırsa yaşanır ama ızdıraplı çok zor olurdu
Bence o olmadan olmaz hiç yapmasak bile mastürbasyon yapmadan olmazgibime geliyor
Bencede olur yaşanıla bilir ama evlilikte olmaması gerek tabi manuel takılırsın geçer hevesin
Aseksüel olanlar hayatını idame ettirir de diğerlerine zor
Uzun süre tek yaşasam aklıma gelmez de ömür boyu da değil
rahibe miyim ben ya :D imkansız
insanlarin oncelikleri farkli olunca oluyomus iste
yaparım 20 yıldır yapmıyom ölene kadar sa yapmam
İki günde bir yapmadan olmaz
24 yıldır yaşıyorum ölüme ne kaldı...
mecbur kalınca yaşanıyor.
Yaşarım.
Yalarım
Jdjsjsjs
Yaşarım