Cinsel Yaşam Ölene kadar cinsellik yaşamadan hayatını sürdürebilmen mümkün mü? Bratzzjade Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ben sürdürürüm bu arada Ölene kadar cinsellik yaşamadan hayatını sürdürebilmen mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben öyleyim mümkün ama mutsuz olunur 0 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Sürdürebilirim diyenler gerçekten madalyayı hakediyor. Nasıl başarırlar bilemiyorum. 0 20 Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Hayatta daha önemli şeylerin olduğunu bilen aklı selim insanlar Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl @ibrahimfurkan34 Mesela nedir abicim daha önemli olan şey? Aklı selimliğini konuştur bakalım. Yorumla Bratzzjade +1 yıl @ibrahimfurkan34 sana katılıyorum ama kendi hayatım içinHer insandan aynı şeyi beklemem çünkü zevkler ve öncelikler değişebilir Yorumla Elmayanak01 +1 yıl 😂😂😂 Tadına bakmayan biri gerçeği hayal edemez ki o yüzden sürdürüyor Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl @Elmayanak01 Aseksüel mi diyorlardı böylelerine. Yorumla Elmayanak01 +1 yıl Aseksüellik değil bence adam gibi birini bulamamaktan kaynaklı ç Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl @Elmayanak01 yokluk diyelim o zaman hahah :) Yorumla Elmayanak01 +1 yıl Yokluk hiç kimsenin seninle olmak istememesidir sen kendinle karıştırdın herhalde. Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl @Elmayanak01 Sadece güleceğim anlarsın belki :) Yorumla Elmayanak01 +1 yıl Senin şerefine sana bende gülüyorum 😂🍷🍷🍷 Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Gül tabi gülmek güzeldir. En azından benim için kadeh kaldirabiliyorsun :) Yorumla Elmayanak01 +1 yıl Yokluğuna 🍷🍷🍷😂 tatatammm Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Varlığım ağır gelir ondandır :) Yorumla Elmayanak01 +1 yıl 😂😂😂 Zıtlaşma Zıtlaşma. Ha yokluğun ha varlığın bebeğim. Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Zıtlasmiyorum tatlım olanı söylüyorum 🙂 Yorumla Elmayanak01 +1 yıl O sana göre olan benim için geçerliliği yok hükmünde bebeğim 😉 Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Bana göre olan sana göredir elmayanaklim:) sen benimle zitlasiyorsun şu an farkindaysan. Yorumla Elmayanak01 +1 yıl Hiiiihhh elmayanaklım dediği yaa 🥳☺️ Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Savaşmamak lazım:) Yorumla ibrahimfurkan34 +1 yıl Ben dinimden dolayı yapmıyorum yokluk fslan değil Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eğer evlenemezsem bakirlik her zaman devam eder evet sürdürebilirim 0 4 Yorumla Bratzzjade +1 yıl Evet imkansız değilTesla da bakirdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama dayanamazsam 2 kadın kiralarım kendime 😄 ne yapacağım belli olmaz Yorumla Bratzzjade +1 yıl Dengesiz misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka dayanamazsam dedim ne yapayım öyle ful kalamam birine patlatmam gerek Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen tc kızısın, o kudret sende var. Kimse tutamaz seni. 0 6 Yorumla Bratzzjade +1 yıl Boş yapma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin yaptığın kadar yapamaz kimse Yorumla Bratzzjade +1 yıl Sen bir mesaj vermeye çalışıyosun da Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana değil aslında, genel Yorumla Bratzzjade +1 yıl Bana mı dedim dzzz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzah ettim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Umarım ben de öyle olurum. Ve keske aseksüel olsaydım 0 4 Yorumla Bratzzjade +1 yıl Ben aseksüelim bu arada 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de biseksüelim desem. Profilindeki yakışıklı çok hoş 🙈 Yorumla Bratzzjade +1 yıl O benim hşt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka olmadıki ama bu ahahahah :D hani bana :( Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Sürdürürüm zaten 27 yaşındayım hiç yapmadım 0 8 Yorumla Bratzzjade +1 yıl Bende sürdürürüm çünkü aceym Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Sjjdd acemiler sürdürir Yorumla Bratzzjade +1 yıl Ne alaka? Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Tadarsan bırakamazsın çünkü Yorumla Bratzzjade +1 yıl Allo değilim 🤐 Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Dkkff yaşadın mı hiç Yorumla Bratzzjade +1 yıl Sen beni anlamıyore Hayır yaşamadım ve gereksiz bnc Yorumla AskeriiMühendiss +1 yıl Anladım knk Yorumla
Elmayanak01 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sürdürürüm çünkü kaliteli bir adam yok. 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Mümkün tabiki. Ama zor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl neden sen rahibemisin 0 5 Yorumla Bratzzjade +1 yıl Olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yolunda mutluluklar dileyelim o zaman Yorumla Bratzzjade +1 yıl Aayyy zaten mutluyuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mutluluk mutsuzlara mı dilenir Yorumla Bratzzjade +1 yıl Mutlu birine mutlu ol diyen de Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aslaaaa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben öyleyim mümkün ama mutsuz olunur
Sürdürebilirim diyenler gerçekten madalyayı hakediyor. Nasıl başarırlar bilemiyorum.
Hayatta daha önemli şeylerin olduğunu bilen aklı selim insanlar
@ibrahimfurkan34 Mesela nedir abicim daha önemli olan şey? Aklı selimliğini konuştur bakalım.
@ibrahimfurkan34 sana katılıyorum ama kendi hayatım için
Her insandan aynı şeyi beklemem çünkü zevkler ve öncelikler değişebilir
😂😂😂 Tadına bakmayan biri gerçeği hayal edemez ki o yüzden sürdürüyor
@Elmayanak01 Aseksüel mi diyorlardı böylelerine.
Aseksüellik değil bence adam gibi birini bulamamaktan kaynaklı ç
@Elmayanak01 yokluk diyelim o zaman hahah :)
Yokluk hiç kimsenin seninle olmak istememesidir sen kendinle karıştırdın herhalde.
@Elmayanak01 Sadece güleceğim anlarsın belki :)
Senin şerefine sana bende gülüyorum 😂🍷🍷🍷
Gül tabi gülmek güzeldir. En azından benim için kadeh kaldirabiliyorsun :)
Yokluğuna 🍷🍷🍷😂 tatatammm
Varlığım ağır gelir ondandır :)
😂😂😂 Zıtlaşma Zıtlaşma. Ha yokluğun ha varlığın bebeğim.
Zıtlasmiyorum tatlım olanı söylüyorum 🙂
O sana göre olan benim için geçerliliği yok hükmünde bebeğim 😉
Bana göre olan sana göredir elmayanaklim:) sen benimle zitlasiyorsun şu an farkindaysan.
Hiiiihhh elmayanaklım dediği yaa 🥳☺️
Savaşmamak lazım:)
Ben dinimden dolayı yapmıyorum yokluk fslan değil
Eğer evlenemezsem bakirlik her zaman devam eder evet sürdürebilirim
Evet imkansız değil
Tesla da bakirdi
Ama dayanamazsam 2 kadın kiralarım kendime 😄 ne yapacağım belli olmaz
Dengesiz misin
Ne alaka dayanamazsam dedim ne yapayım öyle ful kalamam birine patlatmam gerek
Sen tc kızısın, o kudret sende var. Kimse tutamaz seni.
Boş yapma
Senin yaptığın kadar yapamaz kimse
Sen bir mesaj vermeye çalışıyosun da
Sana değil aslında, genel
Bana mı dedim dzzz
İzah ettim
Umarım ben de öyle olurum. Ve keske aseksüel olsaydım
Ben aseksüelim bu arada
😄
Ben de biseksüelim desem. Profilindeki yakışıklı çok hoş 🙈
O benim hşt
Kanka olmadıki ama bu ahahahah :D hani bana :(