- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir toplum ki erkek cinsellik adına ne yaparsa yapsın, elinin kiri deyip normalize edilirken kadın bunu yaptığında tukaka oluyor.
Cinselliği özgürce yaşamak konusunda erkekle kadını ayırmıyorum. İki taraf da aynı özgürlükte cinselliği yaşayabilmelidir. Para karşılığı seks yapma onursuzluğunu savunmuyorum ama erkeğin cinsel yanı köpürtülüp kadının cinsel yanı bastırılarak bir yere varılamaz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben yıllardır evliyim insan olması önemli beni sevmesi önemli benimde onu sevmem önemli olan şey heee diyeceksin aranızda hiç sorun olmadı mı abi diye oldu tabiki daha önce hep yazdım bakire değilsen seni isteyen kabul eden seven bir erkek karşına çıksa bile geçmişi sil sosyal medya tel hattı mail hatta eskilerin ile ortak arkadaşa varana kadar yok et eşim ile bu yüzden sorun yaşadım ben eskini sil yarın bir gün eski sevgilim mesaj atar tel açar canımız sıkılmasın demiştim beni dinlemedi ve eskisi mesaj attı sırf bu yüzden çok kavga etmişizdir aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım ama özel yazışma yapmamam
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Eşim bakireydi fakat anal ve oral seks yaşamış birisiydi... Bakire sayılmaz yine de ama vajinal ilişki yaşamış olsaydı da evlenirdim elbette...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. her önüne gelenle tercihsiz fütürsuzca ilişki yaşamış bir kadın ile evlilik hayali ile aldatılan kadının durumu aynı değildir. bakış açım da farklı olur her ikisine
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden sorun özellikle erkeklere? Birtek onların mı seçme hakkı var? Kadınlar zaten erkekler için bakire kalmalı kafasında olan bir kadıncık daha acıyorum.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Kimsekimswnin cetelesini tutmaz kisinin kendi ozel hayqti ki partnerin icin seni tanidiktan sonraki hayatin ilgilendirir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna şimdi herkes kesinlikle olmaz der ama aşk sevmek denen bir şey var. Bazen sevince hiç bir şey sorgulamiyorsun.
Ayrıca bir kadın güçlüyse kendi ayakları üzerinde duruyorsa bu kadın da sorgulanmaz ve evliliğe yol alinir11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca şöyle bir durum var Hadi bir kere tecavüze uğradın olmaman gereken yerde bulundun bir şeyler yaşadın Ama sen o olaydan sonra da ısrarla olmaman gereken yerlerde bulunup defaatle tecavüze uğruyorsan kusura bakma bu bir zeka sorunudur o sebeple böyle zeka sorunu olan insanlarla zaten hiç kimse evlenmez O da gelir Döşer gider döşenmeyi de hak ediyordur o kişi
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuya cinsiyetçi yaklaşmıyorum. Nikahsız seks kadın için de, erkek için de serbest olmalı.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karşılıklı sevgi ve değer verme varsa neden olmasın ki...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılben gercekten seviyorsam olabilir ama diger turlu ancak fb olur benim için
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar
Ben bakirim bakire isterim açıkçası00 Yorumlaaşk olursa her şey mümkün tabi karşılıklı olmak kaydıyla. aksi halde evlenmem öyle biriyle...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabi ki başkasının girip çıktığı yerden çocuğumu dünyaya getirmem
00 Yorumla
+1 yılDefalarca tecrübe etmiş kadınla ciddi bir ilişki içine bile girmem evlenmek şöyle dursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Bakire veya değil genel olarak evlilik fikrine karşıyım.
00 Yorumla
+1 yılHayır, bakir olmayanla işim olmaz.
30 YorumlaEvlenmek isteyen var fakat kabul etmiyorum
22 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbenden öncesi beni ilgilendirmez
haddim değil10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılEvet evlenirim neden evlenmiyim
00 Yorumla
+1 yılevlendim ben cok mutluyum
00 YorumlaGeçmişi takmamak gerekv
00 Yorumla
+1 yılBirazcık tecrübe olabilir ya
00 Yorumla
+1 yıltecrube etmeyen kaldı mı artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. En azından tecrübe etmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılGüzelsen koca bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır denk biri istiyorum
119 Yorumla- +1 yıl
Denk derken
Cevap sahibi+1 yılTecrübe etmemiş biriyim
- +1 yıl
Sence tecrübe etmeyen erkek var mıdır
Cevap sahibi+1 yılElbet vardır
- +1 yıl
Nerden bileceksin
Cevap sahibi+1 yılİlla şüpheye sokacaksın he
Cevap sahibi+1 yılBen güvenirim eşime ki zaten anlaşılır illa ki
- +1 yıl
Sadece sohbet ediyoruz, hani kadınların bekaretini anlamak mümkün ama erkeklerin mümkün değil
Cevap sahibi+1 yılAllah yalan söyleyen erkekten uzak etsin ne diyeyim
- +1 yıl
Erkeklerin % 99,99'u yalan söylüyor
Cevap sahibi+1 yılNiyet ettim yüzde birini bulmaya 😄
- +1 yıl
O zaman evlenemezsin
Cevap sahibi+1 yılDüğünüme çağırayım seni 🌷
- +1 yıl
Umarım istediğin gibi biri ile evlenirsin
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim mutlu ettim
Cevap sahibi+1 yılEttin*
Cevap sahibi+1 yılDaha daha iyisi sana nasip olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🌠
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire olmayanı şu an istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlenmem ben acemiyim belki beğenmeyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDenedim arkadaşıma devrettim o evlendi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır evlenmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire tercih ederim
018 Yorumla- +1 yıl
Peki sen bakir misin
- +1 yıl
@eLzaa123 bu zihniyete sahip kişiler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum, kadın ve erkek fark etmiyor
- +1 yıl
@kralkobrax21 erkeğin bakireliği ile kadınki ayrı şeyler. cinsiyet eşitliği sacmalıktır
- +1 yıl
@SSvermiştim ben de neden sadece kadınlar bakire olmak zorunda onu anlamıyorum
- +1 yıl
@kralkobrax21 biraz bilinç altını, iç güdülerini yokla "gecmisinde 10 kişinin altina yatmıs bi kadını" çocuklarinin anası yapar mısın?
- +1 yıl
@SSvermiştim peki kadın neden onlarca kadınla birlikte olan birini tercih etsin
- +1 yıl
@SSvermiştim işte bilinç altınızın dışa vurumu bu namusu sadece kadına özgü bir şey zannetmeniz
- +1 yıl
@SSvermiştim bir durumu anlatırken bile aşağılıyırsunuz, ne demek altına yatmak
- +1 yıl
@SSvermiştim sizin bu anlayışınıza göre boşanmış ya da eşleri ölmüş kadınlar evlenemez
- +1 yıl
@kralkobrax21 kadınlar farklı sekilde kategorize edilir erkekler farklı şekilde. sen feministlerin manupilasyonuna maruz kalmışsin. hayatın kurallarıni bilmiyosun. kadının hayattaki rolü farklı erkegin hayattaki rolu farklıdir. kadınlar erkekleri sahip oldukları güce göre katagorize eder. güç = "zeka, fiziksel güc, statü, para" kadınlar bunlara bakar. ayrıca bana sorduğum sorunun cevabıni vermedin. emin ol çoğu kadın farki bi erkeğin tek aşkı olmaktansa guclu bi kralın hareminde yaşamayı tercih eder.
- +1 yıl
farki değil fakir*
- +1 yıl
sence o dullarla evlenen erkekler 20lik citırlara ulaşabilse, dul bi kadınla evlenir mi? biraz mantıkli düsün.
- +1 yıl
@SSvermiştim ben dinci ve yobaz zihniyete sahip kişilerden nefret ediyorum
- +1 yıl
@SSvermiştim erkekliğin kadını aşağılamak olduğunu zannediyorsunuz
- +1 yıl
@SSvermiştim unutma annen ve kız kardeşlerin de kadın
- +1 yıl
@SSvermiştim senin gibi yobaz zihniyete sahip biri ile sohbet etmeye değmez
- +1 yıl
@kralkobrax21 dinci değilim. kadını da aşağılamıyorum. gerçekleri söylemek suç mu? kadınların doğasını bilmiyosun burada boş boş yok dincisin yok yobazsın diyosun. 10 kişinin altına yatan kadınla bebeğine annelik yapan kadın bir degil bunu anlatmaya çalışıyorum. ama siz g4vat olduğunuz için k3vaselerle evlenmeye meraklısıniz. "bakirelik namus" kadının hayatındaki en önemli şey. erkek için önemli olan özellik de güçtür. erkek gücünü koruması lazim. 40 yasinda zengin bi adama "aşık oldum çok karizma" derler ama 40 yasindaki fakir bi adama dayı derler.
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlimisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim
00 Yorumla
+1 yılevet neden olmasın
00 YorumlaEvet neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılSohbet sevmiyoruz sanırım
00 Yorumla
+1 yılbozuk musun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu konuda yaş onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet evlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Hayirrr