Ben evlenmem diyince çok tepki alıyorum. Neymiş efendim her şeyi yapıp bakire istemeye hakkım yokmuş. Geçen 8-10 kişilik arkadaş grubunda soruldu cevapladım hayatımın lincini yedim. Hani fikir özgürlüğü vardı? Hakaret etmiyorum bu bir tespit! Kimseyle eşit değilim ben mükemmelim siz değilsiniz, ben isterim siz istemeyin. Kadın da en önemli şey sadakattir bekareti yoksa niye evleneyim ki? Kadınlar 25 ' ten sonra çirkinleşiyor erkekler 25'ten sonra değerleniyor. Bana bir şeyler veremiyorsa neden onunla olmaya devam edeyim? Param bitince de o beni terk edebilir bunu anlarım. ( Ama bende para bitmez azalır ) kısacası bekareti olmayan biriyle Evlenmem sürekli di caprio gibi değiştiririm 👇 görüşlerinizi bekliyorum
Karşına bakire olup gö*tten vermediği, ağzına almadığı, elletmediği kalmayan ama sana gelince kutsal bakire rolünü iyi oynayacak biri çıkacağına çok eminim canım, onlardan çok var sana da denk gelsin inşallah. :D
@Slalombebeğim O kanı görünce kızı el değmemiş kutsal bakire sananlara acıyorum sadece. Bekaret kandan çok daha fazlası. :D Daha az önce bir soruda gördüm, kız sevgilisiyle her haltı yemiş ama bakireymiş bozmamış öyle yazmış. :D
@Curiosus 😂 ağla. Bakire birinin dediğin gibi olma ihtimali yarı yarıya, bakire olmayanın dediğin gibi olma ihtimali ise kesin. Kimin ne olduğunu anlayacak kadar geçmişimiz var aptal değiliz, kendinizi avutmayın.
Ooo bunun gibiler farkı anlayamaz bile. Kan varsa sorun yoktur. Ama kızın arkasına girmeyen kalmamıştır. Çoğu zenciye bile veriyor ama sözde bakireyim diye dolanıyor. 😂
Sadece kendini kandırıyorsun zavallım benim. :D Ben bakire olmayıp hayatında sadece bir kişi olmuş, ayrıldıktan sonra kimseyle bir şey yapmamışları da çok gördüm, bakire olup yemediği bo*k kalmayanı da. :D Aaa tabi sana göre kan yok ya o yüzden bakire olan ve gö*tten vermediği kalmayan daha masum tabi. :D
Sen kendini avutuyorsun tatlım aç kutsal kitabına bak orada bile temize temiz kirliye kirli yakışır yazıyor. Sen kirlenmiş pisliğin birisin o yüzden sana da öylesi denk gelecek ilahi adalet olarak. :D
😂 bakire olmayıp sadece 1 kişiyle olmuş hemen evleneyim hahaha... Bakireler anal yapıyor hemen bakire olmayanla evlenmeliyiz hahaha... Mantığa bak. Bakirenin düzgünü yok çünkü hatta bakire olmayan daha kötü diyeceksiniz resmen. En kötü ihtimal evlenmem çapkınlığa devam ederim bakire olmayan biriyle evleneceğime. 😂
Hayır herhangi bir tecrübesi olmayan bir erkekle bir şey yaşayacağımı zannetmiyorum açıkçası çok zor yani tecrübe sahibi olması daha çekici geliyor bana niye bilmiyorum mesela şu zamana kadar ilgi duyduğum erkeklerin hiçbir tanesi bile tecrübesiz değildi tecrübesiz erkekler beni itiyor sebepsiz şekilde
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkekler tecrübeli oldukça, kadınlar da masum oldukça daha değerlenir diye düşünüyorum. Bence herkes sizin gibi hissediyor ama kabul edemiyorlar 👏👏👏
😂 hala ağlıyor musun sen? Hayır yani evlenmek isteyen sizlersiniz biz erkekler değil, biz çapkınlığa devam ederiz, yaş aldıkça taliplerimiz artıyor. En kötü ihtimal bu