Ben evlenmem diyince çok tepki alıyorum. Neymiş efendim her şeyi yapıp bakire istemeye hakkım yokmuş. Geçen 8-10 kişilik arkadaş grubunda soruldu cevapladım hayatımın lincini yedim. Hani fikir özgürlüğü vardı? Hakaret etmiyorum bu bir tespit! Kimseyle eşit değilim ben mükemmelim siz değilsiniz, ben isterim siz istemeyin. Kadın da en önemli şey sadakattir bekareti yoksa niye evleneyim ki? Kadınlar 25 ' ten sonra çirkinleşiyor erkekler 25'ten sonra değerleniyor. Bana bir şeyler veremiyorsa neden onunla olmaya devam edeyim? Param bitince de o beni terk edebilir bunu anlarım. ( Ama bende para bitmez azalır ) kısacası bekareti olmayan biriyle Evlenmem sürekli di caprio gibi değiştiririm görüşlerinizi bekliyorum
Değişikmiş sizin, evlilik bir yatırım değildir. Yatırım gözü ile bakarsanız zarar edersiniz..
Ben bakireyim, muhafazakar biriyim ve benim için bekaret zina edilmeden oldu ise sorun olmaz. Zina etmiş Biri ile olmak istemem, bakir olmaması önemli değil. Mühim olan haram ve helal nedir bilip hayatını buna göre şekillendirmesi benim için.
Bakirelik beyinde olmalı sahte kızlık zarları kızlık zarı diktirmek bunlar olan şeyler şimdi kızlık zarını dikti diye hala bakiremi olmuş olacak ya da sahte kızlık zarı aldığı için önemli olan evlendikten sonraki bakirelik yani size ihanet etmemesi bence bakire olup olmamasından daha önemli evlendikten sonra aldatilmamak bence herşeyden daha önemli sen her haltı ye sonra bakire hatun bulup evleneceğim hayalleri kur maalesef ilk önce beyninde bitecek eşin evde çocuklarla ilgilenecek sen otel odalarında alem yapacaksın sen yaparsan o kadında yaparsa bir bok demeye hakkın yok ben böyle düşünüyorum evindeki kadını cinsel olarak arzulayacaksin cinsel olarak arzulamiyoraan zaten boşan en sağlıklısı bu ayni evi paylaşan erkek arkadaş gibi olursun sonra karı koca değil bence
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
bakirelik nasıl beyinde olsun puhahaha beta erkek seni
Yaptığım yorumu anlamamissin Anlasaydın bunları yazmama gerek kalmazdı tekrar tekrar okumanı tavsiye ediyorum ve anlamani ilk yorumu bir defa değil anlayana kadar oku o zaman belki anlarsın bakireligin neden beyinde bittiğini fakat anlayarak oku başka tavsiyede bulunmayacagim. sana zamanı gelecek bakireligin aslında bir kadının beyninde olmasi gerektiğini anlayacaksın
Benim görüşümde iğrenç bir şey yok ayrıca saygısızlıkta yok ben olan şeyi söylüyorum. Eğer bakir değilsen böyle bir şey de istemen çok saçma yani sen bakir olsan anlarım ama değilsen böyle bir şey istemen saçma ve evlilik anlayışın da yanlış evlilik bu değil.