Bakir olmayan bir erkekle evlenebilirim ama bakire bir kızla birlikte olmuş, yani birinin ilkini yaşatan bir erkekle evlenmem. Siz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılGirenin çıkanın kişiye özel ve kişiye ait karar olduğunu bir gün herkes öğrenecek. Kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez.
010 Yorumla
Soran+1 yılKişisel alanı olarak elbette ilgilenmem. Ama başkasının ilki olan bi erkek benim adamım olamaz. Bu da benim tercihim.
- +1 yıl
Bu da bizzat seni ilgilendiren bir durum. İnsanlığa değil de cinsel aktiviteye göre insan seçerek mutlu olursun umarım. Cinsel ilişkiye çok fazla anlam ve önem veriliyor çok gereksiz...
- +1 yıl
Hehe hepiniz böyle diyorsunuz ama hepiniz bakire dar vajina istiyorsunuz kirli kadın ve erkek birbirine yamansın zaten sen de haklısın
- +1 yıl
Bak tanımadan bilmeden bana itham etme yaptığın yanlış şey. Sana da varoşlarla takılmamano tavsiye ederim. Zihniyetin iğrenç tam köylü gibi konuşuyorsun.
- +1 yıl
Senin de annen bir zamanlar köylüydğ ya o da mı varoştu yani dengesiz herif seninle beraber olan kadından hayır mı gelir.
- +1 yıl
Benim ailemde hiç köylü yok senin gibi ağzı b*k kokan biri de yok. Sen böyle şeylere takılırken biz hayatımızı yaşıyoruz senin gibi kekolardan hayır gelmiyor asıl evde mutfak robotundan başka bişeye yaramıyorsunuz.
- +1 yıl
Bu arada varoşlarla takılma demişsin her gün başkasının altına yatanla olana ne deniyor istersen onu da bir araştır.
Ben sizin gerçek yüzünüzü yazdım. Karısı bakire olmayan kişilerle de konuştum öyle iştahlı istiyorlar ki bakireyi neyse hadi by😂👐 - +1 yıl
Sen varsın işte midesiz ya da miden alınmış. Beni kendi pisliğin ile karıştırma midesi çöplük herif.
- +1 yıl
Çingene gibi uzatma işte yeter b*k kokuyor işte ağzın. Mutfak robotu olmak için elindeki tek şeyin bekaretin. G*tünüz otoyol gibi oluyor bakireyim diye geziyorsunuz mk
- +1 yıl
Hımmm bugün modum yüksek çok şükür şu yazdıklarının hiç biri bende yok bu yüzden rahatça ağzının payını aldın ya benden iyi günler size 😂👐
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Bak cok mantikli konustun harbiden. Evet can yakmis biriyle evlenmemek en dogrusu helal olsun sana. Bende onemsemiyorum hic bunu, cinsellik yasayan guven verirken yasamamis biri her halti yiyebilir zamanla
15 Yorumla
Soran+1 yılYa can yakmaktan ziyade o benim ilkim olsun istiyorum. Yani ona buna ilki yaşatmış gelmiş bana e benim farkım ne. Ben öyle düşünüyorum. Can yakmaktan değil. Çünkü taraflar arasında iradeli yaşanmış bir şey niye kızın canının yanmasını o erkeği mesul tutayım.
- +1 yıl
Tutarsin cunku cogu kiz ilkini sevip evlenmeyi dusundugu erkekle yasiyor. Erkek seksten sonra ortada birakiyor bu can yakmadir. Bicok kiz bekaretini kaybettigi icin buyuk bedeller oduyor daha sonra. Anlik bi zevk jcin bu vebale girmem ben girmedim. Ama sende haklisin o baska, umarim kafana gore biri cikar ilkin olur. Ama sana tavsiyem kimseye saklama kendini. Kimse temiz olmayi masumiyeti haketmiyor bunu sayisiz kez gordum. Sadece sen hayal kirikligi yasiyosun o zaman, degmezmis diyosun.
Soran+1 yılTeşekkür ederimm. Ya ben yine de dikkat edeyim de.
- +1 yıl
Hayir dikkat et tabi. Ben bekaretini ver birine demiyorum o senin bilecegin sey. Ama mesela bigun biriyle sevismek istersin, biseyler yasarsin. Sonra karsina biri cikar ciddi dusunursun sakin durust olmak adina anlatma yasadiklarini. Oda biseyler yasamistir zaten ama sen anlatinca basta sorun degil der ama anlattigina pisman ed3r. Bu konuda guvenme erkeklere.
Sana mutluluklar mantikli kiz.
Soran+1 yılHaklısınız gerçekten. Eğer öyle bir şey yaşarsam yaşayayım söylemeyeceğim. Size de mutluluklar dilerim
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılO nasıl olacak her türlü bakır değil erkek
Ben bakirim bakire kadın isterim ilklerimizi birlikte yaşamak icin14 Yorumla
Soran+1 yılBakire olup olmaması umurumda değil başkasına ilki yaşatmasın yeterli
- +1 yıl
Bakır olmayan erke mutlaka birine ilki yaşatır bir kere bakire olmayan kadınla birlikte olduysa daha tazesini ister onuda bulur çeker yani sonra yapar
Soran+1 yılHayır ya herkes öyle değil. Hatta bazı erkekler bakire olmayan kızla yatıyor özellikle.
- +1 yıl
Onlar da bakire kızlara guvenmiyor yarın bir gün başına kakarsa ve evlenirsek korkusu var o ondan oluyor ama illaki kullanacağı ve başını agritmayacak bakire bulduğunda asla kaçırmaz emin ol
Evlenirim tabi ki çünkü bende bakirim
Kalbimi seven kişi ile sadece cinsellik düşünürüm ve planımda öyle sadece evlenince yapmak istiyorum13 Yorumla
Soran+1 yılBir kadın nasıl anlayacak peki?
Ben de Müslüman olmayan bir kizla evlenirim, bakir bakire olması önemli değil. Senin dini ideolojin nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yılBen önemsemiyorum dinimi. Ailem müslüman ve bu yaşıma kadar ateist mi olmadım, agnostik mi olmadım, apateist mi olmadım... En son apateisttim sonra amaan bunları düşünemem dedim. Şu an Müslümanım galiba. Ona göre yaşamasam da.
- +1 yıl
Ben de agnostik bir düşüncedeyim. Ona göre yasamaniz da söz konusu veya önem arzetmez. Sadece karsidakine saygi duyup onu hayatiniza dahil dtseniz bilr büyük saygi kazanirsiniz bence. Çoğu Müslüman kendi sebeplerince kabul etmiyorlar bunu, ve çok enteresandir ki bunu da hiç sormuyorlar çünkü müslüman bir ülkede aile yapısının onlara bu görüşü ve toplum dayatmasindan dolayi herkesin aynı görüşte olabileceğini düşünüyorlar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirinin bakir olup olmadığını anlayamazsın. Herkes yalan söylüyor.
43 Yorumla
Soran+1 yılPsikolojik şeylerle öğrenebiliriz.
Cevap sahibi+1 yılBakır olmayanlar tiplerinde masumluk gidiyor. öyle anlayabilirsin
Cevap sahibi+1 yılBuradakiler kadın konusu olunca namus bekçisi kesiliyor. Kendilerine her şey serbest
+1 yılBakireyim. Bizim erkekler kaliteli seks yapabiliyor mu asıl merak ettiğim bu
01 Yorumla
Soran+1 yılYapanlar var
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmaması avantaj. Libidosunu tutamaycak kadar istekli olmalı
028 Yorumla- +1 yıl
Tutunca daha istekli olur bu konu da bilgisizsin sanırım
- +1 yıl
@Elmayanak01 hayır eşimle evlendiğimde bakireydi. bakirelerin isteksiz çıkma ihtimali var. nitekim çıktı. ama bakire olmayanın isteksiz çıkma ihtimali yok
- +1 yıl
Sana öylesi denk gelmiş şansına küs belki de sen Seksi sevdiremedin.
- +1 yıl
@Elmayanak01 yaklaşımın doğru, bazen erkekler sevişmeyi bilmiyor. ama ben evlenmeden önce başka kızlara seksi sevdirdiğim için kendimden eminim
- +1 yıl
Belki eşinin kadınlığı ailesi tarafından bastırıldı bu yüzden açığa çıkmadı bir çok neden olabilir
- +1 yıl
@Elmayanak01 evet ailesi tarafından bastırılmış ve yıllarca açığa çıkaramıyorum. napsam olmuyor
- +1 yıl
Haaa hâlâ evli misin onunla?
- +1 yıl
@Elmayanak01 evettt
- +1 yıl
Beni de bastırmaya çalıştı annem ama karşı çıkıyorum cesaretim olsa sevişirim ama erkeklere de güvenemiyorum
- +1 yıl
@Elmayanak01 karşı çık ve seviş. güvenilir erkek bul. erkek salça olur diye mi güvenmiyosun
- +1 yıl
Evett bir de kolay hoşlanmıyorum bir erkeğe bu sadece 3 kere oldu hepsi de evliydi sorun orada
- +1 yıl
@Elmayanak01 evli erkekler güvenilir. evlilerle sevişmek güzel olur ama sevişmeliydin
- +1 yıl
Yine sevişirim ama mezhebi şafiydi inanılmaz bir karizması vardı hiç kürt demezdim var yaa öyle tatlı bir adamdı
- +1 yıl
@Elmayanak01 irtibatta mısın onunla hala
- +1 yıl
Maalesef değilim olmayı çok isterdim ama.
- +1 yıl
@Elmayanak01 yaşın doğru mu peki
- +1 yıl
Evett senin?
- +1 yıl
@Elmayanak01 doğru benim de. Okuyo musun çalışıyo musun peki
- +1 yıl
Üniversite okumadım. Aklımda yazılım yapma var merakım fazla algoritmik zekam var. 1 tane daha iş var ama ondan emin değilim
- +1 yıl
@Elmayanak01 algortimik zeka çok aşık olunası yaa 😍😍 diğer iş ne
- +1 yıl
Masaj sertifikası lazım diğer iş için
- +1 yıl
@Elmayanak01 bi sn yaa. İyi mi biliyosun masajı? Of ne güzel bi yetenek
- +1 yıl
Evett çok güzel yaptığımı söylerler iyileşiyor ovaladığım alanlar.
- +1 yıl
@Elmayanak01 şanslılardan olmak isterdim. Ne şanslı insanlar var bee
- +1 yıl
Erkeklere yaparsam şanslı olurlar mı?
- +1 yıl
@Elmayanak01 offf hem de ne şans
Soran+1 yıl@Elmayanak01 seviş ama s3ks yapma. O zaman kötü olur. Sevişince bağlanmıyorsun emin ol
- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim fikrin için 😊
+1 yılEvet evlenirim eger ciddi bir ilişki düşünen varsa
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim ne var ki bunda. Yobaz olmamak lazım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kendim bakir olduğum için eşimin de öyle olmasını isterim ama bu işler nasip yani belli de olmaz 😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evlenirim anlaştığım kişi olursan önemli değil
00 Yorumla Bakirsem bakireyle değilsem bakire olmayan biriyle evlenirim
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeki hiç sevgilisi olmamış bakir bir erkekle evlenir misin
05 Yorumla
Soran+1 yılYok evlenmem büyük ihtimalle. Büyük konusmak istemem. Kişiye bağlı biraz.
Cevap sahibi+1 yılNeden ya ne güzel işte eğer senin de hiç olmadıysa birbirinizin ilki ilk aşkı olacaksınız bundan güzel şey mi var hangi kadın hangi erkek istemez ki eşinin ilki ilk aşkı olmayı
Soran+1 yılYa bilmiyorum bana çok çekici gelmiyor.
Cevap sahibi+1 yılHmm anladım
Cevap sahibi+1 yılİlla tecrübeli olacak diyosun
+1 yılben hepsiylen evlenirim yeterki kalpler bir olsun yemişim vajınayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen acik görüşlü bir erkeğim bunu takılacak biri degilim istediğiyle olsun ya da olabilir bilgim dshilinde
00 Yorumla
+1 yılevlenirsin , bulsan evlenecek birini :)
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik desen var, bıcır bıcır kızım, nerede nasıl davranacağımı da bilirim o yüzden aramıyorum zaten karsıma çıkar acelem yok
- +1 yıl
Nasıl anlayacaksın :) zükünde numaratör yoktur adamın. yaptım da demez
Soran+1 yılAhahaha ya ben kumpas kurar öğrenirim çok kolay emin ol
- +1 yıl
:) güvenme kendine
- Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için kişilik huy önemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılFarkketmez benim için
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbakir biri olarak bakire biriyle evlenmek isterim.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seviyorsam gerisi teferruat
00 Yorumla
+1 yılevlenirim neden evlenmiyim? çok saçma yaa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok fazla birlikteliği olan biriyle evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlendik bile )))
112 Yorumla
Soran+1 yılE yaşınız 36-45 arası. İlla ki yaşamışsınızdır. O yüzden sıkıntı yok ki.
Cevap sahibi+1 yılYani bakire değildim ve evlendim manasında dedim.
- +1 yıl
Kocanın koynundayken ilk o anın gelmiyormu aklına merak ettim
Soran+1 yılAnladııım. İşte böyle şeyleri önemsemeyen adamlar da var öylesine denk gelmişsin.
Soran+1 yıl@ıssızadam65 ne münasebet ya. Niye kadının aklına gelsin o kişi. Kimseye laf etmeyin. Kendi hayatınıza bakın
- +1 yıl
Kabul eden erkek yarın fantezi olarak sana en yakın arkadaşını getiricek buna hazır ol.
Cevap sahibi+1 yılBenim en yakın arkadaşımı mı
- +1 yıl
Senin değil onun
Soran+1 yıl@ıssızadam65 ayy ne bu zihniyet ya. Bakire birisiyle evlenmemesi için fantezi mi duyması gerekiyor. Allahtan senin gibi insanları anca böyle sitelerde görüyorum. Iyyy zihniyetine tüküreyim
- +1 yıl
Sana ağır gelir benim gibi insanlar biz başkasının girip çıktığı yere girip çıkmayız👌
Cevap sahibi+1 yılHadi canım, gerçekten mi?
- +1 yıl
Aynen knkss
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşüncenin saçmalığı.
02 Yorumla
Soran+1 yılSana göre. Benim evleneceğim adamın kimseye ilki yaşatmaması lazım yoksa olmaz net
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim mühim bir durum değil (bakirim)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Niye ne farkediyorki bakireyle yaptıysa
04 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü başkasının ilki olan benim ilkim olamaz.
Soran+1 yılÖyle valla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlkim olmasi gerekir, sen bakire misin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakireyim ama sevgilimin bakir olup olmamasına takılmıyorum. Sadece başkasına ilki yaşatmasın yeter
Cevap sahibi+1 yılSevdim, nerdensin sen
+1 yılHayır
03 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek için bu şart mı
Soran+1 yılValla ben bakir olup olmamasına takılmıyorum sadece benim ilkim olsun başkasının ilkini yaşattıysa benim evleneceğim adam olamaz o kişi
- +1 yıl
Yaş kaç senin
+1 yılNerden anliycaksin
02 Yorumla
Soran+1 yılTest edicem.
- +1 yıl
Anlayamazsin
- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılHayir
00 Yorumla
+1 yılEvkeniriz ya
00 Yorumlasağlam racon :D
00 YorumlaEvlenirim.
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet takıntım yok
00 Yorumla Umrumda degil
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim neden olmasinki
00 Yorumla
+1 yılPeki sen bakiremisin
00 YorumlaEvlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen oylemisin
02 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim
Cevap sahibi+1 yılBende öyleyim yaş kaç