dürüst olun bakire değilim ve bunu kimse bilmiyor üniversite yıllarında böyle birsey basima geldi Şu an 24 yasindayim yuksek lisans yaptim herkes hanim hanımciksın evlen falan diyor ama kendimden cok utaniyorum ailemde evlen diyor siz bakire olmayan birini alir misiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbak kardeşim bu ben evlenmezdim benim kendimce sebeplerim var bakire ve bişey yaşamamış kız istemek için başta da sahiplenme ama bu benim bakire olmayanla evlenene de çıkmaz mı? çıkar. sakın ola o yorumlardakilerin diktir, söyleme yorumlarını dinleme yalan üzerine iş yapılmaz bu kendine de karşında ki adama da saygısızlık ve hak yemek olur, nasıl mı? şöyle düşün herkesin bir şeyler isteme kriterlere sahip olma hakkı var adam belki bakire olmayan birini istemiyo ama sen onu bundan habersiz bırakarak onun karar verme hakkını ve özgür iradesini elinden almış oluyorsun ve aynısı erkek içinde geçerli aslında belki sende geçmişinde biriyle yatmış erkek istemeyebilirsin ve o sana bunu söylemediği için senin karar verme hakkın ve özgür iradene el koymuş olacak ve bu durumda kişiler bir yalanın üstüne kurulu bir ilişki yaşayacak düşünsene geri kalan birlikte geçecek hayatınız bir yalan üzerine olacak (çünkü eğer ki o yalanı bilseydi veya bilseydin seni istemezdi veya onu istemezdin) ve 2 tarafta kendilerine uygun birini bulma hakkından men edilmiş olacak sen seni böyle kabul eden biriyle birlikte olmaktan o ise kendi istediği şartlara uyan biriyle birlikte olma hakkından.
kaldı ki inancın var mı bilmiyorum ama bu olay kul hakkına girer ve kul hakkının da affı yoktur karşı tarafın olayı bilmeden vereceği helallik yalancı şahitliğe girdiği için hem geçersiz olacak hemde cezası katlanacak çünkü birde Allahı kandırmaya çalışmış sayılacaksın öyle bir helallik isteme durumunda, o yüzden ne olursa olsun söyle ve eğer senin için önemi varsa karşı tarafa da geçmişini sor, sakın diktirme gibi bişey yapıp ta yalana kandırmaya bulaşma düşünsene kalan ömrünüzü böyle bişeyin üstüne mi kuracaksın yazık değil mi? seni öyle seven öyle sever zaten ama sevmeyen de olursa 2 niz de özgür olursunuz sen seni kabul etmeyen birinden o da kendi istediği ama sende olmayan bişey den.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sorun çok göreceli bir soru bence insandan insana farkeder ve bu tür sorulara direk tepki veririm ama açıklamanı okuyunca tepki vermedim. Başta cevabımı vereyim evlenmem. Çünkü ben bakirim ve bakire kız isterim. Üni'de neden öyle bir ilişkin oldu onu da merak ettim. Bir anda mı istedin, planlı mıydı?
04 Yorumla
Soran+1 yılistemedim zorla calistigim yerin sahibi yapti yani okuyordum. ben unide hem ailem yoksuldu yetmiyordu calismak zorunda kaldim ama tehdit edildim ve bir tek kisi oldu
Cevap sahibi+1 yılYorumumu yazdıktan sonra diğer yorumlardan okudum bunu. Peki yaşadığın il dışında ki ünite niye gittin ailenin durumu da kötüyken?
Soran+1 yılayni değil hemen yanimizdaki il di yaklasik 2 saatlik bi yol. mesafesi var oldugum. sehirde uni yok
Cevap sahibi+1 yılOlduğum şehirde üni yok derken? Artık her ilde üni var. Üni mi yok yoksa okuduğun bölüm mü yoktu?
- Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılBakir olmayan birinin bakire birini isteme hakkı yoktur bence. Yani erkek yaşarsa yaşasın kadın yaşayamasın bunu diye bir durum olamaz. Evet ben evlenirdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu bekareti sadece zardan ibaret sananlar var. karı başkasının altına yatmış onu sevmiş sevişmiş bir şeylerini paylaşmış o adama hem duygusal hem fiziksel olarak bağlanmış. buradaki mallar da hala evlilik zardan ibaret değil diyor 😂
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsanki o zarı eliyle kendisi bozuuor bu kadar basit sanki. o adamla aralarında neler yaşandığına ise göz yumuluyor
Cevap sahibi+1 yıl"evlilik zardan ibaret degil" diyenlereydi bu lafim. çünkü bekaret de zardan ibaret değil
Cevap sahibi+1 yılinsanın "bekaretini kaybetmesi" demek "sadece zarı gitmiş" demek değil
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
58Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen önem vermem bu konuya. Kendim bakir miyim ki kadında bekaret arayım?
10 Yorumla Bırak böyle bomboş dertleri. Yüksek lisans yapıp bir mağara ayısı seni istemez diye mi korkuyorsun? Önemsiz şeyler bunlar seni sen olduğun gibi kabul edemeyen hıyarlara zaten yol ver mutlu olamazsın.
Ayrıca evet evlendim. Bekaret zerre önemsediğim bir konu değil. Ben de o da evlenmeden önce birey olarak kendi hayatlarımızı yaşıyorduk napacaktık sinek gibi evin duvarında mı bekleseydik?50 YorumlaÜç günlük dünyada insanlar ne büyük hatalar yapıyor.
Doğruluk, merhamet, vicdan ve dürüstlük varsa kadının veya erkeğin anlık gafletlerine bakmam.00 Yorumla
+1 yılBakire olmayan biriyle evlenirim ama kendini vajinasındaki zardan ibaret gören biriyle evlenmem onun hayata bakış açısı o zar kadardır.
12 Yorumla
Soran+1 yılevet bende oyle dusunuyorum ama cevrem oyle dusunmuyor
- +1 yıl
herkesin aynı düşündüğü tek dünya robotların dünyasıdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık kimse bakire değil oral veya anal sürtünme yoluyla cinselik yaşayan var o yüzden takma kafana evleneceğin kişiye söyleyebilirsin veya bişey deme zar esnek de
58 Yorumla- +1 yıl
sende yaşadın mı peki bunları
Cevap sahibi+1 yıl@sehzade__sinan anal ve oral itici geliyor normal ilişki istiyorum
- +1 yıl
Yasamadin mi
Cevap sahibi+1 yıl@sehzade__sinan yaşamadım
- +1 yıl
Sürtünme de olmadi mi
Cevap sahibi+1 yıl@sehzade__sinan bu sayılıyor mu 🤣
- +1 yıl
Sayilir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDüşük bir ihtimal de olsa evlenebilirim. Tabi ki de geçmişinden emin olmam lazım bana karşı dürüst olduğu sürece sıkıntı olmaz.
20 Yorumla
+1 yılBende yuksek lisans okudum, yurt disinda calirjsylrum.
Ve almam. Bakirelik evlilik icin onemli.30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBıkmadınız usanmadınız aynı şeyleri sormaktan. 2022 yılındayız yahu ne bakiri bakiresi? 😇🤠
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hiç yapmayan biri isterse bişey diyemem ama yapıp yapıp bakire isteyenleri anlamıyorum
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenilir bence. Sorun yok. Sen de istememişsin üstelik
10 Yorumla
+1 yılBu sitedeki erkeklerin % 90 ı abazaliktan evlenirim der. Gerçekte ise % 90 ı evlenmez. Yaşa ve gör.
70 Yorumla
+1 yılEvlenirim ne olmuş. Evlilik zardan ibaret değil gözümde
10 YorumlaUyumlu bir çift olursak neden olmasın. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil neticede
00 Yorumla
+1 yılSıkama canını derim kendine göre mantıklı birini ilaki bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkumak için mecbur kalmışsın gibi keşke bunları yaşamasaydın, yapmış olsan bile kendi isteğinle yapmış olsaydın.. bence bakirelik önemli bir şey değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenilmez. Aklı her zaman ilk ve önceki skiclerinde kalır.
21 Yorumla
Soran+1 yılbir kere oldu bu zorla istemedim ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılBsşka erkeğin şeyi girmiş zevkten inlemiş bir bayan, kıskancım kabul edemem
111 Yorumla
Soran+1 yılama zorla yapti bana bunu sadece 1 kisi
Soran+1 yılistegim disinda
Cevap sahibi+1 yılTecavüz mü
Soran+1 yılya bana şantaj yaptı okurken universitede bi otelde calisiyordum okulum icin iste bana yanasti falan sadece o ama okulu bitirip yuksek lisans yaptim kimseye birsey diyemedim yasim 24 oldu herkes evlen diyor ağlıyorum caresizce
Cevap sahibi+1 yılYanaştı derken tam birleşme oldu mu olmadı mı
Soran+1 yıloldu ama benle olmazsan seni rezil ederim dedi bana bende birsey diyemedim hem okulumdan olurdum hem rezil olurdum hem ailem mahvolurdu simdi agliyorum yani caresizlikten
Cevap sahibi+1 yılBir defa mı oldu yoksa şantajla devam mı etti
Soran+1 yılyaklasik 4 5 ay falan surdu ama sadece onunla sonra ben ordan bir sekilde kurtuldum farkli bir is buldum ama olan oldu istemedim zorla oldu
Cevap sahibi+1 yılŞimdi gerçeği konuşalım. Bu tecavüz değil. Tamam sevmeden olmuş, zorlamada var belli ama ses çıkarnamışsın. 4 ay önce yapacağını 4 ay sonra yapmışsın. Seni kınamıyorum istemeden yaşamışsın.
Soran+1 yılnasil ses çıkarayım olacaklari soyleyim ailem ogrenirse beni oldurur onuda oldurur ya da katil olurlar ben bunun vebalini odeyemem
Cevap sahibi+1 yılGeçmişi kapatıp geleceğe bakmalısın. Geçmişte yaşadıkların bitti gitti. Hiç yaşanmamış kabul edeceksin. Yoksa kafayı yersin. Sana yapan kişi şimdi ne yapıyor
+1 yılBakire olup olmamasına takılmadım, takılmam. Sadece basit bir ayrıntı. Bir insanın bedenini kullanmış olması onu değersizleştirmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Evlenilir neden evlenilmesin. Herkes bakire mi? Sürekli mi ilişkin oldun yoksa bi hata mıydı
00 Yorumla
+1 yılSamimi bir sevgiye ikna olduktan sonra evet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Geri dönüşü yok artik onun 3 yil geçmiş evlenebildin mi? Buldun mu birini?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bakire degilim. Nisanlanıcam. Milletin sacma gorusleri için diktirdim yani.
08 Yorumla
Soran+1 yıloluyor mu oyle ama sey olmaz ki
Cevap sahibi+1 yılOluyo. Ozel hastaneye git oluyo
Soran+1 yılkan gelmez ama ne care ki
Cevap sahibi+1 yılKan gelmesin herkeste kan gelmiyoki
Cevap sahibi+1 yılBakire değilmiş diyeceklerine kan gelmedi desinler. Kanin bahanesi var herkeste gelmeyebiliyo. Yapısal bişey
- +1 yıl
tek 1 erkekle mi yaptın bi cok erkekle mi
Cevap sahibi+1 yıl@sehzade__sinan erkek arkadaslarımla yaptım. Cıktıgım kişilerle. Simdi erkek arkadasım ciddi düşündüğüm kişi. Nişanşanıcaz. O yüzden diktirdim. O ciddi oldugu için onunla bişey yaşamadık henüz
- +1 yıl
anladım bazı insanlar seks tutkunu oluyorlar bazende netten bulup seks yapanlarda var hiç tanısmadıgın biriyle yaptın mı sadece merakımdan soruyorum
+1 yıl1 erkek mi oldu hayatında
08 Yorumla
Soran+1 yılya ben istemeden biri kizligimi aldi elimden cok utaniyorum
- +1 yıl
sonrasında kaç erkek oldu peki ilişkiye girdiğin
Soran+1 yıl1 kisi o da universitede çalıştığım is yeri sahibiydi sanstaj yaptı zorla bana
- +1 yıl
anladım ne diye şantaj yaptı ki
Soran+1 yılyazdiklarimi okursan yorumları
- +1 yıl
şantajı ne diye yaptı diye sormustum
Soran+1 yılburada calisamazsin falan dmeisti yani bayagi iyi bir para ucret aliyordum ondan ama keske bunları yasamasaydim okulum ugruna ve ailem ugruna kendimi feda ettim
- +1 yıl
sürekli mi yapıyordu metres hayatı gibi
+1 yılÖzellikle bakire olmayanla evlenirim zaten
00 YorumlaSevdikten sonra evlenilir
01 Yorumla
+1 yılbenim bakirim beni hak ediyon mu
10 Yorumla
+1 yılEvlenirim de geçmişine inanmam lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tabiki de evlenirim neden evlenmeyim?
00 Yorumla
+1 yılkadının geçmişine bakmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Kendine değer biçmemiş ise olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabul edecek birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz ve yorum yapan kizlar ciddimisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDiktir bende diktiricem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini biliyorsan neden olmasın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadık biriysen neden olmasın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok yaptığım için o konuda bir beklentim yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirdim. Geçmiş geçmişte kalmiştir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenende var evlenmeyende var
00 Yorumla Neden böyle bir hata yaptın
06 Yorumla
Soran+1 yılben istemden universitede calistigim yerde zorla yaptı bana o kisi
Soran+1 yılo olur mu o kan gelmez ki ordan ne çare
Soran+1 yıltesekkur ederim eger bu gercekse icim rahatladi
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. evet
00 YorumlaHayır, evlenmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlenirim
00 YorumlaBen evlenirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıldert etme
00 Yorumla mumkun degil
00 YorumlaEvlenirim.
00 YorumlaEvlenirim
00 YorumlaEvlenmem iyy
00 Yorumla
+1 yılAsla evlenmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlendim ben
00 YorumlaTabii ki evlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen almam
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 kisi o da zorla yaptı zaten ben istemedim
Cevap sahibi+1 yılBu daha da kötü zorla olmasi ve merak uyandırır nerde oldu nasl oldu nasl engel olmadin ne kadar sürdü hiç mi zevk almadın bunlar yer beynimi
Soran+1 yılbak ben okuyordum unide ailem yoksuldu ve calismam gerekti cunku hem aileme para gönderiyordum hem kendime yetiyordu anca neyse otelde calisiyordum oranin sahibiydi iste benle olmazsan seni rezil ederim atarim falan dedi bende birsey diyemedim yoksa her ihtimali dusundum o kadar pisman oldum ki okulu bıraksaydım keske Şu an yuksek lisans bitirdim ama kendimden nefret ediyorum ailem evlen diyor çevrem cok begeniyor beni ama kaderim kötü
Cevap sahibi+1 yılNeyse Cok derin mevzular hayla aklımda kırk soru var ama sana tavsiyem diktirmek birini kandırmak değildir aşağıdaki görüşlere kanım öyle bı hata yapma evlencegn adamı kandirp bı ömür aynı yastiga baş koyamazsin elbet karşına biri çıkar ona da dürüst olur anlatırsın seviyorsa zaten kabul eder ama sana tavsiyem iş ciddiye binene kadar kimseye anlatma baskalrda senden faydalanmasin
- +1 yıl
Sorun şu ki yine tekrardan başına benzer bir şey gelse ve bu sefer atıyorum evli olsan o zaman ne yapardın, karşı koyabilir miydin? Bundan %100 emin misin?
Cevap sahibi+1 yılDedim ya ben sana yaptgnin affı yok ama bu zamanda herkeste benim gibi düşünmez bu şekilde kabul eden de olur bu kadar takan yok bu zman da ben sadece biraz geri kafayilim o kadar sadece sana demin soyledgm tavsiyemi unutma diktirmek kendini kandırmak olur vicdanın bı omur rahat etmez
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaç defa ve nasıl olduğuna bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlan çok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla almam
05 Yorumla
Soran+1 yılama zorla yaptı bana bunu ben istemedim ki
Cevap sahibi+1 yılOyle seymi olur ki istemissindir sarhosmuydin
Soran+1 yılokursan yorumlari
Soran+1 yılsarhos degildim ben icki sigara kullanmam
Cevap sahibi+1 yılUzuldum ama aklim almiyor ne olursa olsun haklisin ama zor olmaz okulu biraksaydin polise gitseydin keske
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bulursun sorun yapma
00 Yorumla
+1 yılAlmam
05 Yorumla
Soran+1 yılzorla yapti diyorum zorla
- +1 yıl
O zaman iş değişir alırım ama bile isteye yaptiysa almam
- +1 yıl
Zorla yaptıysa polise niye gitmedin
Soran+1 yılya beni tehdit etti ben unide okurken param yetmiyordu ailem yoksuldu calismam lazimdi orada ise girdim otelde sonra oranin sahibiydi eger benimle olmazsan seni rezil ederim aileni mahvederim deyinve birsey diyemedim o kadar pismanim ki keske okulu biraksaydim yüksek lisans yaptim ne care kaderime bak
- +1 yıl
Üzüldüm adına
+1 yılEvet sen
01 Yorumla
Soran+1 yılbende erkeklerin hepsi oyle ama ben istemeden yapti bana biri
+1 yılAsla evlenmem
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi