Arkadaşlar selam erkek arkadaşımla birlikte olmak istedim diye sadece cn. sellik isteyen biri için onca yolu kat edemem dedi ve terk etti. Bir kaç ay sonra yine ekledi özledim falan ama beni seviyor musun diyorum arzuluyorum diyo ya bu adamı napcam beni çok sinir ediyor siz olsaydınız napardınız. Sadece cinsellik için değil benim amacım birlikte bi hayat yaşamak. Buluştuğumuzda nasıl davranmam gerekiyor veya arkadan yapmak istiyor ne yapalım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCidden kendinizi değersizlestirmek için çok çaba harcıyorsunuz
Eğri ağaçtan düzgün baston olmaz bunu kafanıza sokun.
Azıcık gururlu olun. Sizi cinsel obje olarak gören biri için kendinizi kullandirmayin
Allah akıl fikir dağıtırken semsiye mi tuttunuz mk00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOnu kendine bağlamak istiyorsun ama ne kadar onunla yatarsan yat sana duygusal anlamda değil sadece cinsel anlamda bağlanır. Arzular. Arzu da geçici olduğu için yavaş yavaş seninle arası tamamen kopar. Duygusal anlamda baglanmasi gerekiyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama nasıl
- +1 yıl
Cinsellik dışında çok güzel anılarinizin olması gerekiyor. Onu erkek gibi hissettir. Değerli hissettir. Gez onunla bir yerlere git. Zaman geçir.
Soran+1 yılGelmiyor artık çağırdım da
- +1 yıl
O zaman sadece cakmak derdinde. Konuşma.
Merhaba, kendince bir artistlik yapmış, kendisi seks istedigi için simdi gelmeyi deli gibi istiyor, amacı sevgi ya da duygusal bağ değil, doğrudan arkadan istemesi zaten niyetinin gosteegesi
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmayacağım kötü olur mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Aslında çok güzel başlamış sizin ilişkiniz de sonradan başka tarafa doğru eğilmeye başlamış
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben yaptım ya birliktr olalım diye tutturdum yanıma geldi soyundum adam nefret etti
+1 yılBelki evlenir diye verecek gibisin. Yaptığın ile kalırsın...
02 Yorumla
Soran+1 yılBana bağlansın istiyorum ama her sabah ve gece başlıyor şeyini göndermeye
- +1 yıl
Hevesini alınca başka dallara konacaktır
dünyada başkasımı kalmadı :D seni becermek isteyen için üzülüyorsun sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevdiğim evlendiğim kadına dokunmaya kıyamam herşeyi evliliğe bırakırım sabırla güzelleşir her şey artık gerisini siz düşünün
12 Yorumla
Soran+1 yılO da istemedi başta sanırım beğendi kabul etti ama ben işin büyüsünü bozdum atladım çocuğun üstüne sonrasında da böyle yapmaya başladı işte
Cevap sahibi+1 yılher şey nefisle başlar nefisle biter nefis şeytandan dahi güçlüdür bakma ben böyle diyorum benimde kusurlarım var ama gerçekten sadece şunu söyleyim size benim karşıma şu an karakteri kalbi güzel biri çıksın ona dünyaları veririm dokunmaya bakmaya kıyamam çünkü niyetim hep ciddi hep ciddi olacak
- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılBi cacık olmaz ondan enerji ritüeli vs yapabilirim Bi bak bakalım nasıl olacak durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEleman ayağına gelen fırsatı tepmiş seni sömürmek varken. Ciddi düşündüğü birinin evlilik öncesi seks istemesi hayalkirikligi yaratmış. Zaman geçince madem bu verici çıktı faydalanayim demiş
16 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi düşünüyordu... Çok pişmanım gerçekten anlayamadım. :( ben beğendiğim için yatmak istedim ama hata yaptım umarım hatamdan cayarım
Cevap sahibi+1 yılSen zaten bakire değilmişsin artık vermeye alışmışsın. Bu şekilde de her erkek kabul etmez seni.
Soran+1 yılErkek arkadaşım edecek bence emin değilim ama öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılSana çakan çok olur
Soran+1 yılE kadın olduğum için fizyolojik olarak normalde yapılması şart
Cevap sahibi+1 yılŞart değil yapmazsan ölmezsin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu sefer seks için gelecek o kadar yolu işte 😁😁
12 Yorumla
Soran+1 yılAma ben yapmıyorum bu sefer de geçen yapalım dedik olmadı çünkü istemedim o da kızdı niye böyle yapıyorsun diye
- +1 yıl
o zaman yine gelemiyecek 😆😆
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ayrıl net
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 aydır aynı soru bi s1ktir git afk kal aw trolü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptırma seni kullanır
Unut gitsn00 Yorumla
+1 yılSeni yolda birakmicak birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire misin?
02 Yorumla