ve bunu yaparken istiyor musun diye de çok kez sordu
Evlenmek istiyor ne yapmalıyım?
ve bunu yaparken istiyor musun diye de çok kez sordu
Bende 6 yaş büyük ben 24 o 30 yaşında üniversite okuyorum bizim yurt 2 hafta ilaçlanmişti bende onun şehrinde okuyordum biz onunla bir uygulamada tanışmıştık sohbetimiz samimileşti bana ne zaman istersem gelebileceğimi söylemişti evine geldim 2 hafta falan kaldım bir gün işe gitti spor salonu var bende evini temizledim Eve sarhoş geldi arkadaşlarla takıldık dedi ama baya sarhoş bana yaklaşmaya başladı boynumdan öpüyor bende ondan hoslaniyorum zaten onu arzuluyordum yaklaştım biraz öpüştük sonra ileri gittik falan ama bunu ben istediğim için yaptım o gece 2 3 defa boşaldık ikimizde sabah uyandığında şaşırdı bende özür dilemeye falan başladı bende kendim istedim senin bir suçun yok dedim sonra yaklaştı bu kadar mı istiyorsun beni diye tekrar yaptık bu sefer ayık ama aradan bir kaç gün geçti evlenmek istedi benimle o da seviyor belli ki ben zaten seviyorum ama okul ne yapacağım bilmiyorum çok uzun yazdım kusura bakmayın
Hangi uygulamadan tanıştınız ilkin mi ve acele etme birlikte olmuşsun ama onla hayat geçer mi her şey güzelken sorun yok ama bazı konular önemli bence biraz onu tanı
İeg için teşekkürler
Cevap
14Cevap
Kanka bana biraz kurgu gibi geldi yani yurt okul açıkken yurt ilaçlanmaz ilaçlansa bile 2 hafta gibi bir süre o kadar kapalı kalmaz yani
Knk adam için evlenme vakti ama senin için erken sanki biraz ilkin o muydu
Evet
Evet biraz erken ama bilmiyorum bakalım
Üni ne zaman bitiyor ne pkuyorsun adam ne iş yapıyor
Spor salonu var aynı zamanda emlak şirketi diyetisyenlik okuyorum ben son senem
Bana üniyi bitir sana bir ofis açarız diyor
Eee spor salonun yanında diyetisyende iyi olur hani 😀
Mantıklı gelmedi değil
İlişkinin adını falan koyun bari sonra evlenirsiniz olmadı
Sevgiliyiz ama evlenmek istiyor hemen
seks oldumu olduysa beklemenin bi manası yok
Bence evlenin fazla uzatmayın uzarsa sebepler vs girer biter, işi gücü de var belli ki hiç evlenmemiş demi
Hayır hiç evlenmemiş tam benim gibi bir kadın istediğini söyledi eğitimli hamarat beni seven diye ayrıca kendiside benden hoşlanıyormuş bana hayranmis
Bir kaç soru sorcam burdan olmaz ordan yazar mısın
Özelden yazamam kusura bakmayın buradan sorun isterseniz
O sarhoşken öpüştüğünde alkol seni rahatsız etmedi demi
Hayır kendim de alıyorum çünkü rahatsız olmadım
Peki birlikte olmadan yüzeysel bir şey oldu mu oral yaptın mı hiç
Hayır
Birlikte olduğunda oral yaptın mı
Hayır kendi yap demedi bende yapmadım
O senin vajina nı yaladı mı
ya da göğüslerini emdi mi
Neyse teşekkür ederim 🤗
Sayende rahatladım cevaplar için teşekkür ederim 🤗