Çok önceden bekaretimi kaybettiğimi söylemiştim tamam gel bana demişti gittim barıştık eskisi gibi olduk derken bunun sorunları yüzünden (askerlik) benden uzaklastı şimdi evlenmek istediğini söyledi haftaya babamla tanışmak istiyormus diğer haftada isteme olayı olacak ama bu olayı bileli uzun zaman olmustu bu cocukta bende doğuluyuz beni olduğum gibi kabul ettiğini öncesinde söylemişti gerdekte kan gelmediğini gördüğünde kalbi kırılıcak biliyorum diktirmeli miyim böyle olsun istemezdim ama hayatımdan çıktıkça hayatım berbat oldu senden baska güveneceğim kız yok bu hayatta seni seviyorum diyor ben bu şekilde ona gitmek istemiyorum ya evlenmicem ya da diktirmeyi düşünüyorum seven bunu sorun edermi bir erkek olarak özellikle? Ailesi aşiret birde..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZaten biliyorsa diktirmek neden? diktirmek gizli tutuyorsan ve onun haberi yoksa yapılan bir operasyon diktirince geçmiş yaşadıklarını kafasından dilemezsin. zaten biliyor seni
08 Yorumla
Soran+1 yılTecavüz olayı vardı tam olup olmadığını bilmiyordum öyle kabul etmişti beni ama ondan sonra bir ilişkim oldu ve kan gelmediğini o anda öğrendim o şüphelendiğim olayda kan gitmiş bozulmus
Soran+1 yılDefalarca ondan sonra ilişkiye girdim rızamla olan kişiyle ve o benimle gerdek gecesi bunları öğrensin istemiyorum ben tam olmadı gibi demiştim çünkü
Soran+1 yıl@conquer anlasamadık kafa yapısı olarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılaşiret degil konu bak seven erkek sorun etmez seni bacak aran için sevmiyor sen oldugun icin seviyor bu daha onemli yataktada kan gelme olayi tamamen yalan bilgiden ibaret her bakire kdin ilk iliskisinde kan gormuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAcı hissi yok ama artık
- +1 yıl
zevk aldiktan sonra olmaz
bu kadar kafana takıyorsan özür dilerim ki regl dönemine denk getir rahatla
04 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar pis olmaz bu ben regl döneminde ilişkiye giremem çok hassas oluyorum
Soran+1 yılDiktirmeyi düşünüyorum uğraşamam
+1 yılSorun etmiyorsa evlen mis gibi istiyor işte seni
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor işte sevmese istemezdi..
- +1 yıl
Evlenmek hayatını yaşa
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu adam kabullendim dedi ise sorun yok demektir.
05 Yorumla
Soran+1 yılYinede endişem var güvenmiyorum..
Soran+1 yılTecavüz olayı olmustu basta ve yanındayım demişti dokunmamıstı açmamıstı konuyu ondan sonra baska bir ilişkim de oldu ama o rızamlq oldu ve bunu bilmiyor o..
Soran+1 yılBen deşmedim oda sormuyor sana güveniyorum diyorda gerdekte kan gelmediğini gördüğünde ne olacak asıl onu soruyorum en az 5-8 defa ben ilişkiye tam anlamıyla girdim kan gelmiyor artık
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Onun niyeti sana pompalamak
06 Yorumla
Soran+1 yılAilemle tanışmaya geliyor kocam olunca sorun yok zaten
Soran+1 yılBabamla tanışmaya gelmesi oyunmu yani?
Soran+1 yıl2 senedir ne güveni kurucak anlamadım
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman evlenme madem adamı çok düşünüyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAdamı değil adımı düşünüyorum
- +1 yıl
Diyecek sözüm yok çocuğa yazık
+1 yılBakirelik sence nedir
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişkiye girip girmediğini belli eden sey işte
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDiktir paran bolsa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zorr
00 Yorumla
+1 yılSen nasıl hissedeceksen öyle davran
00 YorumlaSorun olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım