Gizli Üye(30-35)+1 yılDürüst olursan çok güzel adın çıkar Dürüst ol derler kullanır atarlar üstüne iftirada yersin yaftayı da yapıştırırlar en ahlaksız insan bile üzerinden namus ve ahlak dersi verir en iyisi sakla kimseye belli etme öyle evlen bu ahlaksız erkek sürüleri hakediyor
03 Yorumla
Soran+1 yılDiktirip evlen diyorlar bazıları ama gerek duymuyorum hiç. Utanmıyorum yaşadığım şeyden çünkü erkeklerde temiz değil
Cevap sahibi+1 yılIstedigin kadar utan ya da utanma dediklerimi yaşarsın ama net
Soran+1 yıl3kere seks yaşadım hepside beni anladı hicbiryerdede anlatmadilar öyle kalitesiz insanlara anlatmadım zaten biseyde yasamadim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer bir adam bakire olmayan bir kadın ile bir evlilik yoluna çıkarsa ve geçmişte yaşanan şeyleri sormuyorsa o adam sana aşık ve seni seviyor demektir yoksa işin zor ve hayatın deneme yanılma ile geçer Evlenir gelin okurmuyum diyordun neden olmasın bu karşındaki adamı iyi tanıyıp niyetini anlamaktan geçer bir kimse ile bir yakınlaşma olursa bu ilk zaman cinsellikten uzak dur derim çünkü cinsellik ile başlayan bir ilişki yürümez ve sadece seks arkadaşlığı olur o kadar bu işler kısmet tir ve herkesin kısmeti bir yerlerdedir ve bir gün ortaya çıkar ama biliyorsun ülkemizde bakire olmayan bayan tü kakadır her zaman dikkatli ol ve seçici ol ve sakın olaki bir kimse ile bir aşka yelken açarsan özelinden sakın bahsetme saf olup oldu işte üstün körü bir şekilde bakire değilim de yeter ve bu açıklamayı ilişki başında söyle sonradan söylemek kötü sonuç verir çünkü ve yalancı ve fırsatçı konumuna düşersin ben bakire olmayan eşim ile uzun süredir evliyim sevdim onu oda beni evlendik aklına bir konu takılırsa yaz cevaplarım çekincem yok yanlız ben özele gelmiyorum burada yazarım çekincem yok saygılar
10 Yorumla
+1 yılAklın başına şimdi mi geldi senin gibi onla bunla yatmış biri cikar karsina öyle olabilir ama sıfır bakir bir erkek hak etmiyorsun bu durum. erkekler icinde gecerli 3 5 8 10 kişiyle yatmış erkek bakire kiz hak etmiyor bekaret kizlara has bi durum. degil bicok kizla yatip kalkan erkekte namussuz dur erkek fahhisesidir bence
18 Yorumla- +1 yıl
Ayyy ne abartmışsin ya
- +1 yıl
@NaneLimon__ kendine yazık etme zarar neresinden dönersen kârdir ben yorum yaparken bekâret kizlara has değil erkekleride ilgilendirir demek istedim bu durumlar senin için normalse bilemem bence her iki durum anormal
Soran+1 yılUmursamıyorum ben zaten bakirelik falan
- +1 yıl
Nah umursamıyorsun. Bilinçaltın pişmanlıkla dolu ama mutluluk rolü oynamaya çalışıyorsun.
Soran+1 yılPişman olsam 2kisiyle seks yapmazdim sonrasında
- +1 yıl
Soruyu guncellemissin ve komiksin 2.5 bin bakar diktirmem ucuzsunuz demissin senmi ucuzsun bizmi ve benim. gibi yorum yapanlarmi bi düşün
Soran+1 yılKardeşim defol
- +1 yıl
Madem işine gelmiyor sorma soru seni anca yaw he biri pezzevenyk biri eş yapar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
+1 yılkendim için diyorum ben istemem ama bulur musun, bulursun bulamazsın diye bişey yok sadece başta dürüst ol gerisini bırak akışına göre.
22 Yorumla
Soran+1 yılZaten seni almam ben
- +1 yıl
o şekil demedim yargılamıyorum sadece ben istemezdim bu benim isteğim, isteyeni bulursun vardır illa ki.
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. yapar neden yapmasın kaç tane bakire var ki ortada dolaşan herkes sevgilisiyle yapıyor hatta pasifler direk alır seni pasif oldukları belli olmasın diye
00 Yorumla
+1 yılSevmenin bakireliği olmaz konuştuğun kişiye olayı açıklasın bı cahillik ettim gibisinden olumlu karşılar yani
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam akıllı ve iyi biri hayatınızda olursa tabii ki de evlenirler sizinle de. Sonuçta bir çok kişi artık bakire/bakir değil. Gerçi ben hiçbir zaman bakirliğimi kaybedemeyeceğim ama olsun skskslsls
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBir de gerçekten sevilirseniz o zaman mutlu bir evlilik yaşarsınız.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük ihtimalle seninle birlikte olmak için zar önemli değil derler. İşlerini görür sonra evlilikten vaz geçerler.
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır benim sevgilim oldu cinsellik yaşadık beni ailesine gösterdi evlenmek istiyorum dedi sonradan ben ayrıldım şu an beni arıyor zorla kaçıracakmiss😂
Cevap sahibi+1 yılÖzel değilse neden ayrıldın?
Soran+1 yılSıkılıyorum başkalarıyla konuşuyorum başkalarına ilgi duyunca ona olan ilgim sevgim azaldı
Cevap sahibi+1 yılAnladım fakat bu sürekli böyle devam ederse sürekli genişlersin ve bir noktadan sonra tek erkek yetmez. Dikkatli olmanı öneririm birde ne kadar çok erkeğin suyunu alırsan o kadar çok isteğin artar.
Soran+1 yıl3kisiyle yaptım ama hepsi sevgilimdi
Cevap sahibi+1 yılYaşın doğruysa yaşlanana kadar o sayı baya artar. Tamda bunu demek istedim zaten ;) ayrıca her farklı erkekle birlikte olmak vicdan azabı getirir. Zamanla olgunlaştıkça pişmanlık duyacaksın maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılher şey bakire olup olmamakla bitmiyor.
elbet bunu sorun yapmayan biri çıkacak karşına00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu kadar cok takmayın takan adamlada beraber olmayın
00 YorumlaMillet eskortlara yazıyor evlenelim diye hemde çok kalabalık bir kitle rahat ol
02 Yorumla- +1 yıl
Oha ciddi misin
+1 yılburada herkes bakireliğe önem vermez ama iş evliliğe geldiği zaman illa bakire olacak der
00 YorumlaOlur olur bakirelik aramior kimse artık az ellenmis arıyor 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Tabiki olur. O eskiden di bakirelik okadar gündem edilmiyor ilişkilerde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaska kapıda dilen her boku yiyip kimseden minnet eyleme gerçi soru troll de benim genel düşüncem erkek de kadında kendini bir kişiye saklamali
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızlık zarı yok ki zaten takılma öyle bir şeyi takan adamla da evlenilmez insanı vajinası için değil kalbi için seviyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evlenip yuvamı kurmayı çok istiyorum bakire olman asla önemli değil bunu asla yüzüne vurmam beni sev sadık ol başka bir şey istemem seni tanımayı istiyorum gerçekten Bana bir şans verirmsn?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalan konuşmadan ortak fikirli birisini bulabilirsin.
00 YorumlaYanliz degilsin bu devirde pek o dediğinden bulunmuyor
00 Yorumla
+1 yılBakire arayan erkekler acaba kaç kadınla kızla yattı bide öyle düşün. Tabiki evlenen olucaktır seninle, bunu düşünme bile.
10 Yorumla
+1 yılKimse evlenmek istemez gerçek hayatta, bakma burdan evleniriz diyenlere
22 Yorumla- +1 yıl
nicke bakaq
- +1 yıl
@babyplease hayırdır nickim sana neden dert oldu
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen kendinle ilgili birşeyler yap birileri yapmasın seni
00 Yorumla
+1 yıldiktirsen bile halen bakire olmayacaksın bakireliği zar olarak mı görüyorsun sen
00 Yorumla
+1 yıltabiki kalbi iyi olsun herşeyde mükemmel olsun niye yapmssın güzelsen ben yaparım bende dulum
00 Yorumla
+1 yılYa herkes s*kişiyor sen yapmışsın nolmuş takılma bunlara
00 Yorumla
+1 yılValla kimse 4/4 lük degil kişiler geçmişe takilmamali geleceğe bakmalk bence
00 Yorumla
+1 yılBakirelikle ne alakası var evlenmenin
16 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ne alâka önüne gelene ver ver ver sonra sıfır km bi damat adayina kendini kakala normal mi erkek icinde önune gelene sok cikar sonra bakire gelin adayı iste anca söyle olur tencere yuvarlanip kapak bulmasi lazim bi arikliya bi çarıklı
- +1 yıl
@Kafkas6767 cinselliği okadar abartma sıradan bişey kardeşim
Soran+1 yılBanada sıradan geliyor bence ihtiyaç bu
- +1 yıl
Bu konu abartılıyo namus 2 bacak arasında değil bunu anlamak için biraz hayat tecrübesi gerekiyo
- +1 yıl
Cinsellik normal tabi insanlarin tabi ihtiyaci yemek yemek su icmek gibi ama bunu meşru yollardan yapmak bize yakışan yani evlenmek yuva kurmak gayri mesru yaparsan herzaman kayberderiz erkek olsun kiz olsun biz insaniz hayvanlar her önüne gelenle yapiyor mesela bir kedi 1 sene baska kediden yavrusu diger sene baska ya da ayni anda 3 4 yavru yapiyor 2 baska baba 1 baska baba
- +1 yıl
@Kafkas6767 ben zaten evliyim kardeşim ayrıcada partnerlerim var, ben böyle mutluyum çünkü sende öyle mutluysan sorun yok
+1 yılBir meslek sahibimisin yoksa çalışmıyor musun?
05 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi f. a. hiseleri bu uygulamada barindirmamak gerekiyor aslında,, @admin
Soran+1 yılSiz fai se değilsiniz sanki ya ezikler parasız erkeği sadece annesi sever bunuda unutmayın
- +1 yıl
Giren çıkanı hesapla hadi sana
Soran+1 yılDefollll
- +1 yıl
İşine gelmedi demi ucuz fa. hise
+1 yılHayir almam. Kim bozduysa ona git.
10 Yorumlabu sorunun troll oldugu cok belli
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
+1 yılBunu önemsemeyecek birileri olur illa ki
00 Yorumla
+1 yılElbet seni alacak bir geniş mezhepli biri cikar
00 YorumlaBakireligini kime verdin peki
00 Yorumla
+1 yıltrakyalı bir kaynana bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılInanmak isterdim ama, trol olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Yutmadim bile
Tabi ki benim eski eşim bakire değildi
00 Yorumlayapar yapar merak etme
00 YorumlaBunu dert etmeyen uyum saglayan alır tabi
00 YorumlaElbette neden olmasın ki?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılolmaması için bir sebep yok ki
00 Yorumla Tabii ki neden olmasın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVakıf mıyız kızım biz, kim patlattıysa ona git
04 Yorumla
Soran+1 yılSeni alan kim zaten gevur hüso
Cevap sahibi+1 yılSırayagirmen lazım kezbanım😆
Soran+1 yılHadi ordan a m görmemiş hüso
Cevap sahibi+1 yılSeni gördük ya o yeter😆😆😆😆
+1 yılVardır çıkar birileri
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılolur tabi, yeter ki gizli saklı olmasın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂 kafan güzelmiş güle güle kullan 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiktirmek mesele değilde geçmişin hızlı mı biraz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGel evimin kadın ol çocuklarıma ana ol
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer kör satıcının bir kör alıcısı vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim bilir kaç kişiye verdin be kanka
21 Yorumla
Soran+1 yıl1kisiye knk
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur ya neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKabul eden biri çıkar illa ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Yıl 2022 boyle şeyler mi kaldi
01 Yorumla- +1 yıl
Evet önemli hâla birçok kişi için
+1 yılNeden olmasın ufaklık
00 Yorumla
+1 yılBekaret için evlenen insan hödüktür.
124 Yorumla- +1 yıl
Boş
- +1 yıl
Hemde baya boş
- +1 yıl
Kizlik zari diye bir sey yok hymen var herkes evlenecegi kişinin kişilikli ahlakli biri olmasini ister ama oncelikleri bu olmayan insan hödüktür. İster katilin ister katılmayın. Umrumda degil ve görüşüme saygı duyun ben sizin görüşünüze saygı duyuyorum.
- +1 yıl
Sen kendini kaktir sonra böyle bisey yoktur de olay kan gelip gelmesi degil oraya baska birinin girmesi ya da bicok kisinin girip cikmasi ahlaksız olan bu
- +1 yıl
Olayın hâla kan olmadığını anlayamadınız demi?
- +1 yıl
Belki zamaninda bi hata yapti. 🙄🙄
- +1 yıl
Sevgilisiyle beraber oldu.
- +1 yıl
Sonra da ayrildilar
Soran+1 yılEvet benimkide öyle oldu ayrıldık ama umrumda değil
- +1 yıl
Ben hata yapmadıysam hatasız biri isterim bu da benim en doğal hakkım
Soran+1 yılSen hata yapmadın değil kimse seninle yatmadi
Soran+1 yılSiz erkekleri bilmiyoz sanki
- +1 yıl
Kendinizi kandırmayın yatmak istesem ben de yatardım dediğin gibi olsa bile parasıyla giderdim zor bir şey değil
- +1 yıl
Neden boş olsun insan tertemiz olmali erkek kiz kendini eşine saklamali
Soran+1 yılNerden bileceğim o kişi ilerdeki eşim olacağını
- +1 yıl
Vermeyecen iste önüne gelene sıkıntı burada
- +1 yıl
Soru soruyorsun cevap veriyoruz şu güncellemeye bak s*rtük seni
- +1 yıl
Kizlik zari yok hymen var diyor birde 😂😂 mal kizlik zarin ingilizcesi Hymen zaten !!!
- +1 yıl
Bekaret evlenmek icin yuva kurmak icin onemli. Sen evlenmeden once en ozel yerini kisa vadelik aşk icin yapdiysan, ve sonra bunu hata olarak goruyorsan, ozaman baya aptalmissiniz. Oyle buyuk hata yapan kisiye, evlilik kotu olur.
- +1 yıl
Kes sesini C4yourself. Sana ne lan belki evlenmeyecegim belki boyle istedim izin mi isteyelim senden m* al defol boş he**rif.
- +1 yıl
En özel yerin beynin o da gelişmemiş s* lk
- +1 yıl
Selamcanim simdi oyle otuyorsun, yasin 40a gelince baska otersin 😂😂 cok gordum ve duydum senin gibileri. Ben birsey demiyorum istedigigni ye yap sok, ama sonuclarinada katlacagbi unutma.
- +1 yıl
@C4yourself 😂😂😂
- +1 yıl
Lan enayi elhamdülillah Müslüman' ım ve zina en büyük günahlardan evliliği bekliyorum. Yazık o pis dusuncene. Yazik
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlangıçtan dürüst ol herkese. Olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes evlenir sorun edeceğin bişey degil
00 Yorumla
+1 yılOnada evlenmeden ver 2 3 kere
04 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
Her önüne gelenede verme ama , bı ağırlığın olsun sjsjsjg
Soran+1 yıl6 kişiye verdim 😂
- +1 yıl
Bı bana vermemeissin, banaada ver de tam olsun
+1 yılHalen buna takılan insan var mı cidden
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılher kızın alıcısı vardır ona göre
00 Yorumla
+1 yılolur olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyıl 2022 hala dedigi seye bak😤
45 Yorumla- +1 yıl
Kim takar bu zamanda daha lyl tecrübeli bi kadin olmuş
- +1 yıl
Biraz hakli
Cevap sahibi+1 yılbunu bilmek için tecrübemin olmasına gerek var mı? ki yok
- +1 yıl
Senden bahsetmedim yani daha çok tercih edilen kadın bence tecrübeli zevkli kadınlar
- +1 yıl
@Ferhat0380 bi yakinin içinde ayni kelimeyi kullana bilirmisin farzet kuzenin ya da kiz kardesin ona buna vermis tecrube kazanmis diye bilirmisin ar damarimizmi çatladi bu gibi şeyler nasil normal geliyor olabilir
+1 yılVerdiğinle evlen :D
00 YorumlaÇıkar birisi kafana takma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlur
00 Yorumla - Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne