Evlenmek istiyorum ama bakire değilim mesleğin var kadroluyum 2bucuk maasim var zamanında bir hata yaptim ikincisi olmadi çok pismanim asil olmak evlenmek istiyorum bu mümkün mu sizce nerede nasip cikar karsima nr yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Bak güzel insan sen hic sıkma canini Rabbim seninde alnına yazmistir kaderini herşeyin bir zamanı var ve herşey zamanında güzeldir boyle kendini uzersen ancak kendine zarar veririsin ve hani seninle evlenecek insan eğer senin meslegin var diye güzel mason var diye evlenecekse hic evlenmesini rabbine dua et hayirli güzel insani sana nasip etsin ve allahtan dilerim ki seni gerçekten sevenine nasip eder bir omur boyu mutlu huzurlu sağlık olursun kaderin ötesine kimse gidemez ve bakire değilsin diye evlenmiyeceksin diye birseyde yok olana ölene çare yok derler olan olmuş seni seven seni her şekilde kabul eder bak pismanda olmuşsun kendin diyorsun boyle birşey eminim ki bir daha olmacak ve emin ol sende evlenip çoluk çocuk sahibi olacaksın bir bakmissin evlenmissin :) üzme lütfen kendini
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni geçmişsinle yargılayacaklar bir insanla evlenme sen hatalarını senin yüzüne vurup sana hayatı dar ettiği anlar olucaktır bunun için karşındaki insanı kişiliği ile seç sana sen olduğun için değer veren birisi olması gerekiyor yoksa geçmişi geleceğin önüne getirmeye gerek yok.
Şahsi olarak görüşüm benim hayatımda birisi olduğunda onun geçmişine değil benimle birlikte olduğu süreden sonrası ilgilendirir ve bu halinle tebrik edilicek bir hareketi gerçekleştiriyorsun çünkü hatayı hata ile kapatmak yerine onunla savaşmayı seçiyorsun tebrik ediyorum seni.30 Yorumla
+1 yılBende bakire değilim Görücü usulü bir tanışma yaşadım şu an çok mutluyum
Allah sanada nasip etsin inşallah82 Yorumla
Soran+1 yılTecrubelerinizi dinlemek isterim nasil oldu Eşiniz nasil kabul etti inş :)
- +1 yıl
O karaktere önem veren bir insan benide seviyor bende onu koşulsuz seviyorum bunu biliyor o yüzden sıkıntı olmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire degildim evlendim olabilir bu yani bakirelk onemli degil sevip sevilince :))
24 Yorumla
Soran+1 yılEsin nasil kabul etti nasil oldu tecrübelerini dinlemek isterim :)
Cevap sahibi+1 yılNiye kabul etmesin ki yasanmis bitmis bir iliskm vardi bastan soyledm oda herkesn basina gelebilir dedi zaten kendisininde ben ilki degilim ama sevdik ikimzde evlendik o konu bida hic acilmadi dusunecek cok sey varken niye mutsuz ediyo insanlar kendilerini anlamiyorum, istersen on erkekle yat yinede evlenebilirsin dul cocuklu bayanlar da evleniyo ayni şey onlar bakire mi, canini sikma sen
Cevap sahibi+1 yılBakire olmayanlarin 10 erkekle yattiigini veya dul bir kadinin tek esiyle oldugunu nerden biliyosun
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
79Cevap
Hmm öyle diyorsun o konular pek düşündüğün gibi değil ya bakiye olmayışı çok büyük bir olay değil ileride karşına çıkacak ya da hayatını paylaşacağız adama olan sadakatini bakar bütün olay evlenirken illah birini bulduğunda ama çok zor bak şu kadarını söyliyeyim bakir bir erkeğim 27 yaşındayım hala sap gibi ortalardayım başımdan ilişkiler geçti ama pek ileri gidemedi tipte biraz kayık olunca kimse bakmıyor biz alıştık evlenebilme olasılığın bizden daha yüksek zaten bütün namus fikrini bacak arasında görenler senden uzakta duracaktır boş verde sen kendini bu yolda kullandırım derim sana
10 YorumlaGenel yargi seni yaniltmasin. Evet her insan tertemiz kalmis bir es arar kendisine. O hatayi yapmasaydin tabi ki daha iyi olurdu ama gecmisini temize cekemezsin. Yapacagin en iyi sey hayatindaki adama sonsuza dek sadik iyi bir es olabilmektir bu saatten sonra. Asil bekaret zihniyettir bu gercek. Sevdim diyorsan ve yasadiklarim bir hataydi diyebiliyorsan, hayatini bu farkindalikla yonlendire biliyorsan olay bitmis demektir. Karsindaki adamin da mantikli, olgun bir yapisi olmasina ozen gosterirsen yukunu hafifletecektir.
10 Yorumlanasip nasip deyip de yatmakla da kesinlikle olmuyor, bence aramak gerekiyor hem erkekler hem de kadınlar da aramalı, didik didik etmeli pazarlarda ki gibi, sizce de öyle değil mi? Bence kesinlikle doğru olan budur, aramalı, araştırmalıdır. Öyle kız evi naz evi, otur bekle nasip kısmet... saçmalıklarıyla bu işler olmuyor, sonra da gelen erkekleri bir türlü beğenemezsin falan filan,
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılseninle zaten bekaretin için birlikte olmayacak insan hiç olmasın bence ne demek ya bakire değilim nerden bulcam birini.. herkes hata yapar eğer bunun farkına vardıysan bu yeterli herkesle olmuyorsan olmadıysan sorun olmaz çünkü akıllar bakire kalsın önemli olan bu
10 Yorumla neden mümkün olmasın, bir hata yaptın diye insanlıktan düşmedin ya , her insan hata yapar tövbe yapar , tabiki sende evleneceksin hemde prensesler gibi hiç üzülme takma kafanada, maaşında önemli degil kadronda , bunlar için gelen gelmesin, senin için gelsin, bir hata yapmışsın işte allah başka yaşatmasın inş, üzülme prsenses
10 Yorumla
+1 yılbence bu durumunun evlenmeye engel olmadigini düsünüyorum
cevrende muhakak sendne hoslanan ilgi gösteren birisi vardir
biraz alici gözüyle bak80 Yorumlabakire olmamanın en büyük sıkıntısı şu, malum yerinde sayaç olmadıgı için senin bir kere oldu başka olmadı hikayen her zaman karşı tarafın içinde şüphelere neden olucak. Ama inanıyorum ve umuyorum ki en kısa zamanda mutluluğa erişirsin. Seni hatalarınla ve geçmişinle kabul edip saracak birileri kesinlikle vardır.
10 Yorumla
+1 yılPişmansın ve artık doğruyu yanlışı bliyorsun yapman gereken mi tabiki kalben tövbe edip hayırlısını dilemek ALLAH a ınanıp sıgınmak beklemek er ya da gec RABBIM kaderıne yazdıgı kısıyı cıkaracak karsına duanı et sabırlı ol ve ınanclı ol o zaman zaten hakkın olanı alacaksın elbette ınsallahta hakkında hayrılısı olur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcanım bakireyim evde kaldım
yaşım 30 ne yapim ben
etrafımda evlenecek adam yok
tek evlenemeyen sen degilsin
ben senden büyügümde düşün54 Yorumla
Soran+1 yıl30 yasinda bakiresiniz bravo size allah Gönlünüze gore versin
Cevap sahibi+1 yılkızım evlenecek adam yok
evlenmeden birlikteliğe karşıyım böyle diye diye evde kaldım
Soran+1 yılBakirelik le alakasi yok yani
Cevap sahibi+1 yılevet ama
biraz çevre ile alakalı
ben evkızıyım yok kimse
çok çirkin ama ögretmen gördüm avukatla evlendi çevre
Bak benim şahsi gorusume gore kendin gibi davranir ve bunla seni seven birini bulursan ve bunu aciklamaya karar verirsen seni kabullenmesi gerekir
cunku ben asiksam asla birakmam
eminim inandirici gelmiodur ama abartili bir ornek olsada genel evdeki kadina bile asik olup evlenen erkekler var
Seni sevebilcek biri olsun yeter
ama bunun icin kendin ol
Kader kismete de inan :)
Sana daha da rahatlaci seyler solemek isterom arkadasim :)10 Yorumla1) Meslek konusu
2) Bekaret konusu
3) ? Evlilik bundan mı ibaret? Para ve cinsellik...
Arkadaşım şimdi öncelikle şunu söyleyeyim mesleğin zerre önemi yok. Çoğu erkeğin umurunda bile değil.
Bekarete gelirsek; bunu umursamayan tonla erkek var. Bunlardan birine denk gelirsen sakın ama sakın sen ikincisin deme. Haftada 2-3 farklı erkekle yattığını düşündürmekten başka bir işe yaramaz. Çoğumuz sen ikincisin lafını duyduğumuz bir kadına genellikle o andan itibaren duygusal yatırım yapmıyoruz.00 Yorumla
+1 yılBekaret olayını büyütmeyin arkadaşlar, ölçü sadece zar değil! Her şey kısmet, hata değil de tecavüze uğramış ya da bir kaza geçirmiş de olabilirsin. Bekaret mental olmalı, fiziksel değil. Dinimiz dünyevi yani fiziksel şeylerden uzaklaşmayı tavsiye eder, hatta bu tarz olaylarında üzerini kapatın der. Senin için rahat olsun, düşünme bunu, her şey kısmet. Bir ilişkin olursa da bunu onunla paylaş ki art niyetli olduğun düşünülmesin.
10 Yorumlasosyal çalışmacıysan bir mesaj atarmısın? hazır seni bulmuşken :)
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden :)
"Nerde nasip çıkar karşıma"
Müneccim d.. amannn.
Çok argo atasöz kullanacaktım ama sakinim ayıp olur sana.
Nasip nereden gelir bilinmez ama sırf zarın gitti diye seni sevmeyecek diye bir şey yok karşındakinin.
Acele etme.10 YorumlaHer davulun bir tokmağı bulunur sen merak etme hayırlısı bakireliğe kalmış olsa ülke de evlenen insan olmazdı, azcık para ye tadını çıkar bulursun koca merak etme
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. işin zor en azından bir formalite evlilik yap boşan. hiç değilse şu bakirelik mevzusundan kurtulmuş kısmen aklanmış olursun. evlilik sonucu bozulduuunu düşünüp bekarete önem vermeyen düzgün bir insan bulursun belki. başka türlü zor senin o iş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞuna bak, bir hata yaptım diyerek yediği b.. u nasıl da meşrulaştırmaya ve şirin göstermeye çalışıyor. Ne yaparsan yap, sen artık defolusun kızım, aklı başında bir erkek seni asla almaz. Alsa alsa ya saf biri alır ya yaşlı biri alır ya da boşanmış biri :)
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekareti kafaya takan erkeklerden uzak dur. Bir kes hata yapmış devamını getirmemişsin rahat ol illaki seven umursamayan biri çıkacaktır karşına. Bu siteden kimseye de güvenip konuşma. Herkesin amacı yatırmak asla evlenmek değil.
30 Yorumla
+1 yılYapmışssın bir hata sonuçta.. Ama onu evlenmeden once duşuncektin. Aslında bşryandan bakınca belki evlenmeye mani değildir. Eğer bu durumdan çok pişmansan seni gerçekten seven biri bunu görmezden gelebilir..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİşin Mesleğim varmış bak etrafına illaki vardir evleneceğin birileri, ama onlarada mesleğim var maşim 2buçuk deme sonra işlerin boyutu değişir üzerler seni
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBakirelikte takılma. Mutlaka seni sen oldugun için sevecek biri çıkacaktır karşına. Mutluluklar ve saygılar. :):
10 Yorumla Cahil biri olduğunu düşünüyorum. bakir biriyle evlenmeyi düşünmüyorsan bunu dert etmemelisin. sen kendini kusurlu buluyorsan başkası neden bulmasın?
30 Yorumlahaline şükret bir gün mutlaka evlenirsin bu gibi şeyler aceleye gelmez. Ben evlendim ayrıldım birde çocuğum var. Sıkma canını her şey zamanla olur. Sadece sabretmeli insan...
10 YorumlaEvlenebilirsin kardeşim namus bacak arasında değil bunu bilen insanlar da çok üzülme.
20 Yorumla2500 alıyorsan, mesleğin de sağlamsa bunu dert etme kendine. Mutlaka bir yerde karşına çıkar, seni bulur nasibin.
10 Yorumlaallah sahibine bağışlasın dünyada hiç bir varlık yok dur ki tek yaratılsın önemli olan sabır ve zaman vakit saat dolmadan hiç kimse bir şey yapamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıla. g. yerinde hata olur da böylesi olmaz ! sen aklının yerine nefsini kullanmışsın bende 22 yaşındayım ama iradem güçlü. sen niye kendi kendini tatmin etmedin? birde hata yaptım diyor hata göz göre göre olmaz, hata gelmesini beklemediğin yerden gelir...
00 Yorumla
+1 yılBakire olmayanlar evlenemiyormu? Seni sen olduğun için sevecek birileri mutlaka vardır neden olmasın birazda nasip kızmet tabi, sana yaklaşanlara şans vermelisin bu kadar..
20 Yorumla
+1 yılHerşey nasip kısmet. Sana önerim; Senin geçmişini yargılamayacak, en ufak tartışmada önüne sermeyecek bir erkek bul.
10 YorumlaWalla kızım sana cevap vereyim diye birsürü şey yazıp yazıp sildim. sonuçta şuna kara verdim.
NASİP
:)23 YorumlaBence kadroluyum 2bucuk maaşım var demene gerek yok. Böyle demek seni değersiz gösterir. Her yerde kısmetin çıkabilir. Ama ne olursa olsun karşındaki kişiye bunu söylemelisin.
10 YorumlaOlur evlenirsin niye evlenmeyesin..
Calistigin yerde yok mu aklı başında biri ya da arkadaşlarına soyle onlar bulsun.
Misal ben arkadaşlarımın aracılığıyla eski sevgilimi tanımıştım.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende değildim evlendım canım sıkntı olmuyo
84 Yorumla
Soran+1 yılTecrübelerini dinlemek isterim basil oldu esin basil kabul etti acaba?
Soran+1 yılPaylasirsaniz sevinirim
Cevap sahibi+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılburada yazmasam özelden yazlım
+1 yılmeraklanma cıkar karsına her insan hata yapar bu normal takma kafana senin zarın var belli hatta yaptıgın onun zarı yok ne hakt ettiğini sadece Allah biliyor öyle düşün benim acımdan 1 kez hata yapmak olabilir önemli olan o hatayı anlamaktır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden olmasin ya. Sacmalama insanlar hata yapar.. Seni seven, inanan, deger veren birini bulman dilegiyle.
10 YorumlaEvlenebilirsin ama düzgün aile çocuklarıyla değil de serseri biriyle. bir akşam onunla bir akşam bununla yatan biriyle. Pişmanlık fayda etmiyor bu dünyada maalesef.
10 Yorumla
+1 yılhmm bilemem mesela ben bakirim hiç sevgilimde olmadı sennle evlenmek istemezdim açıkçası maaşın mesleğin pek umurumda olmaz zaten ben eşimin çalışmasını yorulmasını istemem zaten =)
10 Yorumla
+1 yılher insan hata yapar onemli olan bundan ders almaktir.
10 Yorumla
+1 yılkarşındakıne durust ol. soyle. elbet senı seven bırı çıkacaktır karşına. üzülme bu duruma.
20 Yorumla
+1 yılmümkün taabiki ümitsiz olma.. olayın maaşınla falan bir ilgisi yok.. Önemli olan iffetli olman.. Allah günahları bağışlayacağını söylüyor. yeterki tevbe et
10 YorumlaSeni seven adama dürüst ol yeter bence gerisi ona kalmıs
10 Yorumla
+1 yılbiri çıktığı zaman bunları ona da anlat kabul ederse evlenirsin
00 Yorumlayani sonucda maasinda guzel ama umarim anlasabilecegin biri cikar karsina asik olursun umarim
10 Yorumlane zaman nereden çıkacağı belli olmuyo, bakarsın hiç beklemediğin bir anda karşına çıkar :)
10 Yorumla
+1 yılbir kere yaptiysan iyi gene cok cikar karsina amakullandirma ve yapma
10 Yorumla
+1 yılönemli olan insan olmak muhakkak alan olur sevdirdikten ve güven verdikten sonra her erkek alır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde çok zor kullanıp kullanıp atarlar hakkında hayırlısı yapmıcaktın bugünleri düşünecektin.
70 Yorumla Bu senin degerini dusurmez kendini degerli hissetmelisin oncelikle digerlerindn assagida gorme kendini kisilik karakter onenlidir her zaman
10 YorumlaBen de bakire degilim 26 yasindayim ve hic evlilik teklifi almadim :)
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden calisiyor musun?
Soran+1 yılCalismayanlar genelde evde bekliyor ya onu demek istedim
Gerçeği paylaşacağım kişinin aşkı önemli şahsen ben zamanında böyle birini kabul etmiştim ama o vicdan yaptı ve gitti.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgotu otoban olupta agzı oraldan yosun tutmus bakırelerden, daha degerlisin.
20 Yorumlabakire deiliz diye evde kalacak halimiz yok elbet cikar kismet
10 Yorumla
+1 yılya sevgilin olursa dersin bakire değilim sıkıntı olurmu diye olursa olur olmazsa olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbekaretle evlilik arasında bağ yok bana göre benim eski kız arkadasımda bakire değildi ne yani erkeklerin hepsi bakirmi ki bakire kuralı var ben bekarete bakmam
00 Yorumlamutlaka seven de isteyen de sana değer veren de çıkar takılma. 3 ay sonra nasıl buldum bunu da cevap verdim bilmiyorum D:
00 Yorumla
+1 yılTabıkı mumkun takmayın o kadar bakırelıgı ya hangı devırde yasıyorsunuz
10 Yorumlahayırlısı olur inşaallah ama tecrübesiz biriyim ben çekinirim şahsen
00 YorumlaMümkündür, Sokakta hayat var öncelikle bunun farkına varalım
00 Yorumlaevlenip boşanmış erkeklerden talip çıkar.
diğerlerinden pek hayır gelebilir mi bilmiyorum. Niyetini öğrenmen lazım.00 Yorumlaözür dilerim ama başkalarının altında inlemiş birini çocuklarıma ana yapamam üzgünüm benim görüşüm bu yönde
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem