Hani olur ya anlata anlata bitiremez dinledikleriniz karsisinda offf dersiniz "nasil keyifli olurdu onunla sevismek" dediginiz,
unutamadiginiz biri ya da sizi aklina geldikçe
istedigini bildiginiz biri var mi?
Hani olur ya anlata anlata bitiremez dinledikleriniz karsisinda offf dersiniz "nasil keyifli olurdu onunla sevismek" dediginiz,
unutamadiginiz biri ya da sizi aklina geldikçe
istedigini bildiginiz biri var mi?
Cinsel açıdan değil de az çok g@tü başı ayrı oynamayan doğru düzgün birisi olduğunu düşündüğüm biri var ama evli midir değil midir? Kaç yaşında nereli falan hiç bilmiyorum. Tipi de fena değil. Ortalama tipte biri. Öyle yavshak değil fakat onun beni beğenmesini, ilgisini nasıl çekebileceğimi bilmiyorum. Çünkü ben de çok ketumum. Utangacım hele ki o kişiyle işim dolayısıyla yüz yüze bakıp konuşuyorum. Eğer evliyse, sevgilisi, nişanlısı varsa veya beni beğenmez ise aynı ortamda olmaktan ötürü sorun olur mu diye düşünüyorum.
Çok kasmana gerek yok şansını denemen lazım
@Lawyer8 yok böyle bir şeyi kabul edemem yawshak olmama şartını ihlal etmiş olur böyle yaparsa
Yıllar öncesinden biri var, sevişmenin aklımda iz bıraktığı, sonrakileri hep onunla kıyasladığım, uyumu ve zevki zirvede yaşadığım... Sanırım ölene kadar unutamayacağım, bir daha da aynı frekansı yakalayamayacağıma emin olduğum biri...
Cevap
44Cevap
Yok. Bence cinsel açıdan sadece vücutla alakalı değil de zekayla ilgili olarak da arzulamak bu konun içine dahil olmalı
Ben bu yüzden hastalandim ulasamayacagim biriydi ama her gördükce alev alıyordum yaptigin doğru değildi asla ama çok zor durumdaydim
Evet var ergenlikten kalan takıntı olsa süper olur ama olamaz aklıma geldikçe hoplar bi yanım😜
Yok beni isteyen sevdiğim biri çıkmadığı için artık kapadım tek yaşamayı felsefe edindim
Olmazmı genç olsun sınırsız olsun, saatlerce dayanabilecek birisi öyle biri işte
Evet öyle hoş sohbet konuştuğumuz hanımlar var ama ileri düzeye taşıma şansımız olmadı
yurt dışında yaşadığım bir kadın vardı.
ama şu an beraberlik imkansız. arada bir aklıma geliyor
Az önce sevmediğim duygusal bir başımın olmadığı biriyle seviştim şu an o kadar isteksizim ki neden gittim keşke gitmeseydim çağırdığında o pişmanlığı yaşıyorum
Öyle olması için gönlümün olduğu biri olması lazım. Şuanlık öyle bir durum yok. Geçmişse geçmişte kalır
düzgün bir kız kadın görsem arzularım, şımarık oynak olmayacak
Cinsel acıdan yastığım var az daha dolgun olsa tamam
Kimin yok ki birgün bosalmasa ama ben bugün bosalmadim deyip yalatırdı zorla 😅
Senin var mı? soruya soru 🙃
Soruya soruyla cevap verilmez :)))
Evet, yakın bir akrabam. Çok istiyorum ama imkansız
Mesela kim
Akraba işte, o da istiyor ama olmaz. Beni tahrik eden o zaten
İlgi çekici
Senin var mı?
Vardır herhalde bilemedim
Yazardım sana da mesaj almıyorsun