Neden ben yazmadan yazmıyosn ya da günaydın mesajını unutma vs. Der misiniz? Yani bu çocuk duygusal mı? Yoksa benden çok mu hoşlanıyo diye bu ilgi isteği?
Ben 40, o ise 27 yaşnda
Ben 40, o ise 27 yaşnda
Belli ki zen onu fazlası ile mutlu etmişsin ve sana göre ergen olduğu için seni de kaybetmek istemiyor bu arada yaşıma yakın birini görmek güzel.
Yok daha yapmadık😂🙈
Hmm o zaman öyle umuyor diyelim yapacağını bildiği için de elinden kaçırmak istemiyor sanırım
Ergen deme ya😂 bu arada yakışıklı çocuk istese kolay bulur sevgili
Sen kaç yaşndasn
43 um ben de bize göre ergen işte gerçek bu :) sen de iddialisin bu arada olgun ve güzel kadın dedigime göre :)
"dediğine"
Boş iddia değil🥰
Olsun seviyorum gençleri, şımartıyolar heyecanlılar içleri kıpır kıpır , benim gibi😍
Tabiki bjnlari kim sevmez bende seviyorum daha genç hissettiriyor :) gerçi yaşımı zate göstermem de ama seni merak etmedim değil :)
Merakımı giderme şansım var mı sence :)
Ben zaten genç hissediyorum onlar olmasa da😃o da beni küçük sanmış tanışmadan önce
Genelde bizm yaşımzda olup 30 dan küçük gösteren çok az, ben onlardan biriyim sen de belki😊şimdi uyucam, iş var yarın😔iyi geceler😚
Bende sabah 5 buçukta kalkacam maalesef ama teklifimi eş geçme lutfen yarın için şimdiden kolay gelsin iyi uykular tatlı rüyalar :)
Cevap
16Cevap
Kim olsa olgun kadından hoşlanır hele ki güzelse birde
Yüzüm de vücudum da güzel ☺️
Evet büyük popo ve göğüs, ince bel
Direk sormalısın bence çekinmeden neden yazmadığını olgun birisin hemde hoşlandığını sende söyleyebilirsin
Böyle birini nasıl bulabilirim ya? Olgun kadınlara hayranım. Sadece cinsellik için yakınlaşırlar mı acaba?
Sen yaklşcaksn, beni onlar baştan çıkarıyo🙈
Öyle yaklaşsam ağzıma tokadı yerim diye korkuyorum.
40 yasindaki kadin zaten cekici gelir erkege olgun sever erkekler amac. ilk. etapta sekstir sonra hoşlanırdA
İster cinsel olsun ister duygusal yaşın burada pek bi önemi yok. İkiniz istedikten sonra kimse bi şey diyemez. Ama sana karşı bir şeyi var belli yani
Sevgili değilsiniz ki sonuçta saçmalık gibi hissettim bu olayı biraz
Derim ya, sadece ile kalmıyor tensel temas olmayınca, ayrıca çekiyor bence
tek amacı cınsellık olan bır erkek cınsellıge ulastıktan sonra ılgısını azaltır begendıysede fb yapmaya calısır ama tanımaya calısmaz hayata bakıs acısını bılmeye calısmaz gibi gibi
Bebeğim zaten evlncek değiliz
Ben onu üzmek istemem de o yüzden soruyorum
evleneceksınız demedım ki sadece ilgisini cekmeniz ile cinsel amacla yaklasması arasındakı farkı soyledım erkeklerın en zıpır yasları 23 30 arası
Bakalım nolcak🙈
seni sadece s1kmek istiyo aşk meşk arama. o yaştaki biri 40 yaşındaki kadına aşık olmaz
Bence o aşık olcak, ben aşk aramıyorm, belaya ihtiyacım , tek amacım üzülmesin diğer amacım da *
S. kmek
böyle bi ilişkide aşık olmak saçmalık. eğlencenin tadını çıkarmak gerek
Öyle olsa yaşatırım o kadını
Nasıl yani?
Keşke bana denk gelseydin işte
Ama 20 çok küçük🙈
26 yaşındayım. Bu arada
Yakışıklı mısn☺️
Bilmem gel bakalım bi konuşalım
Sadece cinsellik amacsa ne gerek var sürekli konusmaya
Evet yani amacı ne 😂
Ahah dimi 😄 bu arada milf bayılırız güzel fantezi