Cinsel Yaşam 2 ay Seks sunan kadınla ciddi düşünür müsünüz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Seks sunan kadınla ciddi düşünür müsünüz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Areyz Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı. Ne zaman sunduğu duruma göre değişir karışık bır konu detaylar önemli çoğu kışı düşünürüm der bır çoğu asla düşünmez 0 0 Yorumla
Kralkarga Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 49% 2 ay seks harici başka bir şey sunmuyorsa... yaaa çok para metre var ve seks bunlardan sadece biri.. 0 0 Yorumla
furkanmfd Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Seks sunulmadan önceki gelişen olaylara bağlı olarak değişir 0 0 Yorumla
FOSİLbirÜYE Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne alakası var ciddiyetle seksinn. Herşeyin yeri ve zamanı var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay Sevmediğim kadınla seks düşünmeyeceğim için yapıyorsak seviyorumdur o yüzden evet 0 0 Yorumla
CptMac Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. sadece bana ise evet 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tabi ki eğer aramızda böyle bir şey varsa 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kime göre neye göre bu 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Düşünürüm niye dusunmim ki 😊 0 0 Yorumla
Antepia27 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Uyumluysak neden olmasın 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Düşünürüm 0 2 Yorumla Soran 2 ay Evlenmeden once Yorumla leonidas_3 2 ay Zaten evlenmeden önce yapmış olurum mutlaka bunu kabul eden kadınla olurum, yok cinsellik düşünürse sevmezmiş yok seven cinsellik düşünmezmiş palavralarına inan cahil çok evlenince cinselliğin ne kadar önemli olduğunu bilince keşke diyorlar hep Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Mümkün 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. ah nerede öylesi 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 2 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. İyiyse neden olmasın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Ne zaman sunduğu
duruma göre değişir karışık bır konu detaylar önemli çoğu kışı düşünürüm der bır çoğu asla düşünmez
seks harici başka bir şey sunmuyorsa... yaaa çok para metre var ve seks bunlardan sadece biri..
Seks sunulmadan önceki gelişen olaylara bağlı olarak değişir
Ne alakası var ciddiyetle seksinn. Herşeyin yeri ve zamanı var
Sevmediğim kadınla seks düşünmeyeceğim için yapıyorsak seviyorumdur o yüzden evet
sadece bana ise evet
Sadece bana susuyorsa evet
Olmazzz ciddi düşünülmez
Tabi ki eğer aramızda böyle bir şey varsa
Kime göre neye göre bu
Bir ayrıcalık değil, farklilikta değil
Düşünürüm niye dusunmim ki 😊
herkese sunuyorsa sıkıntı kanka
Uyumluysak neden olmasın
İlk benim olmuşsa olur bir şeyler
Ne kadar tatmin ettiğine bağlı
Bana sunan herkese sunar diye düşünürüm
illa düşünür erkek ama emin ol asık olur
Düşünürüm
Evlenmeden once
Zaten evlenmeden önce yapmış olurum mutlaka bunu kabul eden kadınla olurum, yok cinsellik düşünürse sevmezmiş yok seven cinsellik düşünmezmiş palavralarına inan cahil çok evlenince cinselliğin ne kadar önemli olduğunu bilince keşke diyorlar hep
Tabi ki
Mümkün
Yatakda iyise neeen olmasın
ah nerede öylesi
Evet öyle birme denk gelmedim daha
Kişiye göre değişir
Ayrı şeyler ikiside..
Seviyodur derim senn sunar msn
Ne zaman sunduğuna bağlı...
Evet neden düşünülmesin ki hayatı yaşatır
İyiyse neden olmasın
Nasil yani