hangi davranışlar böyle hissettirir size?
karşılıklı duygular varsa ilişkinin nereye gideceğine kadının mı yön vermesi gerekiyor?
hangi davranışlar böyle hissettirir size?
karşılıklı duygular varsa ilişkinin nereye gideceğine kadının mı yön vermesi gerekiyor?
Yani kısmen ama sadece cinsellik için genelde kadınlar değil erkekler olur. Onda da zaten dışarda görüşme az olur, hep bir birliktelik çabası içinde olur insan
Cevap
18Cevap
Kadın yön verir zaten istesek de istemesek de. Eş seçimini her zaman kadın yapar. Erkek seçtiğini zanneder.
bizim aramızda cinsellik var zaten ama çok yeni
başka yöne evrilsin istiyorsan sen karar ver nereye gideceğine dedi
buna ben nasıl karar verebilirim bütün sorumluluğu bana yüklemiş olmuyor mu
Çizgiyi belirleyebilirsin. Kadın ne istediğini söyler, erkek de olur veya olmaz der. Bu standart prosedür :)
ikisini de istiyorum kafalar çok karışık
İkisini de alabilirsin bence.
yukardaki cümleden tam şunu istediğimi farkettimm, o ne istediğini söylesin ben de olur ya da olmaz diyim 🙂
böylelikle sorumluluk almamış olurum ve sen böyle istedin derim
Bazen taşın altına elini koymak gerekir. Umarım olumlu sonuç alırsın.
Merhaba,
Başlangıç önemli, ameller niyetlere göredir hadisi şerif!
Evlilik üstüne değil ise istemem, başlamak!
Oscarlık oyuncu çok maskeli küpek çok!
Bir kadın bunu erkeğe söyler zaten. Erkek gibi oyun oynamaz.
ben söyleyemiyorum çünkü emin değilim :/
Sevgili misiniz?
değiliz eğer tanıyalım birbirimizi istiyorsan dışarda görüşelim sadece zaman geçirelim cinsellik olmadan ona da ok im dedi
ama biyandan sadece cinsellik istiyorum gibi biyandan da sadece cinsellik olursa üzülüyorum
Bence ona biraz ilgin var gibi. Bunu sadece cinsellik üzerine bir ilişkiye dönüştürerek harcama.
hareketlerinden tavurlarindan ve sevişme seklinden anlarim
sevişme şekli?
buradan açıkça anlatmak istemiyorum çok merak ettiysen yazarsın anlatırım
erkeğinden ne hissettiğini sen anlamalisin
sanırım o öyle hissediyor, cinsellik odaklı görüşüyoruz gibi
Ama senin anlayamadığımız bişey var bi erkek olarak ben biliyorum. sevgilin biliyor ama sen bil. iyorsun
bilmiyorum çünkü emin değilim ne hissettiğimden, sevgilim de değil deneyelim mi diye düşünüyoruz ikimiz de
takip edermisin bi kaç sorum olacakve denemeni isteyeceğim bişey var
teşekkürler cevabın için gizliye alıp yazabilirsin
Bekliyorum lutfen...
Erkekler bu kadar derin düşünecek kapasitede değillerdir. Varoluş amaçları cinsellikten ibaret olduğu için anlayan da tepki vermez zaten.
bana dışarda görüşelim sadece diyorsan da ok im öyle de yapabiliriz dedi, ama bu durumda ilişkiye ben mi yön vereceğim hep
Erkegin yon vermesi gerekir hic ic acici olmaz cinsellikle başlayan iliskinin ilerlemesi duygu oluşması zaten biter uzun ömürlü olmaz yasadim bitti
bana sen karar ver nereye gitmesini istediğine istiyorsan sadece bu şekilde görüşelim, ya da böyle olmasın diyorsan sadece dışarda plan yapalım evde görüşmeyelim bi süre ben buna da ok im dedi
yani bunun kararını niye ben vereyim ki
Yani sen neden veresin ki bunun kararını erkek olan taraf vermeli hissetirmeli erkekliğini gücünü
yani. ne istediğinden o da emin değil diyebiliriz
Kesinlikle oyle ne istediğini bilmiyor erkek olduğunu hatirlamali biraz baskin dominat olmali sende erkek var karşımda demelisin
Cinsellik için beraberse sadece cinsellik ister cinsellik için yazar
Genel de kadınlar bu şekilde yaklaşmaz bunu yapsa yapsa erkek yapar
ben ne istediğimden emin değilim işte biraz öyle de hissediyorum
Neden hislerine emin degilsen bir yerler de bir sorun var
ilişki yaşamak çok zor çünkü bağ kurmak falan ama ilgim de var
Bence sorunun ana kaynağı endişelerin var ama yalnız da kalmak istemiyorsun biraz da karşınızda ki kişinin duygularından emin olmayisinizla alakalı
evet tam olarak öyle durum aslında hepsinin bütünü, bana cinsellik odaklı olmasın dışarda plan yapalım diyorsan evde görüşmeyelim ok benim için dedi
ama bunun sorumluluğunu kararını ben almış oluyorum bu durumda
Evet bir ayrılık söz konusu olduğunda suçlamalar size yapılır
Kadınların bir erkekle cinsellik için beraber olacağını sanmıyorum dm kutusunda 300 tane bmwli abaza bekliyordur sonucta.
hoşlandığın biriyle olucak ama ilişki gibi de değil
Kadın bu konuda daha profesyoneldir o yüzden anlayamayabilirsin
nerede öyle kadın lütfen söyleyin dkdkdkdkdk
belki bulursun bir gün 😅
umarım :)
Anlarım. Hosuma da gider agahah
nasıl işte
Elbette anlarım
neyinden
Cinsellik den uzak dururum bi süre hala yanımdaysa ve farklı konularda devam edebiliyorsak
Evet cunku masörum😀
Duygu olmalı
kimin umrunda :d
Anlarım ama ses etmem
Nerdeeee o günler
Evet önemli değil
Anlaşılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?