Hani derler ya insan çatır çutur istiyor ama olmuyor , kıyamıyorum diye
Sizde nasil? Saçından tutmak, ağzına tükürmek, tokat atmak, zorla bir şeyler yaptırmak filan?
Hani derler ya insan çatır çutur istiyor ama olmuyor , kıyamıyorum diye
Sizde nasil? Saçından tutmak, ağzına tükürmek, tokat atmak, zorla bir şeyler yaptırmak filan?
Bu durum zamanla, eşler birbirini tanıdıkça, istekler dile getirildikçe olabilir. Ancak şunu da belirteyim. Bu tarz sert davranışlar altında geçmişte yaşanan travmalar var. Çok normal istekler değil. Eşi yapmadığı, kendisine kıyamadığı için şikayet eden ve benden bunun için yardım isteyen var. Normal bir kadın eşi kendisine kıyamadığı için bunu başkasından ister mi? Sanmam.
sevgi ayrı seks ayrı iki evrendir ama ikisi bir araya geldiği zaman iki evrenin birleşimi mükemmel bir şey çıkarır ortaya yani ikisini ayrı düşünmemek gerekiyor beraber düşünmek gerekiyor ki sevdiğin insanla fantezilerin birleştiği zaman her şey çok daha iyi olur
Cevap
25Cevap
saçından tutmak tokat atmak nedir yahu
insan sevdiği kadına zulum yapar mı
dudaktan ayaklara kadar öper yalarım. sert davranmam. ruhu bozuk insan sevdiği kadına sert davranır
Yok oha sende abartma kendine gel kfdkgjdfkjg cok fazla +18 izlemissin. Yani yasamadim evliligi bekliyorum cunku ama muhtemelen daha bi romantik nazik hani senin dedigin gibi kiyamamak gibi olur, o ne oyle dovercesine dfkghd
Zorla bir şey yapmam. Ağzına tükürmem hayvanlığın luzumu yok
İnsan sevdigini miker hemde nasıl kim dediyse onu halt etmiş
Baştan söylerim bunları. Ben bunları yapmak isterim senin tepkin ne olur diye.
Bana en çok zevk veren şeyler bunlar. Olmazsa zevki olmuyor.
Yaparımm. Sert, argo, ve bedeninde sınırları zorlamayi severim. Tükürmek, tokat, küfür, argo, severim.
Direk söylersin ya da haretlerle bakışlarla ifade edersin
Kıyamam ben ya ama eğer isterse tabiki de sert * lakin öyle ör**pu falan demem hayatta seninki nasıl peki
Ben o*rospu gibi filan şahsi küfür edemiyorum sadece. Onun dışında her şey faal.
Niye edemiyorsun
bir tık hakaret boyutunda geliyor
Haklısın. Ben ağlarım bana bunu dese 🙄
bende kırılır diye korkuyorum
İyi bari bir korku duyuyormussn
önem verdiğim biriyse elbette. Tek geceliklerde korku duymam tabi
Peki hiç yapmadan kaç ay/gün sevgili kalabilirsin
Sevgilim evlenmeden önce olmaz deseydi saygı duyardım. Bu bir ayrılık sebebi değil.
Saçından tutup kafasını gömerim. Sonra hızlı şekilde dudaklarına yapışır dillerimizi dans ettiririm
Yapsaydim sert yapmak isterdim
Soyunmussam rahat olur evet :)))
a... bile korum :D
Niye illa sadistçe olsun ki
Dayanabilir misin bu duruma
Hepsini yaparım acımam
kıyamam zamanla hard yaparım.
Birbirinize alıştıktan sonra dimi..
Rakatca s2lir
Ben usturupluyum
Yaparım
Herşeyi anladım da ağza tükürmek nedir ya