Gizli Üye(30-35)1 yılBakirim, sevgilim oldu ve aynı evde baş başa kaldık yine de dokunmadım evliliği bekliyorum ama karşıma çıkanlar hep paracı maddiyatçı tipler. Başta hanım hanımcık rolü yapanlar bile düğüne, mehire ne koparırız mantığıyla yaklaşıyor. O yüzden evlilikten de soğudum. Adalet sistemi zaten berbat. Evlendik çocuk olmadı boşandık diyelim. Herkes kendi hayatına devam edip gittiği halde bile erkek nafaka ödemek zorunda. Başka biriyle flört eden bir yabancı kadına neden para ödeyeyim? Sonra bu durumu bile para koparmak için erkeğin sorumululuğu olarak gösteren şeytanları görüyorum. Boşanmış çocuk olmadığı halde nafakayı erkeğin zorunlu sorumluluğu diye mobbingle yedirmeye çalışan 2 ayaklı şeytanlar görüyorum. Bunlar kadın değil. Gerçek kadınlar kaliteli ve gözü gönlü tok oluyor ve aileleri de öyle oluyor
11 Yorumla- 1 yıl
Yorum basından sonuna haklı.
En İyi Cevaplar
Hayır. Flörtümün biriyle detaylı olarak konuşmuştuk bu konuları, fantazilerden, orale, pozisyonlara, göğüs bedenleri çeşitlerinden, penis uzunluklarına kadar. Tabii sadece havada muhabbet olmuştu o kadar yani, ilerisi falan olmadı olamazda, nude falandır vs. asla.
Ki o muhabbet bile sonrasında rahatsız etmişti, hani daha sevgilim bile değil (kızdan emindim baya, hani buldum ben piyasadan çekiliyorum kafasındaydım birazda onun rahatlığı vardı, nasıl olsa bu iş ciddiye biner düşüncesi falan) bu konuları bu kadar erken konuşmuştuk falan, yani bir de komple cinsellik bekleyecek birisiyle olamam. Hiç olmayacak demiyorum fakat evlenince okay. Öncesinde bende yokum.
10 Yorumla
Sadece cinselliğe göre karar vermem. O sadece bir sonuç olur. Yani cinsellik beklemesi veya beklememesi etkilemez.
Bunun yerine onun haricindeki özellikleri önemli. Sevmeyi ve saygı duymayı biliyor mu, güven veriyor mu, toksik özellikleri var mı, hayat görüşü bana yakın mı, iletişimi kaliteli mi vs.
Bunlar istediğim gibiyse cinselliği evlilik öncesi veya sonrası istiyor olması önemsiz.
10 Yorumla
1 yılHayır ama benim çok sevdiğim çok aşık olduğum biri vardı 2018de. İlk tanıştığımız zamanlar da bir akşam oturduk konuştuk işte ben hayatım da ciddi olarak kimseyi istemiyorum dedi hayatına girenlerden cinsellik beklentisinin olduğunu söyledi ama onun o zamanlar hayatı biraz karmaşıktı ve sorunluydu ailesine zarar gelecek diye onlarla bile görüşmüyordu o yüzden o hayata benide dahil edip üzmek istemedi ki ona ne kadar çok aşık olduğumu biliyordu isteseydi bunu kullanırdı ama yapmadı o yüzden bana yapabileceği en büyük adamlığı yaptı. Ondan sonra da onun gibi birine rastlamadım🤦🏻♀️
44 Yorumla- 1 yıl
Demekki çok kral biriymiş hanımefendi. Yok şimdi öyle adamlar. Sadece p*pisi var diye erkek olanlar var adam olan kalmadı.
- 1 yıl
Öyleydi ki hala öyle ara sıra konuşuyoruz hal hatır soruyor yazıyor her sıkıntım ya her zaman yanımda hep ama arkadaşız böylesi daha iyi belki
- 1 yıl
Doğru belkide. Ama taktir ettim. Sizin ona olan zaafınızı kullanmayisini
- 1 yıl
Öyle evet. Her zaman söyler sen benim kıymetlimsin ki o da benim öyle ama bazı şeyler olmayınca olmuyor maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılYok, olamam. Tek beklentisi boşalmak olan biriyle paylaşacağım hiçbir şey olamaz.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenmeden olmaz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik bekleyen sevgiliden olmaz gadası
10 Yorumla
1 yılYa bir insan cinsellik bekliyorsa zaten seni sevmesini bekleme
112 Yorumla- 1 yıl
E zatwn6
- 1 yıl
Sana sevgisini kanıtlamış birine kendini bırakırsan yine de yanlış ama yine de deriz ki seviyor ama ilk başta cinsellik için yaklaşıyorsa onun seni sevmesini bekleme
- 1 yıl
Safa yatıp niyetini seni elde edince belli eden var
- 1 yıl
Sen de saf hayat senden niyetini belli ettiği zaman koy bacak arasına bir tekme. Ama sana bir şey söyleyeyim mi kadınlar erkeklerden daha istekli ki bu konuda bak tamam sen öyle değilsin saygı duyuyorum ama bir kadınla bir erkek bir şeyler olduğu zaman kadın ilk hamleyi yapıyor
- 1 yıl
Kadınlar kullanılan o an heves alınıp bırakılan bir maddeymis gibi muamele gördükleri için bi adım geri durmak zorunda kalıyorlar.
- 1 yıl
Hayır kesinlikle öyle değil bazı kadınlar var onlar istiyorlar yani cinsel ilişkiyi onlar talep ediyor
- 1 yıl
Onları sayma genel kadınlardan bahsettim
- 1 yıl
Genel olarak tabii ki de öyle zaten kendini kullandıran kadın evlilikten önce hiçbir şekilde evlenmez gider her boku yer ondan sonra temizmiş gibi de kendini başkasına sunar ve evlendiği kişi de onun beklediği gibi çıkmayınca aldatmalar başlar aynı şekilde erkek için de öyle o yüzden bir insan evlenmeden önce karşısındaki tanımalı ve ne istediğini bilmeli
- 1 yıl
Çok doğru.
- 1 yıl
Bir de bizim insanlarımız da şu var Bir insanın yanlış olduğunu bile bile onunla yola çıkıyorlar zamanla düzelir düzelir düzelir diye ve o düzelmiyor ve onun kadının da hayatı maalesef ki kayıyor şu anki boşanmaların sebebi ne biliyor musun birbirine olan saygının azlığı beni istediğini bilemeyen kişilerin evlendiği gidip sokakta iki kişiyle evlendiğini görünce onlar da heves ediyor ve evleniyorlar daha kendileri çocuk yaşta evleniyorlar bu yüzden boşalmalar çoğalıyor e boşanmış bir kadın da affedersin yani bir kere o cinselliği yaşamış bir kadın da devam ediyor yani başkalarıyla
- 1 yıl
Çok haklısın
- 1 yıl
Sen nasılsın durumun nasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
1 yılHayır olmam. O kadar basit birisi değilim. Kolay etkilenmem kolay sevmem. Ama sevdimmi tam severim.
20 Yorumla
1 yılHayır yanımda olacaksa sevdiğinden dolayı olmalı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılHaklısın. Senin kararına saygı duyan biri ile devam etmek mantıklı
10 Yorumla Ne ayıp cinsellik neymiş öyle, bence hadım ettir öyle evlen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılolmam, çünkü cinsellik sevgilikte gerekli değil evlilikte olmalı
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHer ilişkinin temeli cinselliktir bunu artık kabullenin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı.
1 yılTercihine bağlı seks istiyorsan ol istemiyorsan olma
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden olmasın sonu illa o olacak çünkü bu iş mutlaka olacak
10 Yorumla
1 yılSevgili ile olmaz Eşimse ve bilinçli bir insan ise evet
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDüşüncene kesinlikle katılıyorum nikâhsız olmamalı cinsellik.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKesinlikle evlilik esas çizgi, öncesinde el ele tutuşmak bile olacak şey değil benim için.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevgilik haram ve günah birbirinizi begeniyorsanız evlenirsiniz gerisi zinadır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır asla olmam zamanlı ilişki istemem ben gerçek aşkı sevgiyi isterim 😎
00 Yorumlacinsellik beklemeyen biriyle sevgili olunmaz asıl
15 Yorumla- 1 yıl
Niye her şey onun üstüne mi kurulu
- 1 yıl
Hayır ilgisi yok.
Gizli Üye(25-29)1 yılSevgiliyken olmaz bide açık açık dile getiriyorsa bunu uzaklaş
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seninle ayni fikirde degilim
15 Yorumla- 1 yıl
Saygı duyarım
- 1 yıl
Ama beni bağlamaz ki beyefendi kimseyle bir iletişimim yok. Yalan söyleyen aslında kendini kandırıyor.
- 1 yıl
Rica ederim.
1 yılCinsellik yaşanmadan evlenmek büyük kumar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. Sevgili olurum evlenmem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılCinsellikten uzak birine 1 dakikamı bile ayırmam
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Görmeden bir wey söylenmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Evlilikte evet ama sevgili iken olmasada olur
10 Yorumla
1 yılCinsellik yaşamayanla sevgili olmam
10 Yorumla
1 yılYani karşıya bağlı bir durum
10 YorumlaBana cinselliğin konusunu bile açamaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSorusu Bile mantıksız
10 Yorumla Benim için fark eden birsey yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik ikinci planda olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEVLENMEDEN CİNSELLİK İSTEYEN EVLİLİK İSTEMEZ
30 Yorumlazorrr
16 Yorumla- 1 yıl
Anlıyorum fakat ne gariptir olmam diyen bi sürüde erkek cıktı. hic inandırıcı değil.
- 1 yıl
Tabi. güzel kardeşim kol geziyor.
- 1 yıl
İ*BNELIK KOL GEZIYOR. Vurucam bunları her küfürü banlıyorlar
- 1 yıl
😬🙄😒
Asla olmaz abla
12 Yorumla- 1 yıl
Neden
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsellik olmadan olmaz. Lise aşkları lisede kaldı
20 Yorumla
1 yılNiye sen beklemiyor musun
02 Yorumla- 1 yıl
Hayır.
- 1 yıl
Seks olmadan hiçbir ilişki yürümez
Biraz gerçekçi olun lütfen
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
1 yılİstediğini vereceksen olursun
02 Yorumla- 1 yıl
Ona istediğini vermeyeceğim için olmam.
- 1 yıl
Yani o zaman olma bencede
Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. İyi de cinsellik beklemeden ilişki olmazki
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. erkeklerin işine gelir
10 YorumlaHayır esc kavramı bize uymaz
01 Yorumla- 1 yıl
Bencede
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. niyet ortada işte olunmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmeden yaşamam, red flag
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı.
1 yılKendimi kullandirmam
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBeklemiyorsa olmaz zaten, ben bekliyorum çünkü.
13 Yorumla- 1 yıl
Akıllı, mantıklı kadının da hali başka...
- 1 yıl
@Banker_Bilo kendini kullandirmamak önemli.
- 1 yıl
Şu kullanma-kullanılma, kendini kullandırma durumu nedir tam olarak? Ne olursa kadın kendini "kullandırmış" olur?
İçinden bile geçerim.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olmak istemem
110 Yorumla- 1 yıl
Her defasında seni maydanoz diye okuyorum akwooeei
- 1 yıl
İsimden dolayı alışkanlık oldu.
- 1 yıl
Olabilir.
- 1 yıl
Yanı ben olsam ilk sarışına odaklanirim
- 1 yıl
Olabilir yapcak bise yok
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olurum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvetyyt
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılOlurum tabiki
10 Yorumla
1 yılEvlenmeden ommac
10 YorumlaNeden olmasın. özellikle f. ckb. dy olunur
10 Yorumla
1 yılOlurummm
10 Yorumla
1 yılHayir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. hayır
10 Yorumla
1 yılSen olurmuydun, ben olmam.
10 Yorumla
1 yılSaygı duymalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılolmam evlilik şart
10 Yorumla Sevgi önde gelir
10 Yorumla
1 yılOlurum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılRuh hastası dolu bura ya 🤣🤣
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası