Sevgi ne ❓ Cinsellik ne ❓ ilişki ne ❓
En başta insanı iki ayaklı hayvan dan ayıran özellik ne ❓
18 ila 23 yaş gurubu önce bunu öğrenmeli. İnsan İnanan bir canlı aynı zaman da Duygusal bağları olan karmaşık bir tür.
Bu yüz den önce kişisel gelişime odaklanmarını ilişkilerin den Saygı, Sadakat, Şeref, Edep, Duysal bağların Hassasiyeti ni gözetmek zorun dadır.
İnsan olmak için sorumluluk sahibi yüksel bilinçli bir birey olmaları gerek00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevgili iken yaşanan ilişki güçlendirmez güçten düşürür zayıflatır ve öldürür çünkü amacına ulaşmış hiç bir hedefe koşmaz insan ilk bulduğu patikadan kaçar
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. iki taraftaki sevgi gerçek ve karakterler güçlü ise kesinlikle güçlendirir ama bir tarafta bi eksiklik var ise o ilişkide sevginin yerini takıntı alır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Siz kafayı yemişsiniz vallahi. Şimdiye kadar evlilik dışı ilişki yaşayıp evleneni görmedim aksine ayrılıp sonra hayatına giren kızlara anlatıp rezil edeni gördüm millet böyleleriyle dolu. İlişki dışı ilişki yaşayan kızlar kullanıp atılmayi hakediyorsunuz. Nefsine hâkim olamayan hiç kimsenin azıcık bile değeri yok bende.
59 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın ya şimdi bakirelere gülüyorlar nasıl seks yapmazsın diye
- +1 yıl
Ayy ağzına sağlık ne güzel konuştun
- +1 yıl
değerliler
- +1 yıl
Bu yaşa kadar bakir kaldım kimseyi ele geçirmedim büyücümüyüm ben ele geçircem😅
- +1 yıl
Umarım 🙏
- +1 yıl
Umarım teşekkürler 🙏
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. erkek için haz kadın için hamilemiyim benimle evlenecek mi bekareti sorun etmeyen bi erkek bulabilecek miyim ben ona herşeyim i verdim ama o aldattı.. gibi gibi stresler ve problemleri beraberinde getirecek durumdur kendileri.. psikolojik olarak bu ve buna benzer sorunlara karşı güçlü hissediyorsan hiç durma ver aplaaa..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüçlendirmez tam tersine hafifletir, değersizleştirir ve bazı şeyleri öldürür. İnsanız sonuçta iki günde elde edilen her şey değerini yitirir ve birbirinizle çok çabuk doyum yaşarsınız. Aşk ve sevgiyi bile hemen cinselliğe indirgeyip her şeyin içini bosaltiyorsunuz, hayatınız belinizden ibaret:)
30 YorumlaBence iki tarafta seviyorsa birbirini kesinlikle güçlendirir seven insan zaten arzular eğerki bu ilişkide gelecek görüyorsan kesinlikle güçlendirir bazıları kullanıp atar yazmış sen onlara bakma karşıdaki kişiyle gerçekten bi bağınız varsa zaten ikinizde arzularsınız bence gayet normal bi durum
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi bedende aranilanilan bir duygu değildir sevgi yürekte aranır oyuzden yaşanılan hiç bir cinsel bir ilişki , evliliğe gidecek ya da benden vazgeçmez , beni seviyor demek için yeterli bir sebeb değildir
20 Yorumla Sevgi aşk bedende ya da 200 gram et parçası değil bunu öğrenin artık, sevgi farklı dır, dokunmadanda sevebilirsin, onu düşünebilirsin,
36 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNiye guclendirsin o kiz sadece s.. kk at bir kızz sevgili demek seks iliskisi demektir zaten daha oyle senin dedigin gibi olan yok ortada sesk guclendirir diyip evlenen
10 Yorumla Cinsellik evlenince yapılması gereken bir şey
40 Yorumla
+1 yılyapan varsa cidden kendine sonra kadınım demesin utandım şu an ben bile.
35 Yorumla- +1 yıl
Cinsellik yaşayan bir kadin neden kendine kadinim demesin. Bu bir ihtiyaç değil mi?
- +1 yıl
asıl sizin gibi sacmasapan tabular yaratanlar kendisine kadın demesin Ben bile utandım sizin zihniyetinizden
- +1 yıl
Sen dişilik nedir biliyor musun acaba? 😅
- +1 yıl
@showingnoemotion saçları boyatmışsın yakışmış
- +1 yıl
@visualsutdio teşekkür ederim 🤩
+1 yılYükseltir ama şöyle bir şey var amaca sadece cinsellik ise ciddi değilse yükseltse ne olur umarım ilerde pişman olmazsın
00 Yorumla
+1 yılAyrıldıktan sonra pişmanlığa ek olarak çok büyük bir avantaj
15 Yorumla- +1 yıl
Avantajı meymiş
- +1 yıl
Daha fazla pişman olmak
- +1 yıl
Neden pişman olasın ki
- +1 yıl
Senin gibi olmadığım için olabilir
- +1 yıl
Tamam
+1 yılGüçlendirmez erkek sevmediğiyle de cinsellik yaşıyor kadın gibi duygusala bağlamaz.
10 Yorumlao zamanlar evet ama sonra çok pişmanlık yaşarsın ve ilerde eşinden tatmin olamıcaksın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güçlendirir 😅 sıkılınca hadi bay bayy 👍🏻
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüçlendirmez eğer ciddi düşünüyorsan bu kişiyle ben ilerde evlilik görmüyorum cunki takilmalik iliski sizinki
20 Yorumla
+1 yılYapma, cinsellikten önce yaşanacak çok daha fazla duygu var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O yaşta çok erken güçlendirmek kullanılmış olursun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlendire bilir ama yaş biraz erken gibi olmayada bilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılo yaslarda evet ama sadece seks olunca oldugu icinde olay fb iliskisine donebilir
00 Yorumla
+1 yılSeviştiniz diye evlenecek konuma gelme garantisi yok ama mutlaka ilişkiyi güçlendirir.
00 Yorumla
+1 yılBir birinden faydalanma oluyor Erkek için değersiz olur açık ve net
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılsonu genelde ayrılık olacağı için zevk içn yaşamalı beklentiye girmek için değil bu yaş aralığında
00 Yorumla Yoo ne alaka birbirini daha dokunmadan efsane aşk yaşayanlar var..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKuvvetli yükseliş ve acımasız bir düşüş getirir hepsi bu
00 Yorumla Ten temasi elbette ilişkiyi guclendirir ama arada duygusak bağ varsa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerçekten seviyorsanız ve de yaşadığınız seks in ne kadar iyi olduğuna çok bağlı bence.
29 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDiyosun
Cevap sahibi+1 yılSebebi neydi ki
Cevap sahibi+1 yılBu kadar kolay olmamalı ya
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen şuana kadar seks yapıp ilişkisini güçlendirip sonra evlenen bir çift hiç görmedim hep daha beter oluyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVeren kizla erkegin isi ne neden sevsin seni basit bir kizsin onun icin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıltamamen b. k edebilir de, belli olmaz bu işler.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇekim,, ten uyumu, fantezi olarak uyum, zevk alınan şeyler hemen hemen ortaksa güçlendirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBöyle böyle yalama oluyor. Her sevgiliyle ilişkiye giriliyor sonrada ortada yalamalar dolaşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlumlu etkileri oluyor. Doyurulamayan cinsel dürtülerin yarattığı gerginliği ortadan kaldırıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır o yaşlarda hiç bir bağ olmaz. Seni kandırmasına inanma.
00 YorumlaCinsellikle ilişki güçlenmez ilişki sadakat ve sevgiyle güölü durur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen teması kurulan en güçlü temastır
Güzel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO yaş aralığında güçlendirmez, ilişkinin bitmesini hızlandırır.
00 Yorumla
+1 yılevet * o yaslarda nekadar ılerı gıdılcek sıze kalmıss
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu önemlidir arkadaşlar bakın burası çokomelli
00 Yorumla
+1 yılİlişkinin hangi evresinde olduğun önemli.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalakası yok. çok verici bir tip diyoruz pompalayıp geçiyoruz. sonra da bakire kızlarla evleniyoruz
00 Yorumla
+1 yılPamuk ipliğinden saç teli kalınligina direkt geçiş
10 Yorumla
+1 yılO yaş grubu için güçlendirmez
00 Yorumlaİlişkinin güzelliğine bağlı
00 Yorumlaya bi noktaya kadar yaşat ama
00 YorumlaBence güçlendirir
00 YorumlaBilmiyorum öyle digil bence
00 Yorumla
+1 yılBu kişiye göre değişir.
00 YorumlaAşırı hemde kesinlikle sevgilimden biliyorum
00 Yorumla
+1 yılNasıl ilişki yaşadığına bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Karşındaki erkeğe bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşkla yapılan cinsellik daha da bağlar.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir bide meyve gelirse super
02 Yorumla- +1 yıl
Naptin sende daha bu yasta
- +1 yıl
@emregrn_02 güçlenmek istiyo baksana
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Belli olmaz iyide kötüde olabilir. Çifte bağlı bu
00 YorumlaGüçlendirir ama sonra evlenmedi deme
00 Yorumla
+1 yılGuclendirir. Denendi onaylandi ;)
00 Yorumlaİlişkiyi güçlendirmez veya zayıflatmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kesinlikle güçlendirmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapma. bence pssman olursun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir etkisi olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır güçlendirmez. Sevişmen guzum
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne