Sevgilinizle seveek isteyerek iliski yasamak sizce askı güçlendirip duygusal anlamda daha fazka bağlanmanızı sağlar mı?
bence evet❤️
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilinizle seveek isteyerek iliski yasamak sizce askı güçlendirip duygusal anlamda daha fazka bağlanmanızı sağlar mı?
bence evet❤️
Kesinlikle öyle.
Aşk'ın içinde diğer duygular gibi cinsellik de var. Nasıl ki öteki durumlar paylaşılınca kişiler arasındaki bağ kuvvetleniyorsa buradaki durum da aynı fark yok.
Olumlu yaşanan her şey güçlendirir, olumsuzlar ise zayıflatır.
Cinsel ilişki, bir ilişkiyi güçlendirebilir, ancak bu tamamen kişisel ve ilişkinin dinamiklerine bağlıdır. Duygusal bağ kurma ve aşkı güçlendirme konusunda cinsel ilişki önemli bir rol oynayabilir, fakat sadece bu değil. Aşkı güçlendiren pek çok faktör vardır, ve bunlar arasında cinsel ilişki de bir parçası olabilir.
Cinsel İlişkinin Aşk Üzerindeki Etkileri:
Duygusal Bağ Kurma: Cinsel ilişki, partnerler arasında duygusal bağın güçlenmesine yardımcı olabilir. Vücutlar arasındaki fiziksel yakınlık, oksitosin gibi bağlayıcı hormonların salgılanmasına neden olabilir. Bu hormon, güven duygusunu ve yakınlık hissini artırabilir.
İletişimi Güçlendirme: Cinsel ilişki, duygusal ihtiyaçları ve istekleri ifade etme konusunda daha açık iletişim kurmaya yardımcı olabilir. Birlikte geçirilen zaman, partnerlerin birbirlerine daha yakın hissetmelerini sağlar.
Fiziksel ve Duygusal Zevk: Cinsel ilişki sırasında hem fiziksel hem de duygusal zevk almak, partnerler arasında daha derin bir bağ oluşturabilir. Bu, sevgiyi ve bağlılığı pekiştirebilir.
Ancak, cinsel ilişkinin aşkı güçlendirmesi için bazı koşullar gereklidir:
Rahatlık ve Güven: Her iki tarafın da rahat hissetmesi ve güvenli bir ortamda olması çok önemlidir. Zorlamalar, baskılar veya isteklerin karşılanmaması, duygusal bağ yerine ters etki yapabilir.
Duygusal Bağ: Cinsel ilişki, duygusal bağın zaten güçlü olduğu bir ilişkiyi daha da güçlendirebilir. Fakat ilişki yalnızca fiziksel yakınlığa dayalıysa, bu bağ bir süre sonra zayıflayabilir.
İletişim: Cinsel ilişkiyi güçlendiren şey, partnerlerin birbirlerine karşı açık ve dürüst olmalarıdır. İyi bir iletişim, her iki tarafın da ihtiyaçlarını daha sağlıklı bir şekilde anlamalarına yardımcı olabilir.
Sonuç Olarak:
Cinsel ilişki, aşkı pekiştirebilir ve bağları güçlendirebilir, ancak bu, sağlıklı bir ilişkiyi sürdürmenin tek yolu değildir. Aşkı güçlendiren birçok faktör vardır: güven, saygı, iletişim ve karşılıklı anlayış gibi. Cinsel ilişki, bu faktörlerle desteklendiğinde çok daha anlamlı hale gelir ve ilişkiyi derinleştirir.
Cok dogru acıklamıssınız💕
Teşekkür ederim
Eig için teşekkür ediyorum
Rica ederimm
erkekler açısından farklı bence, kızların çok büyük bölümü cinsellikle daha çok bağlanıyo ama erkekler cinsellik yaşadığı kızdan bir süre sonra çok büyük olasılık ayrılır.
Okey
Hevesini alır arzusu gider sevgiliyken ihtiyacını giderebiliyorken kızı elde etmiş herşeyini ezberlemişken kafa yormaz artık uzatır evlilik sürecini zaten hep evlilik teklifi alamıyorum 3 yıldır 5 yıldır bekliyorum diyen kızlarda bunlar çoğunlukla
Aynen kanka
Cevap
56Cevap
bence cinsellikten önce emin olunması gereken duygular var.. biri ile en az 4 ay sevgili kaldıktan sonra yaşayacaksanız yaşayın.. normalde evlenmeden yaşamamanızı öneririm. fakat yaşayanlardansanız.. minimum 4 ay sonra yaşayın.
Ay vermek sacma oldu kanka
Basılarını cünlü yıllar gecsede tanımazsın
alakası yok 3 ya da 4 ayda gerçekten tanırsın... 1 yılda da evlenmek isteyip istemediğine kesin karar verirsin.. senin için demiyorum ama erkek için zaman geniş bi süreye yayılarak yaşanınca doğru ilerliyor. sen kendin olarak düşünme.. erkeklerin zamana ihtiyacı var duygularından emin olması için.. seni kullan at olarak görmemesi için.
Tanımazsın kanka uzatma o yüzden sorumsan da uza hadi
Cinsel ilişki aradaki aşk bağını kuvvetlendirir ama uzun bir ilişkiniz varsa mantıklı ama iki günlük ilişkide aşkı güçlendirmek için cinsellik saçma olur
İki günlük iliski zaten olmaz
Belli olmuyo o kadar saçma sorulara denk geliyoruz ki artık kafamız karışıyor
Cinselliğin olmadığı bir birliktelikte gerginlik fazla olur. Sorunlar çıkar aşk yerine kavga gürültüye bırakır. Ama arada cinsellik olursa sorunlar da daha kolay çözülür...
Hormonel etkisinin olduğu yüksek. Tıp şu an buna isim bulmuş olsa da eskiler der di ki..
Nikahta keramet vardır. Yani sanırım iş bittikten sonra seversin anlamında. Atalar herşeyi biliyor :)
Aşkı güçlendiriyor mu diyemem ama doğru söz güçlü bir ilişkinin olması için seks de ilişkinin içinde olmalı
Güclendiriypr bence
Sen farklı bir cevabı kabul etmeyeceksin zaten , neden sorarsın ki 🤔🤔🤔
Sanane aq snaa mı sorucam
boş muhabbet ya evlenmeden olmamalı terst tepebilir.. yani sorunlar oluşur bir çok
Herkesin kendi tercihi boşluk bi durum yok iyi günler
evet öyle olabilir.. artık bu kadar modern vs yeterli artık özümüze dönmemiz gerekiyor... yani eski zamandaki gibi olsa mütişh olurdu evliliğe kadar kendi saklayan artar yani
Saklamak cok klise ya hee boku yiyip sadece onu yapmayınca kendini saklmamıs olmuyor her neyse
evet ondan da haklısın ama umarım bir şeklide düzelir yani.. tabiri caise her bok yiymemiş tamamen temiz kişi olusa evliliğinde ilkim olan kişiye başımın tacı yaparım ve her şstediğin ikiletmem şahsen benim tercihim yani... ama bu devirde zor gibi mi sence
aşk ile yaşanan cinsel ilişkinin tadını ve zevkini hiç bir şey vermez :)
Aynen öylee
@borluO okumqn anlaman yok herhalde
Güçlendirir... Sevişmediğiniz ilişki eksik kalır...
Güclendirir evrt ama eksik kalmasına katılmıyorum herkesin kendi tercihi
Sevişmemeyi tercih eden, kuralları, normları, tabuları ilişkinin önüne koyuyor demektir. Aşkın kural kaide tanımayacağını idrak edememiştir... Tercih değil yani.
Gayet tercih.
Tersiöde olur. gram sevmediklerim oldu mesela
Yemek gibidir.. Her şeyin yanında biraz olmalı.
Bence hayır insan bi süre sonra farklı düşüncelere kapılıp farklı şeyler düşünebilir
Mesela
mesela bu kız benimle ilişkiye girdi daha ayrılmaz diyerek monotonlaşır
Katılmıyorum
görürsün zamanla
Ok
Önemli olan ilişkide aşk denen kavramın olması
Çok güzel betonlar atılıyor Bence aşk eşittir seks biz
Güclendirir ve dinç tutar akftif cinsel hayatımız olmadigi güclu degilim yani kanka
kişiden kişiye değişiyo kimisinde soğuma gelir kimisinde sıkı bağlar kurar
Aynen öyle
Tabiki güçlendirir mesela evliliklerin temeli ilişkidir zaten
Aynenn
Doğru bir şekilde yaparsan evet.
Kesinlikle eveeeettttt
Kesinlikle evet
Hayır sadece birbirine bağımlı kılıyor
Kılmaklık bi durum yok sogugan sogur zaten devam etme gibi bi zorunlulugu yok kimsenin
Erkeklerin ayrılmasını sağlıyor
Katılmıyorum
Evet tabikide, bağlılığı arttırır.
Kwsinlikle
Evlilikten önce olursa saygı yok oluyor
Herkeste olmuyor
Tabiki o yöne kayar gönül
Kaymalık bi durum değil
Fazlasıyla güçlendiriyor
Kesinlikle
Evet. Lakin sevgililikte olmaması gereken şey.
Sebep
Ne alaka aw herkesin kendi kararı ve dogrusu sizi ilgilendirmez
Hayır evlenemeden ortada kalmanı sağlar
Arada bir tutku çekim varsa evet
Evlilikte evet
Evet bağımlılık yapıyor
değişir bazısı skorcu oluyor
Sevdiğim ile evet bağlar
Kesinlikle öyle.
İki tarafta gerçekten seviyorsa güçlendirir
Evet
Sağlar
evettt
Evet
Evet bu net
Ten uyumu olmazsa güçlenmez
ben s2tgim kadini krndi istemedikce terk etmezdim.
bitiriyor
Bence tam tersi
Tabiki aşk seviyesi bir an da zirveye çıkıyor
Evet
Bence evet
Kesinlikle
Kesinlikle
Olabilir.
Kesinlikle katılıyorum
Evet güçlendiriyor
Hayir
Evet