Cinsellik bağı güçlendirir, ancak tek başına bir ilişkiyi kurtaramaz eğer ilişkinin temelinde saygı, sevgi ve dürüstlük yoksa, seks sadece geçici bir "yama" görevi görür.

Cinsellik bağı güçlendirir, ancak tek başına bir ilişkiyi kurtaramaz eğer ilişkinin temelinde saygı, sevgi ve dürüstlük yoksa, seks sadece geçici bir "yama" görevi görür.
Gerçekten sağlıklı ve karşılıklı istenen bir cinsellik, eşler arasındaki bağı güçlendirir geçici yama değil, yapıştırıcı görevi görür. Ama sorunlu iletişim + çözülmemiş kırgınlıklar + isteksizlik varsa, o zaman sadece kısa süreli rahatlama sağlar ve çoğu zaman yama olarak kalır.
Süper yorum
tesekkurler efenim..
Cinsellik önemli tabii ama saygı yoksa bi yerden sonra iki tarafta birbirini istemez
İçinde sevgi ve saygı yoksa bağlamaz
Eic için teşekkür ederim
Cevap
18Cevap
Cinsellik her şey değildir. Cinsellik üzerine verilmiş değer en sonda patlak verir.
Bağı güçlendirir hatta evlilikte mutluluğun sebeplerinden biri de kaliteli bir sekstir 🔥
Feçici bir yama bence.
Bu arada sıfır beden misin
Fazla merak iyi değil biliyorum ya meraktan ya da y. Demişlerde ama ben çok etkilendim ya
Kesinlikle güven yoksa istek karşılamadan başka bir şey değildir.
Güçlendirir çünkü her şey biter o kalır , cinsellik yoksa b ilişkide o ilişki bitmiştir
Kesinlikle güçlendirir
Aşkın ateşinin devamını sağlar
Ten uyumu varsa tabikide güçlendirir
Cinsellik bağ olsaydı erkekler kene gibi yapisirdi kadınlar güven sevgi olmadan bırak cinselliği parmağını dokunamazsın.
Fazlasıyla güçlendirir
Sevgi saygı sadakat varsa duygusal bağ güçlüyse cinsel bağda güçlenmeli
Sende çok çekicsin resmen uyarıldım🫶
Rıca ederim yeni gördü yorumu
Yazamıyorum sana
Adam bana benziyo
Cinselliğin etkisi var baya
güçlendirir
Guclendirir
Ee tabi
Güçlendirir
Memelerine bittim