Cinsel ilişkiye girmek zorunda olmaktan nasıl kurtulurum?

2 hafta önce erkek arkadaşımla yaşamaya başladım. Onun için evimi, ülkemi terk ettim. Anneme babama rest çektim. Artık bir evim de yok. Buraya gelene kadar çok para harcadım. Her şeyi kendi paramla yaptım. Ama asla benim ne istediğimi umursamayan, hep kendi dediğini yaptırmaya çalışan birisi. 14 gündür günde 3-4 defa ilişkiye girmek zorunda kalıyorum. 1 gün bile ilişkiye girmediğimiz bir gün olmadı. Hayır dersem büyük sorunlar başlıyor. Ona düzgünce açıklıyorum ama anlamaya çalışmak yerine "bunları konuşmak yerine seks yapabilirdik çoktan" diyor. Artık çok yoruldum. Cinsel sağlık problemleri yaşamaya başladım. Bunu ona söyledim ama kendini durdurmak yerine yine beni suçladı. Sorumluluğumu yerine getirmiyormuşum. Dönmek istediğimi söylediğimde ikna ediyor ya da çaresiz bırakıyor. 2 gün önce dönmek istediğimde dakikalarca karşımda ağladı. Üstelik Türkiye'dekinden daha sefil bir hayat yaşıyorum. Bagaj sınırından dolayı çoğu eşyamı getiremedim. Giyecek bir kıyafetim bile yok. Hepsi sepette duruyor ve defalarca kez söylememe rağmen makineyi çalıştırmadı. Yeni kıyafetler de alınmıyor. Sırf o cinsel ilişkiye girerken istediği şekilde yapsın ve daha fazla zevk alsın diye doğum kontrol hapı kullandırmak istiyor. İlaç kullanmaktan nefret ettiğim halde bunu bile kabul ettim. Erken uyumak istiyorum çünkü uzun süre geç saatlerde uyuyunca ve uyanınca uzun süre enerjisiz oluyorum. Buna bile engel oluyor. Artık ne yapmalıyım bilmiyorum.

Cinsel ilişkiye girmek zorunda olmaktan nasıl kurtulurum?