Yanı o zevk aklıma gelıyor tekrar yasıyorum kendımı resmen durduramıyorum ya artık hayatıma dogru duzgun ilerleteyım bu işlerı bırakayım dıyorum olmuyor deliricem en fazla bir ay frenlıyorum gene yapıyorm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kardeşim cinsel hayatla sosyal hayatını aynı anda yürütemeyecek kadar vasıfsız mısın
Bu ülke ne mal bi topluluktan oluşuyo ya sevişemeyen hiç sevişemiyo sevişen b*kunu çıkarması gerektiğini düşünüyo
Hayır olmuyo işte şimdi gidip cinsellık yasıyorum ama nası diyim erkekler yapıp geçiyo mesela aklına gelmiyo ama ben devamlı kafamda psıkolojım bozuldu bunun pişmanlıgı hayatıma odaklanamıyorum
kurtulupta ne yapacan hayatına bir tane iyi seks yapanı al seni diğer erkeklere karşı doyurarak güçlü yapsın birde ciddi birisini evleneceğin kişiyi bulunca ona özel davran ama onlada yatma bazen kötü teper
Zaten tek kişi var seviştigim istemıyorum işte malzeme oluyorum iyi bişeymı
senin istediğin bazı özellklere sahipse kendini kullanılmış görme aslında en çok sen kullanan kişisin
Bu kötü bişey değil ki ne demek bu işleri bırakayım yahu
Malzeme olmak iyimi
Malzeme olacağın insanlarla değil bunun değerini bilen kaliteli insanlarla takıl o zaman bunun sebebi ilişki yaşıyor olman değil , ilişkiyi yanlış kişilerce yaşıyor olman
Bunu neden erkekler anlamıyo mesela ben karsı tarafla konuşuyorum istemedıgımı her defasında anlamıyo ikna edıyı bı şekılde
Bilemem nasıl insanlarla takıldığını ama bir kadın bana yok diyorsa onu zorla ikna etmeye çalışmam
Yaşıtların koca kucağından inmiyor sen halen cinsellikten kaçmaya çalışıyorsun
İşte millet yuva kuruyor benum hale bak
Yharak tedavisine başlaman lazım
Yani sorun yaşamadan değilde nasıl kimle yaşadığına inmiş. Seçici olmak iyidir ☺️
Hep aynı kisimi... degisiyormu... sana ulaşmak cok zor...
akışına bırak bu ihtiyaç düzenli birini bul bence
Duyanda hırsızlık, dolandırıcılık falan yapıyor sanacak. Bu işleri bırakayım nedir ya :D
İhtiyacın olan birşeyden neden kurtulasın, biyolojik bir ihtiyaç senin suçun değil. Sağlıklı olmak için yapman gereken bir şey zaten
Sorunla ilgili değil ama merak ettim hamilelikten korkmuyor musun neyle korunursan korun hiçbiri tamamen güvenli değil sonuçta ben korktuğum için yaşayamıyorum ilişki
Elimizi yapıyoruz ben de kurtulmak istiyorum artık hayal aleminde yaşar oldum
Zor kurtulman insan alıştıkça devam etmek istiyor
Napıcam pekı
Evet o zevk aklıma gelıyor işte tekrar gitmemı saglayan o zevk almasam gitmeyecemde
bunun için kötü bir seks deneyimi lazım sana veya aidiyet duygusu
O hisse tamamen doymadan çok zor
Tatli cunkuu tadini alinca birakamiyosunn 🙂
Gelmesin boş ver
sağlıklı vücut ister...
Neden kurtulcan ya muhteşem birçey
Bir ay iyi frenliyosun yine benim 2 gün sürüyor 😁
Yap yap keyfine zevkine bak.
Niye frenliyorsunki sal gitsin 😉
Dozunda yap
Yaşamaktan kastın ne tam olarak?
Nemfomani