Sevişme esnasında asarı derecede haz alıyorum dayanamayıp cinsel ilişkiye başladığımda kendimi tutamıyorum hemen boşalıyorum mecbur partnerim beni beklemek zorunda kaliyo :/
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSelam
Orgazım aslında kafada başlayan bir şeydir eğer çabuk boşalmak istemiyorsan şöyle yapabilirsin ön sevişmeyi kısa tut normalde hep ben boşalamıyorum işte orgazm olamıyorum bir türlü diyen insanlara ben hep şunu yazıyordum işte ön sevişmeyi uzun tut sen de tam tersini yap yani hatta elindeyse ön sevişme yapmayın. Ya da mesela fazla zevk aldığını anladığın zaman hemen başka bir şey düşünmeye çalış o andan sıyrıl.
#perso01 Yorumla
Soran+1 yılön sevişmeyi kısa tuttuğumda biraz iyileşme oluyo ama cok fazla değil yine hemen olmus oluyo baska seyler dusunmeye calısıyorum aslında ama yaparken bosalıyorum
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Çok az kadınin yaşadığı zevki yaşıyorsun
Bir çok erkek kadını orgazm etmek için baya uğraşması gerekiyor. Sen boşaldığında neden onun isteği gidiyor peki devam edebilirsinizSenin tekrar aynı kıvama gelmen çok uzun sürmez birden fazla orgazm olabilirsin. Kadınlarda erken boşalmaya, cinselliğe abartılı önem verilmesi, uygunsuz ortamlarda ayıp, yasak ve günah duygularıyla yakalanma ve duyulma korkusu neden olabilirAma sende öyle bir durum yok anladığım kadarıyla03 Yorumla
Soran+1 yılTekrar devam edebilecek kıvama gelmem biraz duruyo onunda ereksiyonu gidiyo gitmesin diye elle bosaltiyorum
- +1 yıl
Kadın boşalmasi ile erkek boşalması aynı değil ki evet erkek devam edemez ama kadın edebilir
Soran+1 yılEvet ama kasılmaların biraz duruyo o sürede duruyoruz
+1 yılİYi de bu bir sorun deği. Kadınlar arka arkaya orgazm olabilir. Yani seni beklemsine gerek yok. İlişki sırasında sen boşalabilirsin ve partnerinle beraber yeniden boşalabilirsin. Eğer uzun zamandır beraberseniz boşalma süreleri aşağı yukarı bilinir taraflar tarafından. Kendini buna göre de ayarlayabilirsin mesela. O an pozisyon değiştirmek boşalmayı geciktirir, partnerinin ilişkiyi kısa süre için kesmesi de etkilidir.
Bunları deneyebilirsin00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
16Cevap
Bence bu muhteşem bir şey, az kadında var olan bir durum ayrıca ve seni beklemek zorunda kalmaz çünkü sen kurumazsın ki ilk boşaldığından sonra eğer biraz daha erkek arkadaşım seni tanırsa daha fazla orgazm olabilirsinde oldukça da sulu hemde. Venüs grubu kadınlarında görülebiliyor bu durum bence
10 YorumlaArka arkaya boşalabilirsin bir kaç defa. Kendini şartlama. Boşaldım ve bitti diye bir şey yok. Boşalıp tekrar zevk almaya bak
11 Yorumla
Soran+1 yılOn sevişme bitip ilişkiye başladığımızda hemen boşalma geliyo. Karşımdaki anlıyo guluyo boşalma tut kendini diyo ama tutamıyorum kendimi. Kasılmaların bitenekadar bekliyo beni haliyle yarıda kalmış oluyo tekrar isteğim gelenekadar inmiş oluyo bende öyle olmasın diye elle yapıyorum
bunun neden sorun olduğunu anlamadım siz zaten 7-8 kere üst üste yapabiliyorsunuz erkek gibi değilsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim 2 defa oluyo en fazla
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. tamam boşal sonra hemen devam et bunda birşey yok ki
01 Yorumla
Soran+1 yılTekrar isteğim gelenekadar inmiş oluyo bende öyle olmasinbdiye elle yapiorum
Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Bence bu bir avantaj kadınlar üst üste defalarca orgazm olabiliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPartnerininki bosalmadan nasil iniyor? Bi gariplik var sanki
04 Yorumla
Soran+1 yılUzun süre kıpırdamıyoruz
Cevap sahibi+1 yılYok demek istediğimi anlatamadim, sen bosaldin tamam da onunki niye iniyor daha bosalmamis olmuyor mu sonuçta?
Soran+1 yılEvet ama hareket olmayınca iniyo
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen bosaldiktan sonra hareket edeceksiniz, sen 2. ci bosalmaya ne kadar zaman sonra hazır oluyorsun?
+1 yılArt arda boşalamıyor musun?
010 Yorumla
Soran+1 yılAma fazla 2 defa
- +1 yıl
Nasıl fazla?
Soran+1 yılEn fazla 2
- +1 yıl
2. De mi erken oluyor?
Soran+1 yılhyr o birazdaha geç
- +1 yıl
Boşalmıyor mu o sırada partnerin?
Soran+1 yıldenk gelmiyoruz
- +1 yıl
Özelde konuşalım?
Soran+1 yılsebep?
- +1 yıl
Ayrıntı konuşmak için
Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Devam et durma 2. 3 olur arka arkaya
06 Yorumla
Soran+1 yılMecbur duruyorum
Soran+1 yılÇok kasiliyorum
Soran+1 yılSevişme oluyo zaten
+1 yılErken mi bosaliyorsum çok istekli oldugun icindir
03 Yorumla
Soran+1 yılAma durdurmam lazım karşımdaki daha yarışına gelmiş oluyo
- +1 yıl
Sexting de mi öyle oluyor
- +1 yıl
İstersen yazabrszin
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 2. Kez boşalmanı mı bekliyor?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır boşalma esnasında çok kasildigimdan beni bekliyo
Soran+1 yılÇok erken oluyo
Soran+1 yılHayirbsevismede Çok fazla haz alıyorum tam başlıyoruz cinsel ilişkiye biraz ilerliyoruz hemen boşalıyorum
Soran+1 yılAnlıyo bana boşalma tut kendini diyo ama tutamıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı. Kıyamam boşal daha ne istiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok erken oluyo
+1 yılboşal ne olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılKarşımdaki benim yasadigimi yasamiyo
- +1 yıl
herkes kusursuz olacak diye bir şey yok demek ki benimle olsan dehşet boşalıcan ben çok severim karşımdakini boşaltmayı
Ne guzel iste
06 Yorumla
Soran+1 yılPartnerim boşalmadan ben boşalmış oluyorum sms
Soran+1 yılAma onunda sonuna gelmesini istiyorum
Soran+1 yılGenelde onu elle boşaltıyorum mecburen
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. seni nasıl bekliyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılKasılmalarının bitmesini
İdeal kadınsın
00 Yorumlazevk suyu olmasın o
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır şiddetli kasılmalar titremeler oluyo
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli misin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayor
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden nasil cesaret?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne