Evlenince duzenli cinsel hayatim olur duzene girer diye dusunuyordum ama olmuyor. Surekli sanal seks ya da p*rno film izlemek istiyorum farkli farkli kozlar ile sanal seks yapinca daha keyif ve haz aliyor bunun sebebi nedir nasil kurtulurum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinizle yeterince uyumlu değilsiniz ve eşinizle her konuda açık olup istediğiniz doyuma ulaşmıyorsunuz. Sanalda isteklerinizi rahatça ifade edip zevk alıyorsunuz. Eşinizle iletişiminizi güçlendirip isteklerinizi konuşmanızda fayda var. Ne zaman ki eşinizin sizi yadırgamasından çekindiğiniz şeyleri de eşinizle çekinmeden paylaşırsınız işte o zaman bunlardan vazgeçebilirsiniz yoksa böyle devam edeceksiniz çünkü sanal olduğu için zevkinizi yaşıyorsunuz dokunmadığınız için aldatma saymıyorsunuz ve kimseye zarar vermediğini düşündüğünüz için devam ediyorsunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle oluyor valla sizde evli msiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşin ile düzenli ve doyurucu bir berberlik varsa bu eşine haksızlık olur yazık olur. Bunun bağımlılık aşamasına gelmesinden korkup bırakmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılKurtulamiyorum mesela burdaki hesabimi kapatiyorum bir sure cinsel istegim artinca geri aciyorum cunki burada soru sormak ve verilen cevaplardan haz aliyorum ya da prno filmlerden
+1 yılEvlilikten önce bunlara alıştıysan ondan kaynaklı olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil kurtulurum
- +1 yıl
Bağımlılıktan kurtulmanın yolu onu yapmamaktır sanırım. Başka şeylerle ilgilen ve onu yapma.
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kurtulamazsin nefis çok ağır basıyor kurtulmak da çok zor
02 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef oyle 1 hafta 10 gun uzaklasiyorum cinsel istek artinca yine ayni
+1 yılEşini aldatıyorsun yani? :D.
011 Yorumla
Soran+1 yılAldatmiyorum sadece buradaki sorulardan ve cevaplardan haz aliyorum
- +1 yıl
Hadii, hadiii civcivlere at sen bu kıtırları.
Soran+1 yılAldatsam hosuna mi gitcek
- +1 yıl
Yoo, yukarıda yazdığını az önce inkar ettin de ona vurgu yaptım. :D
Soran+1 yılAldatmiyorum cunki
- +1 yıl
"Surekli sanal seks ya da p*rno film izlemek istiyorum farkli farkli kozlar ile sanal seks yapinca daha keyif ve haz aliyor bunun sebebi nedir nasil kurtulurum" :D
Soran+1 yılGercekte reel de yasanilan bisey yok ya da resim falan atmiyorum anonim sekilde takiliyorim oylr
- +1 yıl
Ve bunun aldatma olmadığını mı düşünüyorsun :D
Soran+1 yılEvet bebişko
- +1 yıl
Haha güzel kendini kandırma şekli. İnşallah eşin de anonim şekilde sanaldan erkeklerle takılıyordur. Aldatma değil sonuçta. :D
Soran+1 yılBaş belasi
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşin yetmiyor mu sana
00 Yorumla
+1 yılAlışkanlık
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil birakilir
- +1 yıl
Bilemiyorum maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılkarın kapalı mı?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenince cinsel dürtülerden kurtulurum sandım ama kurtulamıyorum. Nasıl kurtulurum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat