Eşimle bile olsa seks yapmaktan utanıyorum. Bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim?

Çok baskıcı bir ailede büyüdüm. Seks, seks ile ilgili olan şeyler, seksi iç çamaşırı, kadınsal bir ihtiyac olan pedi, ağdayı almaktan bile utanıyorum. Asla eşime karşı seksi kıyafet giymedim. Hep düz şeyler giydim ve bu düşünceme göre namuslu olanı. Sanki diğerlerini sadece faişeler giyiyormuş gibi. Gece olmasın istiyorum. Eşim geliyor cinsellik istiyor, ama aklımda hep babamların bakış açısı oluyor. Ya da annemlerin evine gidesim gelmiyor. Kendimi kirli hissediyorum. Çocuk yapmayayım hatta. Seks yaptığım belli olmasın
Güncellemeler
+1 yıl
Annem birinden hoşlandığımı duysa, evden atmakla tehdit ederdi, ya da çarşıya pazara çıktığımızda dantelli iç çamaşırı görse, faişeler giyer bunu derdi. Nasıl psikolojim bozulmasın. Evlenme diyorsunuz. Ailem uygun birini bulunca başka çarem nedir? Evlenmezsem de bin türlü dedikodu, bin türlü laf. Neden evlenmiyor bakire değil mi yoksa diye adım çıkar. Ne kadar kolay söylüyorsunuz evlenme derken :(
Eşimle bile olsa seks yapmaktan utanıyorum. Bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim?